+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 7 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4 5 6 7
Αποτελέσματα 61 έως 70 από 70

Θέμα: Τελικα αξιζει το καινουριο MBP?

1. Top - #61

Προεπιλογή Re: Τελικα αξιζει το καινουριο MBP?

Quote Originally Posted by Babis_ECE View Post
    Μα είπα ότι μετά έβαλα 1080p video να παίξει και δεν κατάλαβε τίποτα..! Δεν είχα μόνο το Transmission
    θεωρείς βαριά εργασία τα 1080 για έναν διπύρηνο i5 ?

δοκίμασε το ιδιο βίντεο να το δεις με flash, η δοκίμασε κάτι σε java ή πιο απλά δούλεψε imovie,garageband ή κανένα παιχνιδάκι και πες θερμοκρασίες ;p

2. Top - #62
    MacLifer Babis_ECE's Avatar
    Όνομα
    Μπάμπης

Με το Age Of Empire 3 και αρκετή ώρα παιχνιδιού δεν παρατήρησα αύξηση της θερμοκρασίας, όπως και με αναπαραγωγή Flash Video 720p στο Youtube. Θα συνεχίσω το τεστάρισμα, απλά γενικά θεωρώ ότι μάλλον γινεται πολύς ντόρος χωρίς σημαντικό λόγο..
    MacBook Pro 13.3" 2.3GHz Intel Core i5 (Early 2011)

3. Top - #63

φιλος μυ εχει ενα mcbook pro mid 2009 με 4gb ram 320 gb σκληρο και στην ουσια απειρακτο 48 κυκλους φορτισης και 92% ζωης της μπαταριας .με εχει φαει να το δωσει και να παρει το καινουριο το 13.3.εγω τουλ λεω να μην το δωσει καθως ναι μεν εχει διαφορα αλλα οχι τοσο μεγαλη για να το δωσει.καλα δεν του λεω ρε παιδια?ποσταρω εδω γιατι εμενα δεν με πιστευει

4. Top - #64
    MacLifer EchiDNA's Avatar
    Όνομα
    Γιώργος

Αν θέλει να διαθέσει κάποια χρήματα, πες του να πάρει έναν ssd!!! Τότε θα δει τρομερή διαφορά, πολύ πιο μεγάλη από τις διαφορές που έχει το τελευταίο μοντέλο, σε καθημερινή χρήση!
    iPhone 4S 16GB Black - MacBook Pro 13" (mid 2010)

5. Top - #65
    MacLifer lagoudakis's Avatar
    Όνομα
    Γιαννης

ακριβως ετσι,εκτος αν εχει λεφτα που δεν ξερει τι να τα κανει,οποτε ας το παρει..το μηχανημα φυσαει και ειναι μια χαρα επιλογη για καποιον που δεν εχει mbp
     THINK DIFFERENTmbp 13 mid 2010-mac mini mid 2011-Iphone 4s-ipad 2

6. Top - #66

Καλημέρα σε όλους,

είναι η πρώτη μου εμπειρία με Mac με το MBP 2011... Αρχικά ή ποιότητα κατασκευής απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
    Κάνει πολυ φτηνό το οποιοδήποτε άλλο laptop ( και ιδιαίτερα touchpad)!!

Κατα τα άλλα δεν ζεσταίνεται καθόλου, είναι γρήγορο και η μπαταρία αισθητά κρατά πολυ παραπάνω απο ότι άλλο ήξερα..

Αν και κάποιες φορές μου βγάζει miscalculations στον υπολογισμό της διάρκειας.. Γενικά συμβαίνει αυτό;

Γιώργος

7. Top - #67

γενικα δε συμβαινει αυτο... εχε υποψιν σου οτι το calculation το κανει εκεινη τη στιγμη αναλογα με το τι τρεχεις....
    αν δεν εχεις κανενα προγραμμα ανοιχτο και κοιτα3εις τη μπαταρια 8α σου πει πχ 7 ωρες...
    αν ανοι3εις κατι βαρυ, και ξανακοιτα3εις τη μπαταρια 8α σου πει 4 ωρες.. αν μειωσεις τη φωτεινοτητα 8α σου πει ... 5 ωρες...
    οποτε βλεπεις τη διαρκεια της μπαταριας αναλογα την περισταση...

---------- Post added at 13:46 ---------- Previous post was at 13:41 ----------

κατι που διαβασα τις προαλλες και αφορα τα νεα mbp 17" και ειναι ελάττωμα σχεδιασμου, εχει να κανει με το sata καλωδιο και το καλωδιο που συνδεεται με το δεικτη της μπαταριας (στο πλαι του λαπτοπ). Αυτα τα 2 καλωδια ειναι κοντα το ενα με το αλλο, και οταν το sata λειτουργει σε 6Gigabit τοτε δημιουργουνται ... παρεμβολες ?! απο το καλωδιο του δεικτη της μπαταριας... με αποτελεσμα η να μη βλεπει καν το δισκο η να λειτουργει σε πολυ χαμηλες ταχυτητες... λυση η να λειτουργει στα 1.5 η 3 gigabit η να βαλετε ενα shield στο καλωδιο sata... πουλαει τετοια η owc... λογικα το εχουν ηδη αλλαξει... αλλα στα πρωτα μοντελα τουλαχιστον, αν εχετε και παρατηρησετε προβληματα με το δισκο... να ξερετε τι μπορει να ειναι...

8. Τα παρακάτω 2 Μέλη λένε 'Ευχαριστώ' στον osxspot για το χρήσιμο μήνυμα:

9. Top - #68

κοιταζω για αλαγη απο hdd σε ssd για το macbook pro που εχω αλλα ιναι φωτια εχει κανεις τιμη απο επισημο σερβις?

10. Top - #69
    MacLifer Chuckie's Avatar
    Όνομα
    Σάββας

Quote Originally Posted by Kalotina View Post
    κοιταζω για αλαγη απο hdd σε ssd για το macbook pro που εχω αλλα ιναι φωτια εχει κανεις τιμη απο επισημο σερβις?
    Νομίζω δεν δέχονται καν να κάνουν μια τέτοια αναβάθμιση.Και δεν μιλάω για OCZ και Intel.Αλλά και Apple SSD(πχ. 256GB που πάει κοντά 700 ευρώ και..)
    Το είχα ζητήσει στο παρελθόν και έλαβα αρνητική απάντηση.Καλύτερα να το κάνεις μόνη σου ή να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον φίλο που να γνωρίζει.

11. Top - #70

Quote Originally Posted by Kalotina View Post
    ειναι υποθεση 5 λεπτων..

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 7 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 4 5 6 7

Παρόμοια Θέματα

1. Τελικα ειμαι εδω...
    By redcom7 in forum Αρχείο
    Απαντ: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 01-12-2010, 10:22
  2. καινουριο imac 27 i7
    By alkis in forum iMac
    Απαντ: 49
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-10-2010, 23:19