+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 5 1 2 3 4 ... ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 41

Θέμα: Συμβουλες για αγορα imac

1. Top - #1
    MacLifer kostas_tio's Avatar
    Όνομα
    Κώστας

Προεπιλογή Συμβουλες για αγορα imac

Καλημερα σε ολους,σημερα γραφτηκα στην παρεα σας.Θελω να αγορασω ενα imac και εχω καποιες αποριες..το σκεφτομαι πολυ γιατι διαβαζω για τις σκιες στις οθονες που εμφανιζουν μερικα κομματια..Ενταξει σιγουρα τυχαιο θα ειναι αλλα το σκεφτομαι..Αλλη απορια ειναι,εαν αγορασω απο καποιο καταστημα που δεν εξουσιοδοτημενο απο την apple στην Ελλαδα,τι γινεται αν συμβει κατι?Η εγγυηση θα με καλυπτε ακομα και αν το πηγαινα στο εξουσιοδοτημενο καταστημα της apple (isquare)?
    Tι λετε για αυτο το καταστημα? e-mac.eu
    Ευχαριστω πολυ.

2. Top - #2
    MacLifer 8u88l3's Avatar
    Όνομα
    Michalis Myrsiadis

Προεπιλογή Re: Συμβουλες για αγορα imac

Ακόμα κρούσματα στα τελευταία μοντέλα (2011) δεν έχουν εμφανιστεί και είναι πολύ νωρίς για να ξέρουμε εαν έχει εξαφανιστεί τελείως το πρόβλημα. Τα μοντέλα του '09 και '10 το έχουν αυτό. Για εγγύηση μην φοβάσαι. Θα ισχύει και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Για το μαγαζάκι αυτό προσωπικά δε γνωρίζω αλλά νομίζω κάποια παιδιά από εδώ μέσα έχουν αγοράσει από εκεί.
    Το ότι είσαι μεγαλύτερος δε σημαινει απαραίτητα ότι έχεις και δίκιο...μπορεί κάλλιστα να έχεις για περισσοτερο καιρό λάθος!!

3. Top - #3
    Όνομα
    Κώστας

Ωραια φιλε μου,εσυ εχεις να μου προτεινεις καποιο site να αγορασω?Θα ηταν καλυτερα να αγοραζα απο εξουσιοδοτημενο καταστημα πιστευεις? Και κατι ακομα,με το mac os x 10.6 που φορανε τα νεα imac,ειναι εξελληνισμενο? Υπαρχει εξελληνισμενο επισημα η οχι?
    Ξεχασα να πω,συγγνωμη για τους τονους αλλα μου εχει χαλασει το πληκτρο...

4. Top - #4
    MacLifer 8u88l3's Avatar
    Όνομα
    Michalis Myrsiadis

Από όπου σου κάνει κέφι εσένα και συμφέρει και η τιμή, το αγοράζεις. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα κάποιο μαγαζί με άτοκες δόσεις. Εξελληνισμός δεν υπάρχει ακόμα από την Apple, αλλά υπάρχει από την iSquare που είναι ο επίσημος διανομέας στην Ελλάδα και περισσότερες πληροφορίες θα βρείς εδώ. Το εγκαθιστάς μετά σαν update δηλαδή και είναι ότι πιο επίσημο μπορείς να έχεις πριν από το τελικό βήμα, να στο προσφέρει δηλαδή ενσωματωμένο στο λειτουργικό η μαμά Apple. Προσωπικά δε το έχω βάλει και ούτε πρόκειται (γιατί με μπερδεύουν τα ελληνικά στους υπολογιστές..), αλλά από ότι λένε τα παιδιά που το έχουν βάλει παίζει μια χαρά..Βέβαια προς το παρών έχει μείνει στο 10.6.6 ενώ το Snow Leopard έχει πάει εδώ και λίγο καιρό στο 10.6.7

No worries για του τόνους..
    Το ότι είσαι μεγαλύτερος δε σημαινει απαραίτητα ότι έχεις και δίκιο...μπορεί κάλλιστα να έχεις για περισσοτερο καιρό λάθος!!

5. Top - #5
    Editor MihalisGR's Avatar
    Όνομα
    Μιχάλης

Ο εξελληνισμός του περιβάλλοντος για το Mac OS X διατίθεται από την iSquare αλλά είναι της Apple. Το GR Update δεν υφίσταται πλέον ως εξελληνισμός του περιβάλλοντος αλλά έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά. Κατά συνέπεια για το σχετικό πακέτο για τον εξελληνισμό του περιβάλλοντος στο Mac OS X και συγκεκριμένες εφαρμογές, θα βρεις εδώ. Να έχεις μόνο υπ' όψη σου ότι αν και προέρχεται από την Apple, δεν αναβαθμίζεται ταυτόχρονα με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του Mac OS X, πχ. ενώ η τελευταία αγγλική έκδοση είναι 10.6.7, ο εξελληνισμός είναι διαθέσιμος για την 10.6.6.

6. Top - #6
    MacLifer 8u88l3's Avatar
    Όνομα
    Michalis Myrsiadis

Quote Originally Posted by MihalisGR View Post
    Ο εξελληνισμός του περιβάλλοντος για το Mac OS X διατίθεται από την iSquare αλλά είναι της Apple. Το GR Update δεν υφίσταται πλέον ως εξελληνισμός του περιβάλλοντος
    Ιδέα δεν είχα ότι άλλαξαν τα πράγματα. Σόρρυ αλλά φταίει και το ότι δεν ασχολήθηκα ποτέ με ελληνικά σε υπολογιστές..

Για την αγορά σου δες και εδώ.

---------- Post added at 17:00 ---------- Previous post was at 16:54 ----------

Επίσης να έχεις υπόψην σου ότι οι υπολογιστές Apple που έρχονται στην Ελλάδα βγαίνουν σε εκδόσεις είτε με ελληνικολατινικό πληκτρολόγιο (πχ. Fφ, Gγ, Jξ...) είτε με σκέτο λατινικό (F, G, J...). Το πως θα αναγράφονται δηλαδή οι χαρακτήρες πάνω στα πλήκτρα, οπότε διάλεξε αυτό που προτιμάς...

7. Top - #7
    Όνομα
    Κώστας

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας,θα κοιταξω αυτα που μου ειπατε και αν εχω καποια απορια εδω ειμαστε παλι....

8. Top - #8

φιλε μου αν εχεις σκοπο να το παρεις μετρητα παρε απο ebay. ψωνιζω χρονια και εχω γλυτωσει πολλα χρηματα.επισης δες και το amazon.

9. Top - #9
    Όνομα
    Κώστας

Προεπιλογή

Φιλε μου δεν εχω ψωνισει απο e bay ποτε ουτε απο amazon,τα φοβαμαι λιγο αυτα. Θελω κατι απο Ελλαδα ετσι ωστε αν θα εχω καποιο προβλημα να μπορω να απευθυνθω καπου.Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.

Μια ακομα ερωτηση:αν μου εμφανισει σκιες η οθονη του imac,η εγγυηση προβλεπει αντικατασταση η καποια επισκευη απλα;

10. Top - #10

Quote Originally Posted by kostas_tio View Post
    Φιλε μου δεν εχω ψωνισει απο e bay ποτε ουτε απο amazon,τα φοβαμαι λιγο αυτα. Θελω κατι απο Ελλαδα ετσι ωστε αν θα εχω καποιο προβλημα να μπορω να απευθυνθω καπου.Ευχαριστω για το ενδιαφερον σου.

Μια ακομα ερωτηση:αν μου εμφανισει σκιες η οθονη του imac,η εγγυηση προβλεπει αντικατασταση η καποια επισκευη απλα;
    Κωστα για να σου γινει αντικατασταση με καινουργιο υπολογιστη!!!θα πρεπει να υπαρξει ενα ιστορικο απο αλλαγες πρωτα στην οθονη του imac.

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 5 1 2 3 4 ... ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. imac αγορα
    By amd4ever in forum iMac
    Απαντ: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-01-2011, 10:37
  2. Ερώτηση: Αγορα imac απο σμερικη?
    By gekoz in forum iMac
    Απαντ: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-11-2010, 15:59
  3. Απαντ: 2