+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 13

Θέμα: Πρόβλημα μετά από αναβάθμιση μνήμης

1. Top - #1

Thumbs down Πρόβλημα μετά από αναβάθμιση μνήμης

Είμαι κάτοχος ενός imac 27 με 6 GB RAM (2+2+1+1).Αποφάσισα να αναβαθμίσω την RAM σε 16 GB και απο τότε άρχισαν τα kernel panics.Αυτό δεν γίνεται συχνά αλλά όποτε θέλει το μηχάνημα(Μία στις 3 μέρες και ανοίγοντας το 4 φορές την μέρα).Το έχει κάνει μία στο μπουτάρισμα,μία στον safari, μία στο photoshop και μία στην επιφάνεια εργασίας.Δεν έχω εγκατεστημένο εξωτερικό δίσκο τα δε προγράματα ειναι με άδεια.
    Πήγα το μηχάνημα στην αντιπροσωπία την προηγούμενη πέμπτη και αφού μέχρι σήμερα δεν με είχε πάρει κανείς τηλ
    τους πήρα και ο τεχνικός μου είπε ότι το μηχάνημα μέχρι τώρα δεν του έχει βγάλεί κανένα πρόβλημα και ότι έχει περάσει με επιτυχία τα διάφορα test.Τότε τι φταίει ρε παιδιά.Εγώ σκέφτομαι αν το παραλάβω το μηχάνημα και μου αρχίσει τα γνωστά εγώ δεν το εμπιστεύομαι για δουλεία γιατί η συμπεριφορά του είναι απρόβλεπτη.Καμιά γνώμη θαμου ήταν χρήσιμη.
    Ευχαριστώ πολύ.

2. Top - #2

Προεπιλογή Re: Πρόβλημα μετά από αναβάθμιση μνήμης

Τι μνήμες πήρες; Έκανες hardware test όσο το είχες;
    Happy i2011

3. Top - #3
    Editor Economou D.'s Avatar
    Όνομα
    Δημήτρης

Θα πρέπει να δεις τι σφάλμα σου βγάζει στο Console. Αν και κατά πάσα πιθανότητα είναι κάποιο πρόβλημα σε ένα από τα dimm της μνήμης. Τι μνήμες έβαλες;

4. Top - #4

Οι μνήμες τοποθετήθηκαν από την Document και τις είχε η Document από όπου είχα αγοράσει και τον imac.
    Όταν τον είχα αγοράσει είχε 6RAM .2+2 προεγκατεστημένες και 1+1 δώρο της εταιρείας.Κάποια στιγμή μετά από περίπου 1μιση χρόνο τούς τηλεφώνησα και τους ρώτησα πόσο εχουν 4 τεσάρες και μου είπαν 360Ε.Μου κάνει εντύπωση αυτή η βραδύτητα στο σέρβις (7 μέρες) ενώ στο pc πού έχω και που κάποια στιγμή αντιμετώπισε πρόβλημα στο plaisio μέσα σε 4 ώρες ΕΤΟΙΜΟ και μετά σκέφτομαι γιατί ο κόσμος ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ MAC.
    1.Στοιχίζουν ένα καρο λεφτά
    2.Βιβλία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ευτύχως που ηπάρχει και αυτό το site.
    3.Αν σου χαλάσει τότε θα περίμένεις.Στον τεχνικό του είπα ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΤΗΛ και ενημέρωσε με αλλά ......
    Hardware test του έκανα και δεν μου έβγαλε τίποτα.

5. Top - #5

Πρέπει να είναι csx μνήμες. Πολύ καλές είναι. Δε ξέρω τι φταίει. Προσπάθησες να κάνεις ένα clean install από μόνος σου πριν το δόσεις στους τεχνικούς. Αν είχες timemachine είναι απλή διαδικασία η επαναφορά των χρήσιμων αρχείων σου!
    Happy i2011

6. Top - #6

Οχι δεν έκανα clean install μήπως και κάνω κάτι λάθος.Προτίμησα να δώσω το imac εκεί που τον πήρα.

7. Top - #7

Έπρεπε να είχες δοκιμάσει! Είχα πάθει και εγώ κάτι τέτοιο και έφταιγαν κάτι 3rd part drivers για έναν εξωτερικό δίσκο που είχα βάλει! Μετά το clean install λύθηκε!
    Happy i2011

8. Top - #8

Οταν για περίπου 2 χρόνια που έχω τον mac με τον ίδιο εξωτερικό δεν έχω πρόβλημα τώρα ξαφνικά οι drivers χάλασαν.
    Γιατί ο τεχνικός δεν μου το έθιξε το θέμα.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΥΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ τον mac.Και γιατί να κάνω clean install αν υπάρχει έστω και μια πιθανότητα να μην πάνε όλα καλά να κλειδώσουν οι άδειες των plugins και να πάρω τα.....
    Ο τεχνικός δεν πρέπει να ξέρει αυτά τα πράγματα ,εγώ πρέπει να τα ξέρω;Γιατί εγώ να γίνω χαλίφης στην θέση του χαλίφη;Τελικά ρε παιδιά υπάρχει ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ service η ο καθένας πειραματίζεται και ότι γίνει.
    Οταν κάποιος δίνει 2000 ευρώ για ένα μηχάνημα δεν το πειράζει.Δουλειά του τεχνικού είναι.

9. Top - #9
    Editor Economou D.'s Avatar
    Όνομα
    Δημήτρης

Προεπιλογή

Χαλάρωσε φίλε μου. Τι δεν ξέρει ο τεχνικός; Περίμενε να τον ελέγξει και μετά βλέπεις.

10. Top - #10

Quote Originally Posted by Macenas View Post
    Οταν για περίπου 2 χρόνια που έχω τον mac με τον ίδιο εξωτερικό δεν έχω πρόβλημα τώρα ξαφνικά οι drivers χάλασαν.
    Δε σου είπα ότι και εσύ πρέπει αν έχεις το ίδιο πρόβλημα με εμένα. Αλλά ο χρόνος δε θα σε ρωτήσει πότε: να "χαλάσω "το μηχάνημά σου"; Παραθέτω απλά μια σχετική εμπειρία. Σε εμένα είχε γεμίσει ο δίσκος (εξωτερικός) TimeMachine και όταν έβαλα το νέο δίσκο, έκανα μαζί install και τους drivers του, οπότε κάπως χτυπούσαν μετά το backup.
    Quote Originally Posted by Macenas View Post
    Ο τεχνικός δεν πρέπει να ξέρει αυτά τα πράγματα ,εγώ πρέπει να τα ξέρω;Γιατί εγώ να γίνω χαλίφης στην θέση του χαλίφη;Τελικά ρε παιδιά υπάρχει ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ service η ο καθένας πειραματίζεται και ότι γίνει.
    Τεχνικός δε σημαίνει να δοκιμάσεις να επιλύσεις απο μόνος σου κάποια πράματα, για να αποφύγεις το γολγοθά και μετά να τα βάζεις μαζί τους. Σαφώς και ΥΠΑΡΧΟΥΝ αξιόπιστοι άνθρωποι πάνω σε αυτό, αλλά κάτι που μπορείς να το κάνεις απλά και να αποφύγεις ένα σορό κόπο και ίσως χρήμα, η γνώμη μου είναι : ΚΑΝΤΟ.
    Happy i2011

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Ερώτηση: Αναβάθμιση μνήμης για imac i3 3.06 (mid 2010)
    By dkotanid in forum iMac
    Απαντ: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-10-2010, 19:26
  2. Πρόβλημα μετά από φόρτιση
    By averick in forum Η ζωή με τους Mac
    Απαντ: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 08-04-2010, 21:25
  3. Input managers detected μετά από αναβάθμιση
    By Macenas in forum Leopard & Snow Leopard
    Απαντ: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-03-2010, 15:40
  4. Προβλήματα μετά την αναβάθμιση σε 3.0