Θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην δημοσκόπηση να περιλαμβάνεται το μοντέλο του iMac, καθώς και το είδος του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο καθένας.
Θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην δημοσκόπηση να περιλαμβάνεται το μοντέλο του iMac, καθώς και το είδος του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο καθένας.
παντως το μεχρι στιγμης 60% που εχουν καποιο προβλημα με την οθονη δεν ειναι και οτι το καλυτερο....και ειναι κριμα γιατι ειναι υπεροχα μηνυματα,και το δικο μου που ηταν 3 μηνων μηχανημα με το που το πουλησα σε ενα παιδι μετα απο 20 μερες του εβγαλε λεκεδες,imac 21,5 του 2010,δεν εδωσα ψηφο γιατι μιλατε για το 27αρι
THINK DIFFERENTmbp 13 mid 2010-mac mini mid 2011-Iphone 4s-ipad 2
Παντως εγω πιστευω οτι το θεμα με τις σκιες ειναι καθαρα θεμα αρχιτεκτονικης του iMac και νομιζω οτι ειναι λογο θερμοκρασιων.
Εγω εχω iMac 20" mid 2009 και δεν εχω κανενα προβλημα με την οθονη.
και η δικια μου γνωμη ειναι αυτη(το εχω ξαναπει πολλες φορες σε σημειο που μπορει να φανει οτι ειμαι γραφικος)![]()
THINK DIFFERENTmbp 13 mid 2010-mac mini mid 2011-Iphone 4s-ipad 2
Δυστυχῶς δὲν ξέρουμε κατὰ πόσο κι αὐτοὶ ποὺ λένε ὅτι δὲν ἔχουν πρόβλημα, δὲν ἔχουν ὅντως, ἠ δὲν θὰ ἀποκτήσουν στὸ ἄμεσο μέλλον.
Κανεὶς μέχρι τώρα σὲ ὅλα τὰ fora στὴν Ἑλλάδα καὶ στὸ ἐξωτερικὸ δὲν ἔχει παρουσιάσει εἰκόνες μὲ συγκεκριμένα test ποὺ νὰ δείχνουν ἀψεγάδιαστη ὀθόνη.
Τὸ ἀνάποδο συμβαίνει μόνο.
Πρίν βιαστεῖ κὰποιος νὰ πεῖ ὅτι κάνω σταυροφορία ἐνάντια στὰ iMac,
παρακαλῶ νὰ ρίξη μιὰ ματιὰ στὸ διαδίκτυο νὰ δῆ τί γίνεται παγκοσμίως και νὰ ρίξη καὶ μιὰ ματιὰ στὰ μηνύματα σὲ αὐτὸ τὸ forum.
Bookmarks