+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 10 1 2 3 4 ... ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 98

Θέμα: Ιδανική Θήκη iPad 2

1. Top - #1
    MacLifer jackc's Avatar
    Όνομα
    Ζακ

Προεπιλογή Ιδανική Θήκη iPad 2

Καλησπέρα σε όλους,

Μπορεί να μην έχω πάρει ακόμα το iPad 2, αλλά πλέον είναι δεδομένο ότι θα το κάνω, καθώς η σημαντική διαφορά ταχύτητας και βάρους είναι για μένα ικανοί παράγοντες για το upgrade μιας συσκευής που δουλεύω συνεχώς. Άλλωστε είμαι μεγάλος fan της συσκευής (φαίνεται άλλωστε...!), οπότε ομολογώ ότι δεν κρατιέμαι για το 2!

Η θήκη όμως είναι για μένα το βασικότερο αξεσουάρ σε μια ακριβή συσκευή που την κουβαλάει κανείς μαζί του παντού. Στο iPad 1 έχω την original της Apple (από την οποία είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος), αλλά όπως έχει συζητηθεί και σε άλλο post, δε θα κάνει στο 2... Το δε πολυδιαφημισμένο smart cover της Apple, είναι κατά τη γνώμη μου γουστόζικο μεν, αλλά άχρηστο από πλευράς προστασίας (πλην της οθόνης) δε...

Για μένα η σωστή θήκη ενός iPad πρέπει:

1. Να προστατεύει πλήρως τη συσκευή
    2. Να χρησιμοποιείται ως stand διαφόρων θέσεων
    3. Να είναι όμορφη
    4. Να μην έχει πολύ βάρος

Η original case του iPad 1 πληρεί άψογα και τα τέσσερα κριτήρια. Για το iPad 2, η θήκη που δείχνει να τα πληρεί (με ένα ερωτηματικό στο θέμα βάρους) είναι αυτή.

Αν έχετε κάποια άλλη να προτείνετε, είμαι όλος αυτιά!
    Ζακ
    Συσκευές: MacBook Pro 15'' i7 - iPhone 4S 64GB - iPad 3 64GB 4G - iPod Nano 8GB

2. Top - #2
    MacLifer
    Όνομα
    Μιχάλης

Προεπιλογή Re: Ιδανική Θήκη iPad 2

Και η Griffin έβγαλε μία για το 2, πανομοιότυπη με τη γνήσια του 1, αλλά δερμάτινη! Ζακ ρίξε μια ματιά στο TouTube, υπάρχει και σχετικό βίντεο, αλλά δεν είμαι πρόχειρος αυτή τη στιγμή να στο εντοπίσω.

3. Το παρακάτω Μέλος λέει 'Ευχαριστώ' στον mmike για το χρήσιμο μήνυμα:

4. Top - #3
    MacLife Support 8u88l3's Avatar
    Όνομα
    Μιχάλης Μυρσιάδης

Arrow Re: Ιδανική Θήκη iPad 2

Ογκώδης μου φαίνεται λίγο εμένα αυτή (από το site που την είδα..) Ζακ. Προσωπικά αν το πάρω με βλέπω για smartCover για μπροστά και invisible shield για πίσω... Ναι, να τα προστατεύμουμε αλλά προσωπικα με χαλάει να αλλάζει κατά πολύ το σχήμα/σχέδιο (ειδικά μιας τέτοιας συσκευής). Ξέρω, ξέρω σε πολλούς δεν αρέσουν αλλά προσωπικά έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος..!! Όλα είχαν αρχίσει από το 1ο iPhone που είχα, "συνεχώς" έψαχνα να του βρω μια θήκη που να με τρελένει αλλά και να το προστατεύει..πρέπει να του πήρα 5-6 και καναδυό για το 3G/3Gs..μέχρι εκεί!! Μετά είτε τις βαριόμουν είτε δε μου έκαναν...από και πέρα μόνο invisible shield, με ότι πλην και συν έχει αυτό..

Υγ: Ουάοοο και εγώ είμαι Μιχάλης Μ....χαχαχα

5. Τα παρακάτω 2 Μέλη λένε 'Ευχαριστώ' στον 8u88l3 για το χρήσιμο μήνυμα:

6. Top - #4
    MacLifer jig's Avatar
    Όνομα
    Mike

Εμενα αντιθετα μου αρεσει πολυ το smart cover και λεω να μεινω μονο με αυτο κ να το ευχαριστηθω ''γυμνο'' αυτη την φορα
    Επισης αγορασα(backer)
    αυτό το stand(θα μου ερθει τον αλλο μηνα)

7. Το παρακάτω Μέλος λέει 'Ευχαριστώ' στον jig για το χρήσιμο μήνυμα:

8. Top - #5
    MacLifer jackc's Avatar
    Όνομα
    Ζακ

Το ότι η Tuff-Luv δείχνει κάπως ογκώδης είναι κάτι που κι εμένα με έχει προβληματίσει λιγάκι... Φοβάμαι μήπως όντως αποδειχτεί μη λειτουργική, τελικά. Αυτό δυστυχώς είναι γενικά το κακό του να βλέπεις ένα προϊόν μόνο στο Internet: Όσο καλές κι αν είναι οι φωτό και η περιγραφή, πότε δεν μπορείς να έχεις την ακριβή εικόνα του όπως όταν το βλέπεις live σε ένα μαγαζί, και έτσι δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος αν σου κάνει.

Η θήκη της Griffin είναι κι αυτή μια που έχω σκεφτεί, καθώς όντως έχει τα χαρακτηριστικά της επιτυχημένης original Apple case. Έχω διαβάσει όμως κάποια reviews που λένε ότι έχει λίγο "φτηνιάρικη" αίσθηση, και ότι δεν εφαρμόζει τόσο καλά στο iPad 2, και αυτό με έχει φρενάρει κάπως.
    Ζακ

9. Top - #6
    MacLifer cheez's Avatar
    Όνομα
    Μάκης

Εγώ Ζάκ, πάλι DODOcase θα αγόραζα. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Όμορφη, ελαφριά, διαφορετική και προστατεύει το iPad. Το μόνο κακό για το iPad 2 είναι οτι ενώ είναι στην θήκη δεν θα μπορείς να χρησημοποιήσεις την πίσω κάμερα.

10. Το παρακάτω Μέλος λέει 'Ευχαριστώ' στον cheez για το χρήσιμο μήνυμα:

11. Top - #7
    MacLifer jackc's Avatar
    Όνομα
    Ζακ

Πάντως παιδιά από ότι βλέπω οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) οι κατασκευαστές δεν έχουν ακόμα διαθέσιμες τις θήκες τους. Λογικό, αν σκεφτούμε ότι οι ακριβείς προδιαγραφές του iPad 2 ήταν άγνωστες σε όλους δύο εβδομάδες πριν, οπότε από τη στιγμή που ανακοινώθηκαν από την Apple, όλοι κάνουν αγώνα δρόμου για να παράξουν τα αξεσουάρ τους...
    Ζακ

12. Top - #8
    MacLifer leonbis2000's Avatar
    Όνομα
    Λεωνίδας

Εγώ θα πρότεινα υπομονή μέχρι να βγούν θήκες που θα χρησιμοποιούν και τους μαγνήτες ή θα συνδυάζονται με το κάλυμμα της Apple. Είναι πολύ νωρίς ακόμα και οι εταιρείες σχεδιάζουν!
    Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
    Facebook Group: Greek Mac Community
    Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com

13. Top - #9
    MacLifer jackc's Avatar
    Όνομα
    Ζακ

Quote Originally Posted by leonbis2000 View Post
    Εγώ θα πρότεινα υπομονή μέχρι να βγούν θήκες που θα χρησιμοποιούν και τους μαγνήτες ή θα συνδυάζονται με το κάλυμμα της Apple. Είναι πολύ νωρίς ακόμα και οι εταιρείες σχεδιάζουν!
    Μάλλον δίκιο έχεις, Λεωνίδα. Ας περιμένουμε 2-3 εβδομάδες ακόμα να δούμε τι άλλο ενδιαφέρον θα βγει στην αγορά.
    Ζακ

14. Top - #10
    MacLifer jackc's Avatar
    Όνομα
    Ζακ

Παιδιά, μόλις ανακάλυψα αυτή τη θήκη της Speck. Θεωρώ είναι η ιδανική που έψαχνα!

Το φοβερό είναι ότι έχει τη φιλοσοφία του smart cover, αλλά καλύπτει όλη τη συσκευή. Αυτό που έλειπε από την Apple, δήλαδή...

Το μόνο κακό είναι ότι δεν είναι ακόμα διαθέσιμη... Αλλά δεν είναι και καμία άλλη διαθέσιμη, έτσι κι αλλιώς...!
    Ζακ

15. Τα παρακάτω 2 Μέλη λένε 'Ευχαριστώ' στον jackc για το χρήσιμο μήνυμα:

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 10 1 2 3 4 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. iPad Wi-Fi 64GB & Apple θήκη
    By Chuckie in forum Αρχείο Αγγελιών
    Απαντ: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-03-2011, 16:48
  2. iPAD 16gb wifi + apple θήκη
    By gpelekanos in forum Αρχείο Αγγελιών
    Απαντ: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-03-2011, 18:21