+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4 5 6 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 21 έως 30 από 51

Θέμα: Η νέα υπηρεσία της Apple iCloud

Hybrid View

1. Top - #1

Προεπιλογή Re: Η νέα υπηρεσία της Apple iCloud

Quote Originally Posted by Cartographer View Post
    Μίλησα με Apple πριν από λίγο.

Στη δική μου περίπτωση (ανανέωσης mobileme πριν από δύο μήνες) μπορώ να έχω refund και το userid μπορώ να το κρατήσω.

Υποθέτω, ότι το δεύτερο σκέλος (UserID) θα ισχύει για όλους. Για το refund, ίσως είναι κατά περίπτωση.
    Μίλησα και εγώ πρίν λίγο μαζί τους και μου είπαν οτι μπορώ να έχω refund (και εγώ πριν 2 μήνες ανανέωσα) αλλά θα χάσω το user ID και το account.

Αν θέλεις μου δίνεις κάποια πληροφορία με ποιόν μίλησες σχετικά ?

Εγώ μίλησα μέσω chat με το Αγγλικό support.

2. Top - #2

έληγε και ο δικός μου λογαριασμός τέλη Ιουνίου και ανανεώθηκε αυτόματα (free)
    μου ήρθε μάλιστα και μήνυμα από την apple που με ενημέρωνε για αυτήν την ενέργεια και έλεγε ότι όταν βγει το icloud μπορώ με το ίδιο user να κάνω σύνδεση απευθείας εκεί .
    σας παραθέτω και το μήνυμα που μου ήρθε
    Important information for MobileMe members.
    Dear MobileMe member,

We'd like to share some exciting news with you about iCloud — Apple’s upcoming cloud service, which stores your content and wirelessly pushes it to your devices. iCloud integrates seamlessly with your apps, so everything happens automatically. Available this fall, iCloud is free for iOS 5 and OS X Lion users.

What does this mean for you as a MobileMe member?

When you sign up for iCloud, you'll be able to keep your MobileMe email address and move your mail, contacts, calendars, and bookmarks to the new service.

Your MobileMe subscription will be automatically extended through June 30, 2012, at no additional charge. After that date, MobileMe will no longer be available.

When iCloud becomes available this fall, we will provide more details and instructions on how to make the move. In the meantime, we encourage you to learn more about iCloud.

Sincerely,

The MobileMe Team
    Mac My Day
    www.motoradio.gr

3. Top - #3
    MacLifer papits's Avatar
    Όνομα
    Παναγιώτης Π.

εμένα αυτό που με χαλάει είναι ότι τόσα προσωπικά δεδομένα μου (mail,photos,contacts,calentar etc) θα είναι ανεβασμένα στο δίκτυο!

1. ποιός μου εγγυάται την ασφάλεια του λογαριασμού μου στο ότι τα δεδομένα αυτά δεν μπορούν να κλαπούν.
    2. ποιός μου λέει ότι αυτά τα δεδομένα δεν χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς (μυστικές υπηρεσίες πχ) αφού θα είναι free φανταστείτε τα δέδομένα πόσου κόσμου θα είναι διαθέσιμα!!
    μπορούν αν πάσα στιγμή να ξέρουν τα πάντα για σένα!
    3.σε συνδυασμό με το places από τον λογαριασμό σου μπορεί να βλέπει τις φώτογραφίες σου,πότε τις τράβηξες, που πήγες να τραβήξεις και αν tagg αρεις τα άτομα που είναι μαζί σου θα ξέρουν και με ποιόν πήγες!

Επίσης θέλω να εκφράσω μια απορία για το itunes match.

εγώ που για παράδειγμα έχω τόσα cd, τα κάνω import στο itunes και αυτό αναλαμβάνει να βρει ποιά είναι ώστε να δώσει τίτλους και artwork?
    δηλαδή η χρέωση των 25 δολλαρίων/ χρόνο είναι για αυτή την δουλειά ή κάνει κάτι παραπάνω?
    αν ισχύει αυτό και εγώ στην διάρκεια ενός χρόνου κάνω import όλα μου τα cd τότε δεν χρειάζεται να ξαναανεώσω σωστά?
    Μπορείς να έχεις ότι υπολογιστή θέλεις, αρκεί να είναι apple....

4. Top - #4
    MacLifer WolfRathmA's Avatar
    Όνομα
    Αποστόλης

Παντως το νεο κουμπι που βαλανε στο App Store, πιο πολυ μου μοιαζει σαν History list.

Απλα σου δειχνει τι εχεις κατεβασει και τι ειναι περασμενο στο iPad/iPhone/iPod κτλ. Σαφως και δεν ειναι περασμενα στο "συννεφο". Απλα βλεπει τι ειναι περασμενο και τι οχι και στο εμφανιζει.

Καλες προσθηκες παντως σε ολα τα αλλα!
    "Take Everything You Can! Give Nothing Back."
    Twitter ~ Tumblr

5. Top - #5

Προεπιλογή

Γεια χαρά,

Μέσω Chat support μίλησα κι εγώ.

Λοιπόν, μου έδωσε ένα link της Apple σχετικό με το Find my iPhone, που με κάποιον τρόπο κατοχύρωνες το User ID. Δυστυχώς, δε συγκράτησα το link, αφού αποφάσισα να το κρατήσω το Mobile Me.

6. Top - #6

Liked (1).

Προεπιλογή

Η δική μου συνδρομή ανανεώθηκε αυτόματα 5 Ιουνίου. Το icloud ανακοινώθηκε 6 Ιουνίου. Το βράδυ εκείνο ήλθε το μήνυμα που έλεγε ότι παρατείνεται η συνδρομή όλων μέχρι 30 Ιουνίου 2012. Δηλαδή έγώ παίρνω τζάμπα mobileme από 6 Ιουνίου 2012 έως 30 Ιουνίου 2012. Δηλαδή 25 ημέρες. Εαν η συνδρομή κάποιου έληγε 8 Ιουνίου 2011 θα πάρει τζάμπα mobileme από 8 Ιουνίου 2011 έως 30 Ιουνίου 2012. Δηλαδή 388 ημέρες. Φοβερό έ !!! Και ανήθικο. Στo discussions.apple.com το πράγμα έχει πάρει φωτιά και πολλοί παραθέτουν transcripts από chat με φουκαράδες υπαλλήλους της apple που απλά μασάνε τα λόγια τους ή λένε στους συνδρομητές ότι αν θέλουν τα λεφτά τους πίσω να ακυρώσουν τη συνδρομή BUT αν το κάνουν αυτό θα χάσουν διεύθυνση και όλα τα δεδομένα.... Αν είχε ανάγκη από λεφτά η apple θα μπορούσε να μας ζητήσει donations. Κάτι θα δίναμε όλοι ακόμα και σ' αυτές τις δύσκολες εποχές. Το πράγμα απ' ότι φαίνεται πάει για αγωγή αν δεν τοποθετηθεί επίσημα η εταιρεία και μάλιστα σύντομα.

7. Top - #7

Η Apple τοποθετήθηκε με επίσημη ανακοίνωση που λέει οτι αν δεν θέλεις αυτή την στιγμή να ακυρώσεις το λογαριασμό σου (με συνέπεια να χάσεις το Apple ID) για να πάρεις επιστροφή χρημάτων , μπορείς να το κάνεις το φθινώπορο που θα έχει ανοίξει το iCloud και τότε ανάλογα με το υπόλοιπο της συνδρομής θα πάρεις και την ανάλογη επιστροφλη χρημάτων.

8. Top - #8

Προεπιλογή

Φίλε jtheogr έχεις το link για την επίσημη ανακοίνωση?

9. Top - #9

Προεπιλογή

Καλημέρα σας,
    Μιά ερώτηση για το iCloud: Ξέρετε αν μπορώ να επιλέξω τα αρχεία που θα συγχρονιστούν με τις συσκευές?

10. Top - #10

Quote Originally Posted by Vasilis7 View Post
    Καλημέρα σας,
    Μιά ερώτηση για το iCloud: Ξέρετε αν μπορώ να επιλέξω τα αρχεία που θα συγχρονιστούν με τις συσκευές?
    Καλημέρα,

Βλέποντας τις επιλογές που υπάρχουν στο ipad (ρυθμίσεις - store) σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις ποιες λήψεις θα συγχρονίζονται στη συγκεκριμένη συσκευή. Για την ώρα υπάρχουν μόνο "Εφαρμογές" και "Βιβλία". Υποθέτω ότι σε επόμενη φάση η επιλογή θα επεκταθεί και στα υπόλοιπα. Στο σύννεφο δηλαδή θα βρίσκονται όλες οι πληροφορίες και θα έχεις την επιλογή ποιες θέλεις να έχεις, ανά συσκευή.

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 3 από 6 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4 5 6 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντ: 13
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-06-2011, 10:17
  2. Το icloud.com ανήκει πλέον στην Apple
    By 8u88l3 in forum Η ζωή με τους Mac
    Απαντ: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 04-05-2011, 13:56
  3. Ανανεώθηκε η υπηρεσία MobileMe
    By MihalisGR in forum Ενημέρωση
    Απαντ: 10