+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 11

Θέμα: iMac Mid 2010 Question

Hybrid View

1. Top - #1
    MacLifer Mars's Avatar
    Όνομα
    Ηλίας

Προεπιλογή iMac Mid 2010 Question

Χαίρεται.Είμαι κάτοχος iMac (mid 2010) 27'' i5 3.6 Ghz και σήμερα ενημερώθηκα για τα αναβαθμισμένα "μοντέλα" iMac (mid 2011).Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να δώσω πίσω τον υπολογιστή και με κάποια διαφορά να αποκτήσω τον καινούριο? Ο iMac είναι αγορασμένος πριν λίγους μήνες,χειμώνα 2010.Φυσικά δεν είναι προβληματικός και τέλος είναι αγορασμένος από Document Store. Έχω ακούσει πως γίνετε να το κάνεις αυτό στα προιόντα της apple,αλλά θέλω να βεβαιωθώ,μη με βρίσουν πριν ρωτήσω! :P
    In Flagrante Delicto

2. Top - #2

Προεπιλογή Re: iMac Mid 2011 Question

Quote Originally Posted by Mars View Post
    Χαίρεται.Είμαι κάτοχος iMac (mid 2010) 27'' i5 3.6 Ghz και σήμερα ενημερώθηκα για τα αναβαθμισμένα "μοντέλα" iMac (mid 2011).Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να δώσω πίσω τον υπολογιστή και με κάποια διαφορά να αποκτήσω τον καινούριο? Ο iMac είναι αγορασμένος πριν λίγους μήνες,χειμώνα 2010.Φυσικά δεν είναι προβληματικός και τέλος είναι αγορασμένος από Document Store. Έχω ακούσει πως γίνετε να το κάνεις αυτό στα προιόντα της apple,αλλά θέλω να βεβαιωθώ,μη με βρίσουν πριν ρωτήσω! :P
    Φιλε μαρς αυτο δεν το γνωριζω!!!παρε ενα τηλεφωνο στην αντιπροσωπια της apple και ρωτα τους αν μπορει να γινει κατι τετιο!!!και αν ποσο διαφορα θα πρεπει να πληρωσεις.

3. Top - #3
    MacLifer Mars's Avatar
    Όνομα
    Ηλίας

Quote Originally Posted by spartan View Post
    Φιλε μαρς αυτο δεν το γνωριζω!!!παρε ενα τηλεφωνο στην αντιπροσωπια της apple και ρωτα τους αν μπορει να γινει κατι τετιο!!!και αν ποσο διαφορα θα πρεπει να πληρωσεις.
    Ok ευχαριστώ
    In Flagrante Delicto

4. Top - #4

Στην Αμερική και όπου υπάρχει επίσημο Apple Store, υπάρχει η επιλογή για να το επιστρέψεις σε 30 μέρες με μια επιβάρυνση. Εξάλλου η Apple πουλάει και μεταχειρισμένα/επισκευασμένα προϊόντα ακόμα από το ίδιο της το on-line store. Για να γίνει αυτό Ελλάδα αυτό ακούγεται σαν ανέκδοτο.... (χωρίς παρεξήγηση )

5. Top - #5

δεν το βλεπω να γινεται αυτο που λες

6. Top - #6
    MacLifer JimmakoS's Avatar
    Όνομα
    Δημήτριος

Χωρις να το ξερω κι εγω στα σιγουρα πιστευω πως αποκλειεται να γινεται κατι τετοιο. Ειδικα το διαστημα που εχεις τον υπολογιστη στην κατοχη σου.

7. Top - #7

Υπάρχει αυτό το περιθώριο σε 30 μέρες, με το λεγόμενο restocking fee (το οποίο restocking fee κατήργησε πρόσφατα η Apple). Στην Ελλάδα όμως, αυτό το περιθώριο οι πωλητές τείνουν να το περιορίζουν σε 7 μέρες (δεν γνωρίζω αν νομικά έχουν το δικαίωμα να το κάνουν αυτό).
    Όμως όπως και να έχει, εσύ το μηχάνημα το έχεις κάπου 6 μήνες, δηλαδή είναι κανονικό μεταχειρισμένο μηχάνημα. Και εξάλλου οι iMac ανανεώνονται κάθε χρόνο (ή λιγότερο), οπότε δεν μπορείς να πείς ότι βγήκες χαμμένος και αγόρασες έναν προϊόν λίγο πρίν ανανεωθεί.
    Αυτό που μπορείς να κάνεις, αν νοιώθεις ότι χρειάζεσαι τον καινούργιο iMac, είναι να πουλήσεις αυτόν που έχεις και να συμπληρώσεις την διαφορά ώστε να αγοράσεις τον καινούριο.

8. Top - #8

Quote Originally Posted by giannisg2004 View Post
    Υπάρχει αυτό το περιθώριο σε 30 μέρες, με το λεγόμενο restocking fee (το οποίο restocking fee κατήργησε πρόσφατα η Apple). Στην Ελλάδα όμως, αυτό το περιθώριο οι πωλητές τείνουν να το περιορίζουν σε 7 μέρες (δεν γνωρίζω αν νομικά έχουν το δικαίωμα να το κάνουν αυτό).
    Το 30 μέρες νομίζω ότι είναι ιδιαιτερότητα της Apple, μπορεί να είναι και γενικό στο εξωτερικό δεν είμαι 100% γιατί το έχω δει και σε Sony και το έχω χρησιμοποιήσει μάλιστα στην Sony, για Ελλάδα νομίζω το 7/14 μέρες είναι για DOA (Dead on Arrival) και το δικαίωμα υπαναχώρησης από αγορά μέσω Internet. Ενώ στην Apple είναι το ίδιο από όπου και αν το αγόρασες αρκεί να το επιστρέψεις σε Apple Store.

Γενικά δεν θα με πείραζε να γινόταν αυτό που ζητάει ο Mars (και εγώ τον Δεκέμβρη πείρα iMac) και ο μόνος λόγος που θα το άλλαζα είναι η θύρα Thunderbolt

9. Top - #9

Προεπιλογή Re: iMac Mid 2010 Question

Quote Originally Posted by Mars View Post
    Χαίρεται.Είμαι κάτοχος iMac (mid 2010) 27'' i5 3.6 Ghz και σήμερα ενημερώθηκα για τα αναβαθμισμένα "μοντέλα" iMac (mid 2011).Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να δώσω πίσω τον υπολογιστή και με κάποια διαφορά να αποκτήσω τον καινούριο?
    Θα σoυ απαντησω απλα και γρηγορα: ΟΧΙ!!!
    Όσο πιο διεφθαρμένη είναι μια πολιτεία, τόσους περισσότερους νόμους έχει!!

10. Top - #10

Προεπιλογή Re: iMac Mid 2010 Question

Ποια ειναι τα πλεονεκτηματα του νεου imac που θα σε εκαναν να σκεφτεις να δωσεις το δικο σου που ειναι και απροβληματιστο και εν γνωση σου να χασεις και καποια αρκετα χρηματα εφοσον το επερναν μεσα.
    Το ρωταω αυτο διοτι ο υπολογιστης δεν ειναι κινητο πχ iphone που καθε χρονο οτι βγαινει παω και το περνω και εκεινο πληρωνω ενα μηδαμινο ποσο λογω επιδοτησης...
    Βεβαια η οικονομικη κατασταση του καθενως θα μου πεις απλα ηθελα να μπω στο σκεπτικο.

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Ερώτηση: Imac (mid 2010) i5 3.60gz αναβαθμιση σε i7 2.93?
    By panosfuel in forum iMac
    Απαντ: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-05-2011, 19:51
  2. time machine question
    By val in forum Δίσκοι, Εκτυπωτές, και λοιπά περιφερειακά.
    Απαντ: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-04-2011, 09:48
  3. imac 21.5 late 2010
    By lagoudakis in forum Αρχείο Αγγελιών
    Απαντ: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-02-2011, 16:14
  4. Ερώτηση: Αναβάθμιση μνήμης για imac i3 3.06 (mid 2010)
    By dkotanid in forum iMac
    Απαντ: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-10-2010, 19:26
  5. Απαντ: 19
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-02-2010, 19:14

Δικαιώματα Δημοσίευσης