αγορα τωρα η να περιμενω.
αγορα τωρα η να περιμενω.
Γιατι, θα γινει κατι συναρπαστικο το 2012?Αν το θες τωρα, τωρα θα το παρεις.
![]()
I like two kinds of music: Heavy & Metal
imac20"macbook/unibody13"iphone3g
http://www.flickr.com/photos/stayrarg/
Ακριβως,για ποιο λογο να περιμενει καποιος 10 μηνες για το επομενο;αλλο αν ηταν να βγει νεο μοντελο σε 1-2 μηνες
THINK DIFFERENTmbp 13 late 2010-Iphone 3gs white-ipad 1
περίμενε μέχρι το 2022 θα έχουμε βγει και από την ύφεση![]()
iPhone 4 16GB iPad2 16GB Wi-Fi iMac 21,5'' mid 2011
www.macuse.net ... think realy different!
Εγώ λέω να το πάρεις τώρα και μάλιστα να βιαστείς γιατί το 2012 έρχεται η συντέλεια του κόσμου και κρίμα είναι να μην προλάβεις να το χαρείς....
Δεν υπάρχει απάντηση σε ένα τόσο γενικό ερώτημα φίλε μου. Η λογική λέει, όταν χρειάζεται ένα προϊόν το αγοράζεις. Όλα τα υπόλοιπα είναι θέμα marketing και ψυχολογίας.
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
Ειδη εχουν βγει καινουργια μοντελα εδω και 1,5 μηνα!!οποτε δεν χρειαζεται να περιμενεις μεχρι το 2012 για να παρεις καινουργιο!!!απο οπου και να τον παρεις δεν εχει σημασια!!απλα κανε μια ερευνα αγορα πρωτα να δεις μηπως τον παρεις σε προσφορα!!η με κανα δωρο που δινουνε αυτην την εποχη τα καταστηματα.![]()
guzel
περίμενε μέχρι το 2022 θα έχουμε βγει και από την ύφεση![]()
leonbis2000
Εγώ λέω να το πάρεις τώρα και μάλιστα να βιαστείς γιατί το 2012 έρχεται η συντέλεια του κόσμου και κρίμα είναι να μην προλάβεις να το χαρείς....![]()
Παρτο τωρα το μηχανημα, ειναι ολοκαινουργιο. Προτινω madmac και documents, και τα δυο κανουν δωρο 2πλασια μνημη σε ιmac , Εκτος απο τa madamac οπου δεν δινουν διπλασια μνημη στον φθηνοτερο μοντελο, τα document ομως πρεπει να σου δινουν ρωτα.
imac 21,5 i3 ATI Radeon HD 4670
ipod shuffle 3G
Αν είσαι φοιτητής ή αν έχεις αδελφό/ή που σπουδάζουν από Σεπτέμβριο βγάζουν κάποιες προσφορές -10% σε madmacs. Τουλάχιστον πέρσι υπήρχαν. Αν είναι αιτία να περιμένεις, περίμενε, αλλιώς δεν υπάρχει σοβαρός λόγος! Θα έχεις και τα Lion πάνω σίγουρα το Σεπτέμβριο! Καλά μπάνια!
Happy i2011
Bookmarks