+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 21 έως 30 από 38

Θέμα: Ανανεωμένα MacBook Air και Mac mini, OS X Lion live!

Hybrid View

1. Top - #1

Προεπιλογή Re: Ανανεωμένα MacBook Air και Mac mini, OS X Lion live!

Quote Originally Posted by 8u88l3 View Post
    Στο cd tray του αμαξιού σου ή στο home cinema να βάζεις τον καφέ σου, αφου θες να είσαι είρωνας...Και αν ήσουν ενημερωμένος καλά άλλο πράγμα είναι αυτό που σε χρεώνει...Διάβασε και λίγο εδώ, αλλά να σου κάνω και quote αυτό που σε ενδιαφέρει.

Είπα:

Δεν εννοώ μόνο το σύννεφο της apple.. Υπάρχουν πολλά και θα υπάρξουν ακόμα περισσότερα...!! Αν δε σου αρέσει και δεν σου κάνει το εξωτερικό μην το αγοράσεις στη τελική.
    Τι σχεση εχει το icloud με την χρησιμοτητα ενος οπτικου μέσου?Και επειδη διάβασα αυτο μου μου εκανες quote, τα 5gb free data σου φτάνουν για το backup σου?Για τις λειτουργίες ενός οπτικου δισκου κουβέντα.Τα μουσικα μας cd/dvd πρεπει να τα πετάξουμε δηλαδη γιατι ειναι παρωχυμενα !!! ( ? )

2. Top - #2
    MacLifer flameboy's Avatar
    Όνομα
    George

Quote Originally Posted by vadergr View Post
    Τα μουσικα μας cd/dvd πρεπει να τα πετάξουμε δηλαδη γιατι ειναι παρωχυμενα !!! ( ? )
    CD Rip! Δεν νομίζω ότι στις μέρες μας θα καθίσει κάποιος να βάλει ένα CD για να ακούσει κάποιο τραγούδι όταν μπορεί να έχει όλη του τη συλλογή ένα click μακριά στο iTunes.

@8u88l3 μου φαίνεται λίγο απίστευτο η τρύπα του superdrive να εκτελούσε και χρέη τρύπας αερισμού.

3. Top - #3

Οι απόψεις διαφέρουν... ο καθε ενας το βλεπει με βαση τις αναγκες του. απλά για το mini μου φαίνεται υπερβολική τέτοια πρόοδος..... δηλαδη χωρεσε ο i7 στο macbook air και δεν χωραγε στο mac mini λόγω του superdrive? (ρητορικο) έλεος!
    Το οτι το βγαλανε για να βαλουν δευτερο σκληρο να το δεχθω. αλλα για το superdrive οχι. καθε ενας πεταει μια κουβεντα και οπου παει... και το κακο ειναι οτι την υιοθετουν κι αλλοι χωρις να τη φιλτραρουν...

4. Top - #4

Liked (1).

το 2011 ενσωματωμένο dvd βρε παιδιά? όποιος επιθυμεί μπορεί να χρησιμοποιήσει εξωτερικό οπτικό μέσο , προσωπικά μου είναι άχρηστο εδώ και χρόνια

5. Το παρακάτω Μέλος λέει 'Ευχαριστώ' στον guzel για το χρήσιμο μήνυμα:

6. Top - #5
    Editor 8u88l3's Avatar
    Όνομα
    Michalis Myrsiadis

Quote Originally Posted by Apple View Post
    Οι απόψεις διαφέρουν... ο καθε ενας το βλεπει με βαση τις αναγκες του. απλά για το mini μου φαίνεται υπερβολική τέτοια πρόοδος..... δηλαδη χωρεσε ο i7 στο macbook air και δεν χωραγε στο mac mini λόγω του superdrive? (ρητορικο) έλεος!
    Το οτι το βγαλανε για να βαλουν δευτερο σκληρο να το δεχθω. αλλα για το superdrive οχι. καθε ενας πεταει μια κουβεντα και οπου παει... και το κακο ειναι οτι την υιοθετουν κι αλλοι χωρις να τη φιλτραρουν...
    Τελείως άλλο το σασί του air σχεδιαστικά από το σασί του μίνι. Οπότε τελείως διαφορετική και η κυκλοφορία του αέρα μέσα τους. Πράγμα πολύ βασικό για να μην σκάσουν...Η αλήθεια είναι ότι ήθελε να το βγάλει και το έβγαλε. Αφού το έβγαλε έπρεπε να κλείσει την μπροστά τρύπα. Αφού έπρεπε να κλείσει στην μπροστά τρύπα και έπρεπε να αερίζεται μόνο από πίσω την βόλεψε για αυτούς τους επεξεργαστές να έχει πιο πολύ χώρο μέσα για καλύτερη κυκλοφορία και εξαερισμό του μηχανήματος. Βασικα είναι λίγο αλληλένδετα αυτά. Αλλιώς εφόσον το αφαίρεσε γιατί δε το κόντυνε; Αν το κοντύνει να δεις που θα έχουν ανοίξει και από αλλού τρύπες για την κυκλοφορία του αέρα (που δεν νομίζω να το κάνει μάλλον γιατί χαλάει η ομορφιά του), Εαν από την άλλη δε το αφαιρούσαι, μπορεί η τρύπα του superdrive να μην ήταν αρκετή για τον σωστό εξαερισμό του μηχανήματος, μιας και αναπτύσσονται μεγαλύτερες θερμοκρασίες τώρα και να έπρεπε πάλι να ανοιξει τρύπες και αλλού..και πάει λέγοντας...

Έτσι το φιλτράρω εγώ..και όχι από θέμα όγκου/χώρου...
    Το ότι είσαι μεγαλύτερος δε σημαινει απαραίτητα ότι έχεις και δίκιο...μπορεί κάλλιστα να έχεις για περισσοτερο καιρό λάθος!!

7. Top - #6

Πω πω καθε φορα που εγκαταλείπεται μια τεχνολογία η ίδια συζήτηση. (με καλη διαθεση το λέω βεβαια μην τσακωθούμε)

Γνώμη μου είναι οτι το backwards-compatibility και τα new features είναι πράγματα αντιστρόφως ανάλογα! Οχι μόνο στους υπολογιστές, παντού στις επιστήμες. Διαλέγετε τι θέλετε και παίρνετε....εγω προσωπικα το superdrive το χρησιμοποίησα στα 2 χρονια 2 φορές, να βάλω το λειτουργικό :Ρ και να γραψω ενα cd για ενα παλιό αμαξι!

8. Top - #7
    Editor 8u88l3's Avatar
    Όνομα
    Michalis Myrsiadis

Απλά σου λέω προς τα εκεί πάει η τεχνολογία, μας αρέσει δε μας αρέσει. Για το backup μου χρησιμοποιώ το Time Machine και εννοείται πως δε φτάνουν τα 5GB...Στη περίπτωση που δε θες να τα ψηφιοποιήσεις, δε μπορώ να καταλάβω γιατί δε σου αρέσει το εξωτερικό superdrive;;
    Το ότι είσαι μεγαλύτερος δε σημαινει απαραίτητα ότι έχεις και δίκιο...μπορεί κάλλιστα να έχεις για περισσοτερο καιρό λάθος!!

9. Top - #8
    Editor 8u88l3's Avatar
    Όνομα
    Michalis Myrsiadis

Απλή σκέψη ήταν..(κατ εμέ όχι παράλογη), μακάρι να δούλευα στην apple να σας τα έλεγα όλα από πρώτο χέρι...

Σκέφτομαι ότι εκτελούσαι και αυτό το χρέος διότι αλλιώς θα το μίκραινε και αλλό από τη στιγμή που θα μπορούσε...δε θα της ήταν και τίποτα το ιδιαίτερο το να αλλάξει τις διαστάσεις στα μηχανήματα που κόβουν τα αλουμίνια. Και θα έλεγε κάτι του στυλ 2πλά πιο δυνατό ακόμα πιο μικρό...

10. Top - #9
    MacLifer kostas_tio's Avatar
    Όνομα
    Κώστας

Προεπιλογή Ανανεωμένα MacBook Air και Mac mini, OS X Lion live!

Και αν καποιος θελει να "γραψει" ενα dvd,cd; Ειναι απαραιτητο το superdrive ακομα κατα τη γνωμη μου.

11. Top - #10

απλό ,χρησιμοποιείς εξωτερικό

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 3 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Ερώτηση: mac os lion on macbook air
    By komos in forum MacBook Air
    Απαντ: 6
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-08-2011, 10:38
  2. Απαντ: 3
    Τελευταίο Μήνυμα: 20-07-2011, 16:51
  3. Τα ανανεωμένα MacBook Pro
    By macgeorge in forum MacBook Pro