+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 17

Θέμα: Macbook pro & ssd

Hybrid View

1. Top - #1
    MacLifer JimmakoS's Avatar
    Όνομα
    Δημήτριος

Προεπιλογή Macbook pro & ssd

Καλησπέρα. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου σχετίκα με τον δίσκο ocz vertex 2 στα 180GB. Είναι περίπου 2 μηνών και ξαφνικά παρέδωσε πνεύμα.

Είχα ενεργοποιήσει και το trim και σκέφτομαι μήπως μου τον κατέστρεψε αυτό το πράγμα.

Οποιαδήποτε γνώμη δεκτή. Εννοείται ότι τον έβγαλα και τον σύνδεσα και αλλού και σε διάφορα λειτουργικά και ο σκληρός δεν φαινόταν πουθενά.

2. Top - #2
    MacLifer WolfRathmA's Avatar
    Όνομα
    Αποστόλης

Προεπιλογή Re: Macbook pro & ssd

Δεν είχε εγγύηση ο σκληρός; Κρίμα πάντως γιατί έπρεπε να είχες δώσει μια περιουσία για να τον αγοράσεις!
    "Take Everything You Can! Give Nothing Back."
    Twitter ~ Tumblr

3. Top - #3
    MacLifer
    Όνομα
    ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Εγγύηση έχει και σίγουρα θα τον αλλάξουν αλλά ξέρεις τι είναι να είσαι διακοπές και να ποστάρεις με το iphone και το "θυρίο" να είναι σε χειμερία νάρκη, άσε την ταλαιπορία με το Πλαίσιο.

4. Top - #4
    App Developer iSamCode's Avatar

Σκεφτόμουν να πάρω τον ίδιο. Σε ξένα forums διάβασα αλλού ότι είναι οκ αλλού ότι δεν είναι. Τελικά τι έκανες Δημήτρη? Η συνολική εμπειρία σου ποια είναι?

5. Top - #5
    MacLifer JimmakoS's Avatar
    Όνομα
    Δημήτριος

Προεπιλογή

Quote Originally Posted by iSamCode View Post
    Σκεφτόμουν να πάρω τον ίδιο. Σε ξένα forums διάβασα αλλού ότι είναι οκ αλλού ότι δεν είναι. Τελικά τι έκανες Δημήτρη? Η συνολική εμπειρία σου ποια είναι?
    Όσο δούλευε ήμουν πολυ ευχαριστημένος. Όλα μια χαρα. Το θέμα είναι όμως γιατί παρέδωσε πνεύμα έτσι ξαφνικά...Τώρα θα πάρω έναν vertex 3 στα 120GB. Θα πάω το μεσημέρι Πλαίσιο απο όπου είχα πάρει τον vertex 2 ώστε να μου κόψουν πιστωτικό και να πάρω τον καινούργιο. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα χρησιμοποιήσω ξανά το trim εάν δεν βγάλει η apple κάτι επίσημο. Διότι δεν μπορώ να φανταστώ ότι φταίει κάτι άλλο.

6. Top - #6

Quote Originally Posted by JimmakoS View Post
    Όσο δούλευε ήμουν πολυ ευχαριστημένος. Όλα μια χαρα. Το θέμα είναι όμως γιατί παρέδωσε πνεύμα έτσι ξαφνικά...Τώρα θα πάρω έναν vertex 3 στα 120GB. Θα πάω το μεσημέρι Πλαίσιο απο όπου είχα πάρει τον vertex 2 ώστε να μου κόψουν πιστωτικό και να πάρω τον καινούργιο. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα χρησιμοποιήσω ξανά το trim εάν δεν βγάλει η apple κάτι επίσημο. Διότι δεν μπορώ να φανταστώ ότι φταίει κάτι άλλο.
    άστα αυτά φίλε μου δεν πείθεις

εσύ τον χάλασες για να πάρεις τον 3 :P

θα ήταν ελαττωματικός απο το εργοστάσιο. ο 3 δεν χρειάζεται trim

---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:20 ----------

Quote Originally Posted by lagoudakis View Post
    ωχ τετοια να μην ακουω...προσωπικα λεω να μην το βαλω το τριμ στον vertex 2 240giga που εχω παρει,μιλαμε οτι εδωσα μια 300αρα και επειδη τον πηρα απο ebay σιγα μην βγαλω ακρη απο εγγυηση
    Γιάννη μην ανησυχείς με το part number σου ανοίγεις ένα ticket εδώ και τους τον στέλνεις και τον αντικαθιστούν! το πλαίσιο είναι authorized OCZ reseller, θεωρητικά θα μπορείς να τον πας και εκεί (δεν το γνωρίζω όμως με βεβαιότητα). και τον δικο μου v3 aπαίξώ τον αγόρασα με 3τη εγγύηση

7. Το παρακάτω Μέλος λέει 'Ευχαριστώ' στον guzel για το χρήσιμο μήνυμα:

8. Top - #7
    App Developer iSamCode's Avatar

Αν θυμάμαι καλά, στο Lion θα είναι native το trim. Καλύτερα έτσι.

Πάντως, αυτά που είχα διαβάσει δεν κάνανε λόγο για trim αλλά για πολλά failures...

---------- Post added at 10:07 ---------- Previous post was at 10:03 ----------

Ρίξε μία ματιά και σε αυτό: http://hothardware.com/Reviews/SATA-...triot-Crucial/

9. Top - #8
    MacLifer lagoudakis's Avatar
    Όνομα
    Γιαννης

ωχ τετοια να μην ακουω...προσωπικα λεω να μην το βαλω το τριμ στον vertex 2 240giga που εχω παρει,μιλαμε οτι εδωσα μια 300αρα και επειδη τον πηρα απο ebay σιγα μην βγαλω ακρη απο εγγυηση
     THINK DIFFERENTmbp 13 late 2010-Iphone 3gs white-ipad 1

10. Top - #9

Quote Originally Posted by lagoudakis View Post
    Γιαννη ειναι και αν σου τυχει!!!παντως ειναι κριμα να περνεις κατι τοσο ακριβο!!!και στα καλα καθουμενα να σου παραδιδει πνευμα!!!

11. Top - #10
    MacLifer lagoudakis's Avatar
    Όνομα
    Γιαννης

το ξερω φιλε μου spartan τουλαχιστον να δουλεψει 2 χρονια να βγαλει τα λεφτα του
     THINK DIFFERENTmbp 13 late 2010-Iphone 3gs white-ipad 1

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντ: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-10-2010, 16:34
  2. [Δελτία Τύπου] To MadMacs.gr ανακοινώνει πρώτο στην Ελλάδα τα νέα μοντέλα MacBook και MacBook Pro 13
    By MacLife.gr in forum Σεμινάρια, Εκδηλώσεις & Δελτία Τύπου
    Απαντ: 17
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-07-2009, 00:43

Δικαιώματα Δημοσίευσης