Καλησπερα σας Πριν καμια ωρα περιπου εντοπισα στα δεξια της οθονης του iMac [27 inch late 2009] καποιες σκιες οι οποιες γινονται εμφανεις σε λευκο φοντο κια γκρι.Τι ειναι ; μηπως πρεπει να το παω στο service ; μηπως δεν ειναι λογος ανησυχιας ;
Καλησπερα σας Πριν καμια ωρα περιπου εντοπισα στα δεξια της οθονης του iMac [27 inch late 2009] καποιες σκιες οι οποιες γινονται εμφανεις σε λευκο φοντο κια γκρι.Τι ειναι ; μηπως πρεπει να το παω στο service ; μηπως δεν ειναι λογος ανησυχιας ;
Διάβασε εδώ και θα καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις!
Happy i2012
Το θέμα είναι ότι φοβάμαι να βγάλω το τζάμι για να δω μήπως είναι βρωμιά!είμαι λίγο γκαντέμης....:S
Τελικά την οθόνη την άνοιξα[ευτυχώς πέτυχε] αλλά η σκιά παραμένει ...άρα από δευτέρα το μηχάνημα πάει στο ''νοσοκομέιο''
το γνωστο προβλημα...δυστυχως
Δυστυχως...αλλα το θεμα ειναι οτι το μηχανημα ειναι 9 μηνες και σημερα το προσεξα οταν ανοιξε στην ασπρη οθονη και στην μπλε μετα...πιστευω να φτιαχτει γρηγορα!
θα φτιαχτει αυτο μην σε ανησυχει,το θεμα ειναι μην σου τυχει και εισαι εκτος εγγυησης,αν εχεις σκοπο να το κρατησεις γνωμη μου παρε το apple care να εισαι ησυχος
Καλησπερα σας και παλι! μου ειπαν λογο οτι τον υπολογιστη τον εχω παρει απο τα mu............a μου ειπαν [οχι στο καταστημα] οτι η isquare εχει αργο service και τον υπολογιστη θα τον παρω σε κανα μηνα! αληθευει? ααα δεν θα αντεξω χωρις τον iMac μου τον λατρευω!!!!
αν ειναι δυνατον!!!μιλα με την document,δεν εχεις να χασεις τιποτα,ποιος στο ειπε αυτο; η isquare;
Bookmarks