+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 33

Θέμα: Η Apple ανακοίνωσε τα καινούργια μοντέλα MacBook Pro

MacLifer andreaseto's Avatar
    Όνομα
    Ανδρέας

Προεπιλογή Re: Η Apple ανακοίνωσε τα καινούργια μοντέλα MacBook Pro

Quote Originally Posted by cyreptiles View Post
    καλά και 134348348 τρελά πράγματα να είχε δεν αξίζει α αγοράσεις κάτι πριν την κυκλοφορία του osx 10.7
    αν και η αναβάθμιση αυτή υποδηλώνει ότι το lion δεν θα έχει πολλές διαφορές από το leopard στην επαφή του χρήση με τη συσκευή.
    αλλιώς θα έδειχναν και νέα χαρακτηριστικά του lion που θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί μέσα από τους φορητούς.
    Ίσως, αλλά ως πρότυπο εταιρείας που αποτελεί η Apple (για τη μεγιστοποίηση του κέρδους) αυτό θα το έκανε με τη νέα φουρνιά MBP ώστε να έχεις κάτι να σε κολάζει για να αλλάξεις τα τέρατα δύναμης που είναι τα νέα MBP. Μπορεί πάλι και όχι, αλλά μου μοιάζει λιγότερο πιθανό. Άσε που το καλοκαίρι που θα κυκλοφορήσει το Lion μπορεί να είναι στην ουσία τέλος καλοκαιριού ενώ πάντα υπάρχει και μία πιθανότητα για καθυστέρηση. Επιπλέον αν έχει κάτι το σούπερ το Lion που να αναδεικνύεται με πρωτοποριακό hardware γιατί να το προδώσουν από τώρα (μπορεί και κανά 6μηνο πριν την κυκλοφορία του Lion);

MacLifer

Προεπιλογή

ωπ! ξαφνικα εγινε πιο ακριβο το ΜΒΡ μου!

MacLifer guzel's Avatar

Quote Originally Posted by grigoris View Post
    ωπ! ξαφνικα εγινε πιο ακριβο το ΜΒΡ μου!
    πως εγινε αυτο? :P

MacLifer skiabox's Avatar
    Όνομα
    Σταύρος

Quote Originally Posted by apple_boy007 View Post
    οταν μιλησα πριν απο καιρο για τις καρτες γραφικων , η κλικα του forum ετρεξε να μου την "πει" (αμα θες καρτα να παρεις pc η playstation μου ελεγαν) ...
    τι πιο απλο?? ΘΕΛΩ να εχω μονο 1 μηχανημα στο οποιο να ΜΠΟΡΩ να παιζω και κανα παιχνιδι...και να μην αναγκαζομαι να κανω overclocking την nvidia 9400m στα 543mhz απο 450mhz. η αν δεν θες ως κατασκευαστης να βαλεις καλη καρτα, τουλαχιστον βαλε express card σε ολα τα μοντελα για να παιζω με εξωτερικη καρτα.... γιατι μη μου πει κανεις οτι ολη την ημερα στο mac γραφει κωδικα...
    Εγώ παίζω άνετα πάντως το BorderLands σε 17άρι mbp ενός μηνός.

Editor gostoso's Avatar
    Όνομα
    Αλέξανδρος

Νοίωθω πολύ τυχερός με την κάρτα γραφικών που έχει το MBP μου και την αυτονομία που έχει....(13.3 mid 2009)
    MacLife.gr

Editor Economou D.'s Avatar
    Όνομα
    Δημήτρης

Προεπιλογή

Quote Originally Posted by apple_boy007 View Post
    οταν μιλησα πριν απο καιρο για τις καρτες γραφικων , η κλικα του forum ετρεξε να μου την "πει" (αμα θες καρτα να παρεις pc η playstation μου ελεγαν) ...
    τι πιο απλο?? ΘΕΛΩ να εχω μονο 1 μηχανημα στο οποιο να ΜΠΟΡΩ να παιζω και κανα παιχνιδι...και να μην αναγκαζομαι να κανω overclocking την nvidia 9400m στα 543mhz απο 450mhz. η αν δεν θες ως κατασκευαστης να βαλεις καλη καρτα, τουλαχιστον βαλε express card σε ολα τα μοντελα για να παιζω με εξωτερικη καρτα.... γιατι μη μου πει κανεις οτι ολη την ημερα στο mac γραφει κωδικα...
    Σε ποιά κλίκα αναφέρεσαι φίλε μου; Και γιατί τα μηνύματά σου είναι τόσο επιθετικά;

Να ρωτήσω κάτι άλλο; Αν είχε την κάρτα που ήθελες, πόση αυτονομία θα είχε το μηχάνημα; Και τι θερμοκρασίες; Γιατί δεν κοιτάς προς Alienware μεριά που έχουν Σούπερ κάρτες γραφικών;

Γενικά, τώρα, για την αναβάθμιση, τι περιμένατε να δείτε; Μαγικά; Μια κλασσική, σιωπηλή αναβάθμιση ήταν. Αν ήταν να αλλάξει όλο το πακέτο, θα γινόταν παρουσίαση σε special event και όχι απλά με ανακοίνωση στο Apple Store. Και ούτε είναι υποχρεωτικό να αλλάξει κάποιος μηχάνημα με το που βγει κάτι καινούργιο. Τι λόξα είναι αυτή;

7. Τα παρακάτω 2 Μέλη λένε 'Ευχαριστώ' στον Economou D. για το χρήσιμο μήνυμα:

MacLifer
    Όνομα
    Μιχάλης Μ.

Προεπιλογή

Δηλαδή κατά την άποψη των περισσοτέρων από τους παραπάνω με τα αρνητικά σχόλια για τις κάρτες γραφικών, η Apple μας "δουλεύει" για τις επιδόσεις των νέων μηχανημάτων, για τα οποία δίνει αύξηση επιδόσεων 3Χ στο συγκεκριμένο τομέα;

MacLifer

Προεπιλογή

Oλοι εχουν ενα δικιο απο τη δικη τους οπτικη γωνια...Η αληθεια βρισκεται στη μεση.Καθιστε να βγει το Lion & ισως τοτε υπαρξει μια καλη αλLαγη στα MBP .Δεν ειναι απιθανο...

Editor MihalisGR's Avatar
    Όνομα
    Μιχάλης

Τι σχέση έχει το Lion με την αναβάθμιση των φορητών της Apple;

MacLifer

Quote Originally Posted by guzel View Post
    πως εγινε αυτο? :P
    ειχε που ειχε χασει ενα μερος της αξιας του λογω παλαιοτητας, αμα εβγαινε το ΜΒΡ οπως "ακουστηκε" ουτε 500 ευρω δε θ αξιζε. Αλλα η μηλού μας σκεφτετε εμας με τα παλια! (βλεπε μπαταρια,thundercats,etc)

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4 LastLast

Παρόμοια Θέματα

1. 64GB RAM στα καινούργια μοντέλα Mac Pro
    By MihalisGR in forum Σύντομη Ενημέρωση
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-08-2010, 12:51
  2. Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-04-2010, 20:30
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-02-2010, 14:25
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-08-2009, 17:42
  5. To MadMacs.gr ανακοινώνει πρώτο στην Ελλάδα τα νέα μοντέλα MacBook και MacBook Pro 13
    By MihalisGR in forum Σεμινάρια, Εκδηλώσεις & Δελτία Τύπου
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-07-2009, 01:43

Ετικέτες γι΄αυτό το Θέμα