Mac My Day
www.motoradio.gr
Την θηκη νομιζω οτι την αγοραζουμε για προστασια του ipad οποτε αυτη που προτεινω οπως και χιλιαδες αλλες στο ebay κανουν αυτην την δουλεια για την οποια ειναι φτιαγμενες σε τιμη παρα μα παρα πολυ χαμηλη σε σχεση με τις γνησιες ,τωρα αν εσυ ικανοποιησε να δωσεις 45 η 75 ευρω για να λες οτι εχεις γνησια ειναι δικαιωμα σου
Νομίζω ότι τα έχεις μπερδέψει - δεν έχω κόλλημα με την γνήσια καθώς η θήκη που προτείνω δεν είναι γνήσια! Και δεν είναι γνήσια για τον πολύ απλό λόγο ότι αφ΄ ενος ειναι της puro και αφ΄ ετέρου η apple όπως είπα δεν έχει βγάλει booklet case για ipad2 αλλα smart cover. Ως γνησια παρουσιαζει (λανθασμενα) την θηκη που προτεινεις το site που ανεφερες δίνοντας φωτό της θηκης του iPad1. Επειδή θεωρρω πως πρέπει να προσέχουμε πολυ τι προτείνουμε γιατί κάποιος χριστιανός μπορεί να δει το post και να παει να την πάρει με δυσάρεστα πιθανά αποτελέσματα ζήτησα να καταθέσεις, αν έχεις, την εμπειρία χρησης της θηκης που ανεφέρες.
Η λύση που προτείνω προερχεται απο την προσωπική μου εμπειρια την οποια με χαρα θα την μοιραστω με οποιον ενδιαφερεται. Εχει το πλεονέκτημα οτι είναι τύπου booklet που θεωρρω ότι δίνει το max της προστασίας σε συνδυασμό με χρηστικοτητα, έχει αέρα πολυτελείας λογω υλικων, και δεν αλλοιωνει την εμφάνιση της συσκευής. Έχει σκληρή πλάτη, μαλακό μπροστά με μαγνητες που βάζουν αυτόματα σε sleep την συσκευή, εσωτερικό σε βελουδινο finιsh για να καθαρίζει η οθόνη, διπλωνει όπως ακριβώς το smart cover για να στέκεται σε διαφορετικές γωνίες, δεν προσθέτει όγκο στην συσκευή και είναι πολυτελής - μπορείς δε να την αλλάξεις δίχως κόπο αν δεν σου αρέσει από το κατάστημα.
Ο καθένας ορίζει ποσά θα ξοδέψει αλλα έχοντας δώσει 839€ για μια συσκευή που έχω επιλεξει δεν θεωρρω ότι 45€ (το 1/20 περιπου) ειναι πολλα για ενα αξεσουαρ που προσφερει περισσοτερα απο το original και βελτιωνει την εμπειρια χρησης της. Επίσης το ότι κάποιο άλλο αξεσουάρ έχει 9€ συν μεταφορικα αν δεν κάνει την δουλειά του όπως την θέλω αλλα αντίθετα υπάρχει περίπτωση να κάνει ζημιά ή να είναι χαμένος κόπος / χρημα δεν είναι για μενα επιχείρημα. Αλλα αυτός είμαι εγώ. Από την άλλη γί αυτό πρέπει ο καθένας να μπορει να διαβάζει, να ενημερώνεται με ακρίβεια και να μπορει να αποφασισει.
Σκέφτομαι να πάρω την puro golf. Την έχει κανείς; Πώς σας φαίνεται;
Καλησπέρα σε όλους
Επιτέλους έχω στα χέρια μου το πολυπόθητο ipad 2!!!!!!! Τώρα θέλω και μια θήκη για προστασία. Τι να αγοράσω έχω μπερδευτεί? Σίγουρα δεν θέλω να δώσω πάνω από 30 ευρώ και θέλω κάτι ποιοτικό ( αν παίζει και το Lock ακόμα καλύτερα) που να προστατεύει και λίγο αλλά έτσι και αλλιώς μόνο σπίτι το χρησιμοποιώ. Προτασεις?
μου ηρθε χτες αυτη http://www.ebay.com/itm/170649962364#ht_3083wt_1219 τελεια ποιοτητα σε λογικη τιμη νομιζω.....
THINK DIFFERENTmbp 13 mid 2010-mac mini mid 2011-Iphone 4s-ipad 2
'Αψογη από κάθε πλευρά τώρα και 5 μήνες η
Belkin F8N613CWC00
Πληροφορίες http://www.getitnow.gr/prod/foritoi/...prod1110723pp/
"ΑΕΙ ΧΑΙΡΕ"
Κι εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος με το GreatShield. Σε συνδυασμό με το Apple smart cover δουλεύει τέλεια και είναι και πάρα πολύ λεπτό. 24Ευρώ και για τα δυο νομίζω ότι είναι τρελό value for money.
"The Computer for the rest of us"
Bookmarks