iOS 5.0 beta 2 is out k me sync over wifi
![]()
iOS 5.0 beta 2 is out k me sync over wifi
![]()
Από σταθερότητα και ταχύτητα τι λέει η beta 2;
Ζακ
Συσκευές: MacBook Pro 15'' i7 - iPhone 4S 64GB - iPad 3 64GB 4G - iPod Nano 8GB
Μέχρι στιγμής, είναι πιο σταθερή κ πιο γρηγορη σπο την beta1
Να περάσουν ομως 2-3 ημέρες κ θα τα ξαναπούμε
ps
Το FaceTime δεν λειτουργεί στην beta 2
Η Apple λέει:
We have disabled FaceTime for iOS beta 2. FaceTime will be re-enabled in the next iOS beta release
Έβαλα τελικά κι εγώ τη beta 2 στο iPad 2. Έχω όντως εντυπωσιαστεί με το iOS 5 και τα καλούδια του...!Γενικά παίζει καλά, αν και μου έχει crashάρει μια φορά ο Safari. Το μόνο που δεν δείχνει να ειναι συμβατό μέχρι στιγμής ειναι το Weather Pro for iPad.
Ζακ
Δε δουλεύει επίσης το address book την beta 2.
Ζακ
Σε εμενα δουλευει κ στα δυο (iPad/iPhone)
Για δοκιμασε ενα restart
Έκανα restart, και το πρόβλημα επιμένει. Αυτό που συμβαίνει είναι το εξης: Οι επαφές φαίνονται κανονικά στην κάθετη λίστα αριστερά, αλλά η selected επαφή φαίνεται άδεια στη δεξιά πλευρά που θα έπρεπε να είναι τα στοιχεία της επαφής. Αντ' αυτού, γράφει "δημιορυγία επαφής", προσθήκη σε επαφή", κλπ...
---------- Post added at 21:09 ---------- Previous post was at 20:55 ----------
Βρήκα λύση! Έκανα add μια dummy επαφή, και μετά την έσβησα. Τώρα δουλεύει κανονικά!![]()
Ζακ
Ολοι εχετε αδεια για devs βρε παιδια μονο εγω δεν εχω; =P
Super Zak!!!
Aυτο που δεν λειτουργει σε εμενα ειναι το Calendar, βλεπω κανονικα τις υπενθυμισεις που εχω ηδη αλλα δεν μπορω να καταχωρησω καινουργια
Στο iPad εχω την λυση γιατι εχω αγορασει τo miCal HD το οποιο συνεργαζεται με το Calendar
Στο iPhone ομως εχω θεμα κ το χρησιμοποιω παρα πολυ(μαλλον θα επιστρεψω για μια ακομη φορα το iPhone στην 4.3.3)
Bookmarks