αγορασα το νοεμβρη τον πρωτο μου imac ενω ειχε ηδη προηγηθει ενα macbook pro προηγουμενης γενιας και το τελευταιο plastic macbook white. πρωτη φορα ομως αντιμετωπιζω τοσο σοβαρο προβλημα που να μην μπορω να το λυσω μoνος, μετα και απο αναζητηση σε ξενα φορα!!
λοιπον το imac κολλαει (βγαζει την γνωστη χρωματιστη μπαλιτσα) απο τον δευτερο μηνα νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρος γιατι δεν τον χρησιμοποιουσα τοσο πολυ στις αρχες! μετα απο περιπου 5 λεπτα επανερχοταν συνηθως αλλιως εκανα hard restart. στη συνεχεια που χρειαστικε να τον χρησιμοποιησω περισσοτερο αρχισαν τα κολληματα να γινονται πιο συχνα και πιο βαρια, πλεον το dock εκανε freeze και το ΟPT+CMD+ESC δεν εκανε τιποτα!!!
πλεον οταν το ανοιγω στανταρ θα κολλησει μια φορα (τις περισσοτερες και παραπανω) οποτε κανω hard restart και καποια στιγμη επανερχεται (οχι παντα). τον τελευταιο καιρο χρησιμοποιω μονο το partition των windows που βρισκονται στο μηχανικο σκληρο και δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα!!!
αρχικα ειχα μεταφερει τα αρχεια μου απο το macbook (στο πρωτο startup με time machine) και καποιοι μου ειπαν οτι μπορει να φταιει αυτη η μεταφορα απο υπολογιστη dual core σε intel i series. οποτε εκανα καθαρη εγκατασταση και ειδα παλι τα ιδια προβληματα!! ξανα καθαρη εγκατασταση χωρις τα προγραμματα μου για λιγο καιρο και παλι μου εκανε το ιδιο.
πλεον εχω εγκαταστησει κανονικα τα προγραμματα μου και εχω και ενα account "παρθενο" ( :P ) αλλα παλι δεν βλεπω διαφορα!! εχω κανει memtest,hardware test (απο το cd), κοιταω activity monitor αλλα τιποτα.. δεν μπορω να εντοπισω κατι!!! και το τρελο της υποθεσης ειναι οτι μου κολλαει σε προγραμματα της apple περισσοτερο οπως ichat,iweb,iphoto,photobooth και φυσικα σχεδον παντα στο textedit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
υπαρχει καποια ιδεα?? αν δεν βρω λυση θα το στειλω απο βδομαδα στο service αλλα προσπαθω να το αποφυγω γιατι μου χρειαζεται αυτη την περιοδο ο υπολογιστης μου!!!!
συγνωμη για το τεραστιο ποστ αλλα ηθελα να ειμαι σαφης στο τι εχω κανει απο την αρχη που τον αγορασα!!
Bookmarks