Τάσο! Πολύ καλό!!!
Μπράβο Τάσο! Εμπλουτίζονται οι οδηγοί, και μάλιστα στα μουσικά προγράμματα!![]()
Τασο πολυ καλος οδηγος....και σκεφτομουν αυτες τις μερες να το δοκιμασω το προγραμματακι αυτο γιατι βαρεθηκα τα ringtone μου!!!
...once you go Mac, you never go back....
Το διαβαζα και δεν το πιστευα,αλλα τωρα το ζω!
Πολύ καλός ο οδηγός! Μπράβο Τάσο!! Καλή συνέχεια και με άλλους οδηγούς!
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
Τάσο πολύ καλόΕλπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια...
once you go mac, you never go back...
Για δυο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που γίνονται και για αυτά που δεν γίνονται...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ!!!ΣΑΝ ΨΙΛΟΑΣΧΕΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ "ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ"!!!!!!ΕΧ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ΄
ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΡΧΕΙΟ MP3 200ΜΒ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΣΕ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΙΑ..ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ EXPORT (ΚΑΜΙΑ ΑΠ ΟΛΕΣ)..ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Η ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ??ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΩ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ![]()
Καλώς ήλθες στη παρέα μας, όμως σε παρακαλώ μη μας «φωνάζεις» γράφοντας με κεφαλαία, δεν σου κάναμε τίποτα. Προσπάθησε λοιπόν να γράφεις με πεζά, όπως όλοι μας.
Κι όταν όλα αποτύχουν... ρίξε μια ματιά στο manual !
Καλησπέρα φίλε μου και από μένα και καλώς ήρθες στην παρέα μας! Κατ' αρχήν σε παρακαλώ να μη γράφεις με κεφαλαία γιατί στο ίντερνετ τα κεφαλαία δηλώνουν ότι φωνάζεις!
Να έρθουμε στο θέμα μας όμως. Στον οδηγό γράφει σε κάποιο σημείο:
Το δοκίμασες αυτό και δε σου δούλεψε; Και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα με σένα όταν πρωτοχρησιμοποίησα το πρόγραμμα αυτό μέχρι που είδα το θέμα με το addon.
Χημικός - Chemist.gr : Η δικτυακή πύλη των Χημικών
Ευχαριστω !!καταρχην μου κανατε!!οσο διαβαζω το forum τοσο καταλαβαινω ποσα δεν ξερω!!!!ελειπα καιρο οποτε θα το δοκιμασω ξανα και αν δεν τα καταφερω επανερχομαι(με πεζα)!!!!!!!!!
![]()
Bookmarks