+ Απάντηση στο Θέμα
Αποτελέσματα 1 έως 7 από 7

Θέμα: time machine question

Προεπιλογή time machine question

καλησπέρα φίλοι μου.. θα βάλω έναν εξωτερικό σκληρό στο mbp και θα ενεργοποιήσω το time machine.. αυτό το image του time machine μπορώ να το φορτώσω στο imac? και θα είναι ακριβώς όπως το macbook σε θέμα applications κλπ κλπ?

επίσης γίνετε να κάνω partition στον σκληρό ώστε να είναι και στο time machine αλλά να έχω και fileserver δηλαδή να αποθηκεύω δεδομένα..?

thanks..
    Macbook Pro 13'3 , iMac 21'5 , 3GS 32gb
    Get 2 GB Free Space

Προεπιλογή Re: time machine question

Quote Originally Posted by val View Post
    καλησπέρα φίλοι μου.. θα βάλω έναν εξωτερικό σκληρό στο mbp και θα ενεργοποιήσω το time machine.. αυτό το image του time machine μπορώ να το φορτώσω στο imac? και θα είναι ακριβώς όπως το macbook σε θέμα applications κλπ κλπ?

επίσης γίνετε να κάνω partition στον σκληρό ώστε να είναι και στο time machine αλλά να έχω και fileserver δηλαδή να αποθηκεύω δεδομένα..?

thanks..
    καλησπερα φιλε μου...το πρωτο σου ερωτημα δεν το καταλαβα ακριβως...αν μπορεις γινε λιγο πιο συγκεριμενος...εννοεις το backup του macbook pro να το χρησιμοποιησεις στο imac ???!στο δευτερο ερωτημα σου να σου πω οτι και βεβαια γινεται και εγω ετσι το εχω κανει...εχω εναν εξωτερικο δισκο της samsung 250GB και τα 200GB τα εχω για backup και τα 50GB τα εχω για αποθηκευση!

έλα φίλε μου.. ευχαριστώ για το reply.. ναι το 1ο που ρώτησα αυτό είναι.. backup του mbp να το βάλω στο imac ώστε να είναι τα πάντα όπως στο macbook.. applications κλπ..

mbp 2010 late και imac 21'5 late 2009 αν παίζει ρόλο..

thnx
    Get 2 GB Free Space

Quote Originally Posted by val View Post
    έλα φίλε μου.. ευχαριστώ για το reply.. ναι το 1ο που ρώτησα αυτό είναι.. backup του mbp να το βάλω στο imac ώστε να είναι τα πάντα όπως στο macbook.. applications κλπ..

mbp 2010 late και imac 21'5 late 2009 αν παίζει ρόλο..

thnx
    ναι γινεται νομιζω(για 100% ας πει καποιος που το ξερει σιγουρα)...οταν ειναι ολοκαινουργιο το μηχανημα το πρωτο που σε ρωταει ειναι αν θελεις να κανεις backup απο ενα προηγουμενο mac αρα δεν βλεπω το λογο να μην γινεται...δε ξερω ομως κατα ποσο γινεται να ειναι σε λειτουργια το imac και να κανεις restore αρχεια απ τα backup του macbook pro(και παλι ας μας διαφωτισει κανενας που ξερει)...οσο για το partition οριστε ο οδηγος αν τον χρειαζεσαι!

http://www.maclife.gr/forum/showthre...ight=partition

κανείς προφανώς.. και ήθελα τώρα αν κάνω restore στο imac από το mbp..
    Get 2 GB Free Space

MacLifer koumis's Avatar
    Όνομα
    Πάνος

μπορείς φυσικά να κανεις restore από το backup του ΜΒΡ στον iMac.
    Μπορείς να συμβουλευτείς και τον οδηγό εδω
    Δευτέρες δεν δουλεύουμε γιατι μας πονάνε οι φτέρνες...

MacLifer 8u88l3's Avatar
    Όνομα
    Michalis Myrsiadis

Arrow Re: time machine question

Ότι μπορείς, μπορείς...Δε το έχω κάνει βέβαια ποτέ έτσι όπως το θέλεις εσύ, έχω κάνει μόνο μεταφορά backup σε καινούργιο μηχάνημα, όπου φυσικά αντικατέστησε το προηγούμενο και δεν συνυπήρχαν. Δηλ να φορτώσεις το backup του ενός στο άλλο και να τα έχεις και τα 2 σε λειτουργια στο ίδιο δίκτυο. Αυτό μόνο με ανησυχεί στο τι επιπτώσεις θα έχεις. Αν θα δημιουργέιται κανένα conflict και τέτοια..γιατί το ένα θα είναι καθρέφτης του άλλου...
    Το ότι είσαι μεγαλύτερος δε σημαινει απαραίτητα ότι έχεις και δίκιο...μπορεί κάλλιστα να έχεις για περισσοτερο καιρό λάθος!!

+ Απάντηση στο Θέμα

Παρόμοια Θέματα

1. Time machine και buffalo nas
    By omnio in forum Προεγκατεστημένες, iLife, iWork
    Απαντ: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-11-2010, 10:43
  2. προβλημα time machine
    By jimbakl in forum Πληκτρολόγια, Ποντίκια, Airport Extreme, Time Capsule
    Απαντ: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-05-2010, 14:16
  3. Time Capsule - DHCP wireless & Time Machine Error
    By dviixv in forum Πληκτρολόγια, Ποντίκια, Airport Extreme, Time Capsule
    Απαντ: 23
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-02-2010, 12:56
  4. WD με time machine
    By Kotsos in forum Δίσκοι, Εκτυπωτές, και λοιπά περιφερειακά.
    Απαντ: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-11-2009, 15:57
  5. time machine
    By bizz in forum Προεγκατεστημένες, iLife, iWork
    Απαντ: 19
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-03-2009, 08:11

Δικαιώματα Δημοσίευσης