+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 12 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 2 9 10 11 12 13 LastLast
Results 111 to 120 of 127

Θέμα: Μια πρώτη γεύση από το Mac OS X Lion Dev Preview

Editor MihalisGR's Avatar
    Όνομα
    Μιχάλης

Προεπιλογή Re: Μια πρώτη γεύση από το Mac OS X Lion Dev Preview

Μακάρι Ανδρέα να ενσωματώσει επιτέλους τον εξ-Ελληνισμό. Πάντως στην δοκιμαστική έκδοση δεν υπάρχει εξ-Ελληνισμένο περιβάλλον.

MacLifer jackc's Avatar
    Όνομα
    Ζακ

Παιδιά, τελικά με τα ελληνικά tools της iSquare τι γίνεται; Είδε κανείς αν υποστηρίζονται;
    Ζακ
    Συσκευές: MacBook Pro 15'' i7 - iPhone 4 32GB - iPad 64GB 3G

δε δοκιμασατα ελληνικα tools της iSquare, αλλα εψαξα για ενσωματωμένες ελληνικες μεταφρασεις, και δεν ειχε...
    θα τα δοκιμασω το βραδυ.
    @val δε διαφωνω... αλλα και η yahoo της microsoft ειναι... παλι με jabber θα κανουμε τη δουλεια μου φαινεται...

MacLifer esykas's Avatar
    Όνομα
    Στράτος

Quote Originally Posted by jackc View Post
    Παιδιά, τελικά με τα ελληνικά tools της iSquare τι γίνεται; Είδε κανείς αν υποστηρίζονται;

εάν εννοείς τα γλωσσικά εργαλεία ναι δουλεύει όπως και το cocoaspell

Editor Economou D.'s Avatar
    Όνομα
    Δημήτρης

Προεπιλογή

Σύμφωνα με αυτό το άρθρο, στα νέα MacBook Pro υπάρχει υποστήριξη TRIM στους SSD με τους οποίους εξοπλίσει η Apple τα μηχανήματα και μάλιστα στην έκδοση 10.6.6

6. Το παρακάτω Μέλος λέει 'Ευχαριστώ' στον Economou D. για το χρήσιμο μήνυμα:

MacLifer
    Όνομα
    Βασίλης

Μάλιστα. Πολύ ενδιαφέρον αυτό. Ας ελπίσουμε ότι θα περάσει το update και σε εμάς τους υπόλοιπους, που δεν έχουμε τα καινούργια Macbook pro 2011. Και επίσης το ίδιο σημαντικό είναι να υπάρξει υποστήριξη για όλους τους SSD και όχι μόνο στους apple branded που εξοπλίζει τα μηχανήματα της. Εάν δεν το κάνει, θα είναι φοβερό φάουλ στους πελάτες της και θα φάει πολύ κράξιμο.

MacLifer arion's Avatar

Για ρίξτε μια ματιά εδώ ... Application compatibility wiki for Mac OS X Lion

http://roaringapps.com/apps:grid/p/1
    "ΑΕΙ ΧΑΙΡΕ"

MacLifer psikotron's Avatar
    Όνομα
    Γιώργος

Καλημέρα!
    Κατέβασα καθαρά από περιέργεια το Lion και το έκανα εγκατάσταση σε εξωτερικό σκληρό!
    Οι πρώτες εντυπώσεις που μου άφησε ήταν αρκετά μέτριες δυστυχώς, εκ πρώτης όψεως δεν καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για καινούργιο λειτουργικό!
    Επειδή είχα στο μυαλό μου την πιθανότητα να σχεδιάσουν ένα νέο user interface η έστω την δυνατότητα αλλαγής του με διαφορα themes, μόλις το είδα στην παρουσίαση του προηγούμενο keynote, πραγματικά απογοητευτικά! :/
    Το mission contol μου φάνηκε εξαιρετικό και πολύ βολικό! Τώρα για το Launchpad τι να πω, σίγουρα θα το χρησιμοποιήσω αλλα δεν το θεωρώ και καμια τεραστια αλλαγή,πιο πολύ για το eye catchy του όλου θέματος μου κάνει!
    Ok, υπάρχουν κάποιες μικροαλλαγές στον finder, τα παράθυρα μπορείς να τους αλλάζεις μέγεθος από όλες τις μεριές.
    Κάποια νέα animations υπάρχουν στον τρόπο που ανοίγουν οι εφαρμογές.
    Το Version φαίνεται τρομερά ενδιαφέρον και εξυπηρετικό, δεν δοκίμασα πως δουλεύει όμως.
    Το Resume δεν ξέρω…
    Το Mail με εντυπωσίασε, ολοκληρωτική αλλαγή!
    Το iCal το άλλαξαν όπως επίσης και το Address Book!
    Ένα άλλο πράγμα που δεν μου άρεσε ήταν τα scrolbars, μοιάζουν με αυτά του iOS, αλλα εδώ δεν μου κάθονται καλά, σαν να μην ταιριάζουν!
    Φυσικά καταλαβαίνω πως είναι ακόμα σε beta στάδιο και ίσος υπάρξουν νέες προσθήκες και αλλαγές.
    Προς το παρόν όμως μου άφησε ένα συναίσθημα ότι πρόκειται για άλλο ένα μεγάλο update του snow leopard.
    Παρ όλα αυτά, μου έτρεξε απροβλημάτιστα και χωρίς κολλήματα! (iMac 24 inch early 2009 με 4gb μνήμη)

MacLifer
    Όνομα
    Σπύρος

Καλημέρα!

Θα βγω λίγο Off Topic γιατι βλέπω πολλά "αρνητικά" σχόλια και απλά θέλω να εξηγήσω σε όλους τους φίλους χρήστες πως έχει η κατάσταση...

Αντιλαμβάνομαι οτι για όλους τους νέους χρήστες mac το Lion δε μοιάζει σαν νέο λειτουργικό... Παρόλαυτά, αν βλέπατε την σταδιακή εξέλιξη του OS X θα γνωρίζατε οτι τεράστιες αλλαγές δε γινονται ποτέ! Και είναι απόλυτα φυσιολογικό και λογικό αυτό! Αν βλέπατε την εξέλιξη από το 10.0, 10.1, 10.2 κ.λ.π. μέχρι το σημερινό 10.6, θα γνωρίζατε οτι σε κάθε έκδοση γίνονται κάποιες μικροαλλαγές. Ναι, το περιβάλλον του 10.0 έχει πάρα πολλές διαφορές από αυτό του 10.6, αλλά δεν έγιναν μέσα σε μια έκδοση όλες οι αλλαγές... Δεν γίνεται να φτιάξει η Apple ένα λειτουργικό με εντελώς νέο περιβάλλον, και να το ονομάσει 10.7... Αυτό θα γίνει όταν τελειώσει με το OS X (10) και περάσει στο OS 11, όπως έκανε με τη μετάβαση από το OS 9 στο OS X. Πιστεύω όμως πως ακόμα και τότε, όταν φτάσει στο 11, δε θα κάνει κάποια ριζική αλλαγή όπως έκανε πριν 10 χρόνια με το OS X. Άλλωστε όλα τα προηγούμενα OS μέχρι το 9, είχαν ακριβώς ίδιο περιβάλλον με κάποιες μικρές και ανεπαίσθητες αλλαγές... Και προσωπικά το προτιμώ από το να αντιμετωπίζω αυτά που αντιμετωπίζουν οι χρήστες windows... Από xp σε Vista ήταν σοκαριστική αλλαγή και πιστεύω πως ήταν κι αυτός ένας λόγος που πολλοί έμειναν μακριά από τα Vista (πέρα από το ότι ήταν για πέταμα έτσι κι αλλιώς... :P )

Όλα αυτά τα λέω, απλά για να μη βιάζεστε να κρίνετε, όταν δεν γνωρίζετε την πορεία της εταιρείας μέχρι τώρα! Όποιος περιμένει να δει ένα εντελώς άλλο περιβάλλον, τότε θα απογοητευθεί, αλλά θα λάθος... Το Lion ΕΙΝΑΙ νέο λειτουργικό με πάρα πολλά νέα χαρακτηριστικά και έτσι θα αντιμετωπιστεί από την mac κοινότητα, όπως και οι προηγούμενες εκδόσεις! Μην έχετε προσδοκίες που εκ των πραγμάτων δεν έχουν βάση και δεν γίνεται αυτή τη στιγμή να πραγματοποιηθούν! Τζάμπα απογοητεύεστε!! Χαρείτε τη νέα έκδοση!! Απλά!!

11. Το παρακάτω Μέλος λέει 'Ευχαριστώ' στον spyros_1 για το χρήσιμο μήνυμα:

MacLifer
    Όνομα
    Βασίλης

Αν και εγώ είμαι καινούργιος χρήστης mac, θεωρώ την προσέγγιση σου πολύ σωστή. Έτσι νομίζω ότι έχουν τα πράγματα. Εγώ προσωπικά βλέπω αρκετές, χρηστικές και ωραίες προσθήκες.

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 12 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 2 9 10 11 12 13 LastLast

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-02-2011, 08:19
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 25-02-2011, 08:58
  3. Προεπισκόπηση: Το Mac OS X Lion
    By MihalisGR in forum Ειδήσεις
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-10-2010, 20:38
  4. Φήμες: Mac OS X 10.7 με γεύση iOS