Γινεται να μετατρεψω το ipad2 3g σε hotspot και να δινω ιντερνετ σε ενα αλλο laptop μου;Δεν το εχω ¨σπασεί΄.
Γινεται να μετατρεψω το ipad2 3g σε hotspot και να δινω ιντερνετ σε ενα αλλο laptop μου;Δεν το εχω ¨σπασεί΄.
Καλησπέρα νομίζω γίνεται.πας
Ρυθμίσεις -personal hot spot.αφού έχεις ανοικτό το wi-fi.έτσι γίνεται στο iPhone απο το 4.3 κ μετα.δοκίμασε το.
MacBook Air,ipad,iPod Shuffle
iPhone 4,Iphone 2
Όχι, δεν γίνεται, μόνο στο iPhone επιτρέπεται από το iOS.
Δεν εχει την επιλογη οπως στο iphone
Δεν την έχει γιατί δεν γίνεται στο iPad, μόνο στο iPhone.
Έχεις δίκιο, αλλά μπορείς να κάνεις το αντίθετο με συσκευές τύπου (cosmote.gr/cosmoportal/page/T37/xml/Personal__articleadvanced__articleadvanced_PWiFi_Z TEMF60/section/InternetOnTheGo_Devices[/url]) όπου κάνεις το laptop σου hotspot και δίνεις και στο ipad. Ετσι με κάτι παραπάνω γίνεται η δουλειά σου....και laptop και Ipad μοιράζονται το ίδιο σήμα.
Ίσως αυτή η λύση σε εξυπηρετήσει. Οι όροι δημοσίευσης δεν με αφήνουν να εισάγω λινκ λόγω μικρού αριθμού δημοσιεύσεων. Οπότε βάλε τα αρχικά World Wide Web πριν το σύνδεσμο και θα καταλάβεις τη λυση, με αυτο το προιόν.
Ναι με MiFi, σωστά. Δεν κάνεις, όμως, το λάπτοπ hotspot, η ίδια η συσκευή είναι hotspot.
Η πιο λειτουργική λύση είναι για να κάνεις τη συσκευή σου hotspot είναι με το app MyWi, αλλά αυτό προϋποθέτει να είσαι jailbroken... Δεν μπορώ να επεκταθώ περισσότερο λόγω των κανονισμών του forum, αλλά αν το ψάξεις λίγο στο internet θα βρεις άκρη εύκολα...
Ζακ
Συσκευές: MacBook Pro 15'' i7 - iPhone 4S 64GB - iPad 3 64GB 4G - iPod Nano 8GB
Bookmarks