+ Απάντηση στο Θέμα
Αποτελέσματα 1 έως 5 από 5

Θέμα: Backlit keyboard?

1. Top - #1

Προεπιλογή Backlit keyboard?

Τώρα τελευταία παρατήρησα ένα πρόβλημα με το backlit του keyboard...δεν είμαι σίγουρος αν άρχισε μετά την αναβάθμιση σε 10.6.8 ή ήταν από πριν...είμαι σίγουρος όμως ότι

πριν από 1 μήνα για παράδειγμα δεν ήταν έτσι...και να έρθω στο πρόβλημα τώρα...συγκεκριμένα παρατήρησα ότι το φως στο πληκτρολόγιο ανάβει με καθυστέρηση 1-2 sec μετά

το άγγιγμα του trackpad...δεν ξέρω αν είναι κάτι σοβαρό άλλα θα ήθελα να μάθω γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό...δοκίμασα τα κλασικά, δηλ. onyx, reset SMC, PRAM κτλ. και

τα ίδια...ξέρει κάνεις κάτι;
    Appleά τα πράγματα...

2. Top - #2

Προεπιλογή Re: Backlit keyboard?

το πιο πιθανό να οφείλεται στο 10.6.8 ,αρκετοί είναι αυτοί που αναφέρουν lag στο σύστημα τους και όχι μόνο στο backlight του keyboard. MBP2010 είναι ?

3. Top - #3

Ναι το 6,2 έχω...λες να φταίει το 10.6.8 λοιπόν...? Η αλήθεια είναι ότι έχω παρατηρήσει και αδικαιολόγητο ανέβασμα στροφών συν τοις άλλοις...οπότε μάλλον αναμένουμε με το κάλο το λιονταράκι και ελπίζω να λυθούν αυτά τα προβλήματα..
    Appleά τα πράγματα...

4. Top - #4

MacBook Pro (mid-2010) keyboard backlight lags after 10.6.8 combo update

θερμοκρασίες ανέβασε και μένα μετά το 10.6.8 ,αλλά φαίνεται να επανήλθε με SMC reset και onyx

5. Top - #5

Δεν βλέπω να απαντάει κανένας στο post του τύπου όμως και ανησυχώ...καλά μόνο εγώ και αυτός ήμαστε??χάχα

Αυτό το SMC πως μπορώ να είμαι σίγουρος ότι το έκανα σωστά?? Στο παλιό μου macbook pro ήταν εύκολο γιατί έβγαζα τη μπαταρία...τώρα κάνω αυτά που λέει ακριβώς εδώ http://support.apple.com/kb/ht3964

αλλά στα βήματα 3 και 4 έχω πρόβλημα...όταν πατάω τα κουμπιά και το power μαζί και μετά τα αφήσω πάλι μαζί γίνεται εκκίνηση...από αυτά που λέει όμως καταλαβαίνω ότι τα πατάω, τα αφήνω και δεν θα πρέπει να
    γίνει τίποτα...και μετά πρέπει να πατήσω το power για να γίνει εκκίνηση...ή εγώ καταλαβαίνω λάθος??

Τελικά πάταγα λάθος κουμπί...αντί για option πάταγα το command...απαράδεκτος...για να ξαναδοκιμάσουμε...
    Τελευταία επεξεργασία: 27-06-2011 στις 15:44.
    Appleά τα πράγματα...

+ Απάντηση στο Θέμα

Παρόμοια Θέματα

1. Backlight keyboard
    By shortys in forum MacBook Pro
    Απαντ: 28
    Τελευταίο Μήνυμα: 23-11-2011, 19:59
  2. Midi Keyboard
    By MihalisGR in forum Μουσική
    Απαντ: 22
    Τελευταίο Μήνυμα: 24-01-2011, 20:01
  3. Απενεργοποίηση ήχου στο keyboard