Παιδια ηθελα να ρωτησω κατι ασχετο,!Οταν αγοραζουμε την συσκευη (ipad 2) την συνδεουμε κανονικα στον mac,και απλα προσθετουμε τα στοιχεια μας,??
ευχαριστω!
Παιδια ηθελα να ρωτησω κατι ασχετο,!Οταν αγοραζουμε την συσκευη (ipad 2) την συνδεουμε κανονικα στον mac,και απλα προσθετουμε τα στοιχεια μας,??
ευχαριστω!
Κάνεις ακριβώς το ίδιο με το iPhone: Το συνδέεις στο Mac (ή PC) και ανοίγει αυτόματα το iTunes, το οποίο κάνει register το iPhone / iPad την πρώτη φορά που το χρησιμοποιείς. Από το iTunes έπειτα ορίζεις τι ακριβώς θες να συγχρονίσεις με το iPhone / iPad (επαφές, ημερολόγιο, εφαρμογές, μουσική, βιβλία, κλπ) και τα υπόλοιπα γίνονται αυτόματα.
Ζακ
Συσκευές: MacBook Pro 15'' i7 - iPhone 4 32GB - iPad 2 64GB 3G
Παιδια καλα ολα αυτα που παρεχει το ipad,αλλα μην ξεχνατε οτι εχει μια δυνατοτητα ακομα,που πιστευω να σας αφισει αφωνους!
ειδου: http://www.youtube.com/watch?v=4631f...eature=related
Ενταξει το 2 τουλαχιστον θα ψηνει μπιφτεκια!lol
Tι αλλο θα δουμε!
Το HDMI adapter δεν έχει και τόσο θέμα διαθεσιμότητας, τελικά... Εκτός του iStorm που ανέφερε ο φίλος σε προηγούμενο post, εγώ το βρήκα και πήρα σήμερα στο Golden-i.
Έχει πλάκα να βλέπεις την εικόνα του iPad στην οθόνη της τηλεόρασης...! Όμως κακά το ψέμματα, μια ασύρματη λύση σύνδεσης με TV όπως αυτή που πρότεινε ο Mike θα είναι σαφώς ανώτερη.
Ζακ
Συσκευές: MacBook Pro 15'' i7 - iPhone 4 32GB - iPad 2 64GB 3G
Μόλις έκανα τον πρώτο συγχρονισμό στο iPad 2 μου (32GB wi-fi & 3G, λευκό). Τελικά η Apple στην Αμερική είναι φοβερή μιας και το μηχάνημα μου ήρθε πιο νωρίς απο όσο περίμενα. Σχεδόν μια βδομάδα νωρίτερα. Είναι φανταστικό πάντως. Δεν υπάρχει.. Α, και επισήμως η έκδοση της AT&T είναι ξεκλέιδωτη, μιας και έβαλα την κάρτα της cosmote απο το iPhone και τη δέχτηκε κανονικά, απλά με σύνδεσε με το δίκτυο της AT&T. Αυτά!!
Καλορίζικο Θωμά. Πες μας και χρώμα smart cover που πήρες και τι επέλεξες για προστασία της πίσω πλευράς, αν επέλεξες, γιατί οι επιλογές στο λευκό μάλλον είναι δυσκολότερες από ό,τι στο μαύρο από άποψη ποικιλίας.
"The Computer for the rest of us"
Τελικά, ξαναπαρέλαβa το καινούργιο ipad 2 (to eixa παει για ανταλλαγή την πρωτη φορα διοτι ειχε ενα καμένο pixel) Πανέμορφο, το συνιστώ σε όλους σας, δεν θα το μετανιώσετε στιγμή!
Bookmarks