+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 18

Θέμα: Toast 11 & Burn

1. Top - #1

Προεπιλογή Toast 11 & Burn

Καλημέρα!
    Έχω πρόβλημα και με τα δυο προγράμματα που χρησιμοποιώ για κάψιμο σε dvd...αρχικά περνάω στις ταινίες υπότιτλους με επιτυχία χρησιμοποιώντας το submerge αλλά όταν τις καίω μετά σε dvd με toast 11 ή με burn οι υπότιτλοι δεν γράφονται...ξέρει κανείς γιατί??
    Appleά τα πράγματα...

2. Top - #2
    MacLifer JimmakoS's Avatar
    Όνομα
    Δημήτριος

Προεπιλογή

Τις τανιες μετά την έγγραφη στο cd/DVD σε τι player τις βάζεις για να παίξουν?

3. Top - #3

Προεπιλογή Re: Toast 11 & Burn

Σε dvd για να τις δω στην τηλεόρασή μου...και στο mac που δοκιμάζω ούτε εκεί φαίνονται...
    Appleά τα πράγματα...

4. Top - #4
    MacLifer JimmakoS's Avatar
    Όνομα
    Δημήτριος

Προεπιλογή

Quote Originally Posted by KoStAsMaC View Post
    Σε dvd για να τις δω στην τηλεόρασή μου...και στο mac που δοκιμάζω ούτε εκεί φαίνονται...
    Σε ανάλογες περιπτώσεις που το έχω κάνει Εγω αλλα δοκιμασμένο σε ps3 πρέπει να πάω να τους επιλέξω απλά Όπως θα Έκανα με ένα DVD απο το video club. Για κοιτά στο DVD player που λογικά θα λέει κάποιο κουμπί subtitles να δεις ανα θα στους φέρει.

5. Top - #5
    MacLife Support 8u88l3's Avatar
    Όνομα
    Μιχάλης Μυρσιάδης

Quote Originally Posted by JimmakoS View Post
    Σε ανάλογες περιπτώσεις που το έχω κάνει Εγω αλλα δοκιμασμένο σε ps3 πρέπει να πάω να τους επιλέξω απλά Όπως θα Έκανα με ένα DVD απο το video club. Για κοιτά στο DVD player που λογικά θα λέει κάποιο κουμπί subtitles να δεις ανα θα στους φέρει.
    +1. Και εγώ αυτό πιστεύω ότι φταίει.. Το κουμπί των υπότιτλων στο κοντρόλ έχει συνήθως 3 τελίτσες (...) ή γράφει SUBS. Τουλάχιστον αυτό θα ήταν το πρώτο που θα κοιτούσα (εαν δε το έχεις κάνει ήδη)...

6. Top - #6

Λοιπόν δοκίμασα αυτό που λέτε άλλα όταν πατάω το κουμπί subtitle στο κοντρόλ δε γίνεται τίποτα...αυτό δε σημαίνει ότι δεν έχουν καν γραφτεί ή κάνω λάθος?? Άλλωστε και στο macbook pro που το βάζω ούτε εκεί υπάρχουν υπότιτλοι...
    Appleά τα πράγματα...

7. Top - #7
    Όνομα
    Μιχάλης Μυρσιάδης

Arrow Re: Toast 11 & Burn

Ναι αυτό σημαίνει..θες να δοκιμάσεις να τους περάσεις με αυτό το πρόγραμμα (δες και τα ποστ #22 και #28), και μετά να δοκιμάσεις πάλι να το κάψεις να δούμε τι θα γίνει..;

---------- Post added at 11:39 ---------- Previous post was at 10:56 ----------

Από το support για το Submerge..

How do I burn a subtitled DVD from my Submerged movie?
    Submerge was never designed to work with DVD subtitles. It's purpose is to create movies for the iPod or the Apple TV or for your Computer, not DVD's. If you really, really need to get your subtitled movie on to a DVD you can use Visual Hub after you have added your subtitles.

Σε ελεύθερη μετάφραση..:

Πώς φτιάχνω ένα DVD με υπότιτλους από την ταινία που τη έχω περάσει απο το Submerge;
    Το Submerge δεν έχει δημιουργηθεί για αυτό το σκοπό. Ο σκοπός του είναι να δημιουργεί ταινιές για τα iPod (iPhone & iPad?), Apple TV και τον υπολογιστή, και όχι σε DVD. Εαν πραγματικά θέλετε τόσο πολύ να γράψετε σε DVD την ταινία σας μαζί με τους υπότιτλους μπορείται να χρησιμοποιήσετε το Visual Hub, εφόσον έχετε προσθέσει τους υπότιτλους σας.

8. Το παρακάτω Μέλος λέει 'Ευχαριστώ' στον 8u88l3 για το χρήσιμο μήνυμα:

9. Top - #8
    MacLifer jackc's Avatar
    Όνομα
    Ζακ

Τόσο καιρό που έχω το submerge μου είχε τύχει κάποιες λίγες φορές να κάψω DVD με το αρχείο της ταινίας (λίγες, διότι συνήθως τις βλέπω στο media center ή στο iPad), και όντως δε μου δούλευε... Δεν είχα ψάξει ποτέ μου το γιατί, και τώρα μόλις μου έλυσε την απορία το post του Μιχάλη (τον οποίο και ευχαριστώ).

Πάντως εφόσον το submerge δεν υποστηρίζει υπότισλους σε κάψιμο DVD, τότε αποδεικνύεται ουσιαστικά μάλλον άχρηστο ως πρόγραμμα καθώς εκεί είναι που χρειάζεται περισσότερο. Στις άλλες περιπτώσεις χρησιμοποιούμε τα εξωτερικά sub και srt αρχεία και κάνουμε τη δουλεια μας έτσι κι αλλιώς.
    Ζακ
    Συσκευές: MacBook Pro 15'' i7 - iPhone 4S 64GB - iPad 3 64GB 4G - iPod Nano 8GB

10. Top - #9
    Όνομα
    Μιχάλης Μυρσιάδης

Arrow Re: Toast 11 & Burn

Άχρηστο τελείως, ίσως τώρα πια Ζακ, και αυτό γιατί όταν είχε κυκλοφορήσει ήταν πολύ δυνατό και ίσως και μονόδρομος στο να δεις στα iDevices σου βίντεο με υπότιτλους..Δεν υπήρχαν τότε άλλα players (όπως τώρα) που να υποστηρίζαν αυτή τη δυνατότητα (αν δε με απατά η μνήμη μου). Σίγουρα είναι πάντως περιορισμένων ευθυνών και σίγουρα παραπλανητικό γιατί αν κάποιος δε διαβάσει τη σελίδα του support του, περιμένει τα αναμενόμενα αλλά δε τα έχει...

11. Top - #10
    MacLifer jackc's Avatar
    Όνομα
    Ζακ

Είναι πάντως απορίας άξιο πως το Submerge ενσωματώνει τους υπότιτλους χωρίς να μπορούν να χρησιμοποιηθούν μετα στη δημιουργία DVD... Απορώ πραγματικά με τους developers του προγράμματος που το έφτιαξαν έτσι... Προσωπικά δεν έχω ξανακούσει για ανάλογο πρόγραμμα (είτε Mac, είτε Win) να έχει τέτοιου είδους περιορισμό... Total Fail.
    Ζακ
    Συσκευές: MacBook Pro 15'' i7 - iPhone 4S 64GB - iPad 3 64GB 4G - iPod Nano 8GB

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Toast Titanium - Help
    By simoboy in forum Mac App Store & Λογισμικό Τρίτων
    Απαντ: 24
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-11-2011, 09:47
  2. Toast & srt
    By LLLEFTERIS in forum Mac App Store & Λογισμικό Τρίτων
    Απαντ: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-01-2011, 18:29
  3. burn cd dvd