+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 3 1 2 3 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 22

Θέμα: Ξανά σκιές

1. Top - #1

Προεπιλογή Ξανά σκιές

Γεια σε όλους,

το Απρίλιο πήρα το πρώτο μου mac ( imac 27 3,06). Μέσα σε 3 μήνες στη πάνω δεξιά γωνία εμφανίστηκαν σκιές. Το πήγα στην document και μου είπαν πως είναι λόγω θερμοκρασίας. Μου το επισκεύασαν αλλάζοντας ολόκληρη την οθόνη , όχι μόνο το εξωτερικό τζάμι, κάτι που όπως μου είπαν κοστίζει πολύ ακριβά.

Τώρα όμως, στο ίδιο σημείο, ξαναεμφανίστηκαν. Είμαι ακόμα μέσα στην εγγύηση και θα τους το πάω. όμως τι θα γίνει αν μετά από 3 μήνες ξαναεμφανιστεί;

Μπορώ να απαιτήσω αλλαγή;

2. Top - #2

Προεπιλογή Re: Ξανά σκιές

φιλε και γω μια απο τα ιδια.τον αγορασα περσι τον μαρτιο αρχισαν οι σκιες μετα απο μερικους μηνες,τον πηγα μου αλλαξανε πριν 2 μηνες ολοκληρο το πανελ και πριν μερικες μερες παλι τα ιδια.και γω δε ξερω τι να κανω καθως η εγγυηση μου τελειωνει σε 15 μερες.σκεφτομαι να αγορασω την επεκταση apple care και να τον πηγαινω συνεχεια για φτιαξιμο.παντως απο οτι νομιζω δε μπορεις να τον αλλαξεις.παντως αν σου πουνε οτι γινεται αλλαγη στειλε ενα μηνυμα να τον αλλαξω ,και γω απο document τον αγορασα

3. Top - #3

Νομίζω πως η Apple ήρθε η ώρα να κάνει κάτι.... στείλτε e-mail δεν ξέρω επικοινωνήστε και με τον επίσημο διανομέα ώστε να βοηθήσει ως ένα βαθμό στο request προς την Apple γιατί θα έχετε πρόβλημα αργότερα και στη μεταπώληση (μετά απο 2-3 χρόνια ή όποτε αποφασίσετε να το πουλήσετε)
    MacLife.gr

4. Top - #4

επιτελους να γινει κατι ρε παιδια.εχει συμβει σε πολλους αυτο το πραμα με τον συγκεκριμενο imac27

5. Top - #5

Ελπίζω να μην φανούν αναξιόπιστοι aftersales ! Εμένα με είχαν ρωτήσει αν κάπνιζα στο δωμάτιο που ήταν ο υπολογιστής γιατί αν ήταν από περιβαλλοντικούς λόγους δεν καλυπτόταν!!!

6. Top - #6

αυτα με το τσιγαρο παντως που γενικα ακουγονται ειναι χαζες δικαιολογιες νομιζω.οταν πηγα να τον αγορασω δε με ρωτησε κανεις αν καπνιζω .μια ζωη καπνιστης ειμαι και δε μου εχει συμβει ποτε αυτο σε αλλο p.c.αλλοι που δεν καπνιζουνε παλι εχουν το ιδιο θεμα με την οθονη

7. Top - #7

και εγώ που δεν καπνίζω σε 2 μηχανήματα imac (21,5) που έχω μου έχει συμβεί και στα 2...

8. Top - #8

τα άλλαξες;
    panospirin.blogspot.com

9. Top - #9

το ένα ναι το αλλο δε το έχω πάει ακομα. πρέπει να το κρατήσουνε και 4 - 5 μέρες + τον χρόνο που θές για το πήγαινε έλα...μεγάλο βάσανο.

10. Top - #10

σου άλλαξαν πανελ ή ολοκληρο τον υπολογιστή;
    panospirin.blogspot.com

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 3 1 2 3 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Καφές στη Θεσσαλονίκη (ξανά)
    By Economou D. in forum MacLife.gr Events
    Απαντ: 84
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-09-2010, 13:08
  2. Πρόβλημα: Σκιές στην οθόνη imac 27