+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3
Αποτελέσματα 21 έως 25 από 25

Θέμα: Πώς να ''κόψετε'' τραγούδια και να φτιάξετε ringtone για το κινητό με το Audacity

Hybrid View

1. Top - #1

Προεπιλογή Απάντηση: Πώς να ''κόψετε'' τραγούδια και να φτιάξετε ringtone για το κινητό με το Au

Πολύ καλός οδηγός αλλά προσωπικά χρησιμοποιώ το garageband που είναι ποιο εύκολο στην χρήση και έχει και ειδική επιλογή για rigtone.

2. Top - #2

Προεπιλογή Απάντηση: Πώς να ''κόψετε'' τραγούδια και να φτιάξετε ringtone για το κινητό με το Au

Πάρα πολυ χρήσιμος! Δεν ξερω για το Garageband, θα το δω φυσικα κι αυτό!!!!!

3. Top - #3
    MacLifer

Προεπιλογή Re: Πώς να ''κόψετε'' τραγούδια και να φτιάξετε ringtone για το κινητό με το Audacity

Γεια σας παιδια..Γεια σου ΤασοΚ..Εχω κατεβασει το προγραμμα αλλα εχω ενα προβλημα..Μορω να κοψω κανονικα τα κομματια, αλλα δεν μου τα αποθηκευει σαν mp3, μου τ αποθηκευει σαν wav...Μηπως μπορεις να μου πεις τι μπορει να φταιει γ αυτο??Μηπως μπορεις να μου πεις ποια εκδοση ειναι αυτη που δειχνεις εδω μπας κ βρω καμοια ακρη??
    Ευχαριστω εκ των προτερων..

4. Top - #4
    MacLifer TasosK's Avatar
    Όνομα
    Τάσος

Προεπιλογή Re: Πώς να ''κόψετε'' τραγούδια και να φτιάξετε ringtone για το κινητό με το Audacity

Καλημέρα Λένα και καλώς ήρθες στην παρέα μας. όπως γράφω στην αρχή του οδηγού:

1. Κατεβάζουμε το Audacity από το αντίστοιχο site και το εγκαθιστούμε. Κατεβάζουμε και εγκαθιστούμε και το αντίστοιχο addon για να μπορούμε να κάνουμε export τα τραγούδια σε mp3 μορφή.
    Αν δεν εγκαταστήσεις το addon δεν έχεις την επιλογή για αποθήκευση ως mp3.
    Χημικός - Chemist.gr : Η δικτυακή πύλη των Χημικών

5. Top - #5

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με το Audacity, το κατέβασα και χρησιμοποίησα διαβάζωντας τις οδηγίες του Τάσου και τον ευχαριστώ θερμά! Το χρησιμοποίησα αρκετά αλλά χθες συνάντησα μια δυσκολία για την οποία δεν ξέρω πως να βρω λύση και σκέφτηκα να απευθυνθώ σε σας. Κατέβασα ένα τραγούδι σε μορφή mp3 το οποίο δεν έχει καταχωρημένο στις ιδιότητες του μήκος, είναι περίπου 3,5 λεπτά. Προσπάθησα να το κόψω για να φτιάξω ένα ringtone για το κινητό μου αλλά όταν εκανα import το τραγούδι στο Audacity, μου το έβγαζε σαν να έχει διάρκεια δέκα λεπτά και έπαιζε σαν να το έχω βάλει στο πολύ πολύ πολύ πολύ αργο...! Δεν ξέρω αν μπορώ να το διορθώσω κάπως ή αν μπορώ να κάνω οτιδήποτε, αλλά άμ=ν μπορεί να βοηθήσει κάποιος ευχαριστώ προκαταβολικά!

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 3 από 3 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3

Παρόμοια Θέματα

1. Μετατροπή mp3 ή m4a file σε iPhone ringtone
    By iGiorgio in forum Οδηγοί (Εφαρμογές)
    Απαντ: 41
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-01-2011, 19:44
  2. Πώς ''κόβω'' τραγούδια;
    By TasosK in forum Η ζωή με τους Mac
    Απαντ: 16
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-02-2009, 07:46

Δικαιώματα Δημοσίευσης