εσεις πως καθαριζετε το σωμα στο μακμπουκ σας?
εσεις πως καθαριζετε το σωμα στο μακμπουκ σας?
θεος συγχωρεσον τα windowsαιωνια τους η μνημη
προσωπικα επειδη εχω συνηθως μπροστα μου ενα σπραυ για καθαρισμο οθονης το ψεκαζω σε ενα πανακι και το καθαριζω ετσι![]()
THINK DIFFERENTmbp 13 late 2010-Iphone 3gs white-ipad 1
Καλή ερώτηση... Και εγώ σαν τον lagoudaki συνηθίζω να το καθαρίζω όμως ο τεχνικός μου (τον επιτραπέζιο) τον "φύσαγε" με κάποιο μηχάνημα ώστε να φύγει η μπίχλα απ'τα εξαρτήματα...
Ίσως κάτι ανάλογο να καθάριζε σε βάθος το πληκτρολόγιο και τις γρίλιες εξαερισμού...
ΤΙ λέτε;;;
να ρωτησω και εγω...επειδη το macbook ειναι συνεχεια συνδεδεμενο με εξωετρικη οθονη και ζητημα ειναι αν μια φορα το μηνα θα φυγει απο το σπιτι (εξαιτιας του ipad) μαζευει αρκετη σκονη πανω στο σωμα...εσεις καθε ποτε το καθαριζετε?
Βασικα δεν εχω macbook αλλα τον imac μου τον καθαριζω με το μαυρο πανακι που μας εδωσε η εταιρια. Μια χαρα καθαριζει. Αρχιζω παντα με την οθονη απαλα, μετα καθαριζω ολο αλουμινιο της οθονη και μετα το ξαναπλενω, το στραγκιζω καλα και παιρνω ποντικι και πληκτρολογιο. Μια φορα την εβδομαδα εγω.
imac 21,5 i3 ATI Radeon HD 4670
ipod shuffle 3G
το αλουμίνιο κυρίως σε macbook και το imac το κάνω με μωρομάντηλο.. την οθόνη με χαρτί και απαλά με μωρομάντηλο
Macbook Pro 13'3 , iMac 21'5 , Iphone4 16gb
Get 2 GB Free Space
πανακι με μικροϊνες λιγο βρεγμενο και για την οθωνη και για το πλαισιο, πρωτα με το βρεγμενο μετα με το στεγνο, δεν αφηνει ουτε σημαδια και φυσικα δεν χαραζει
Bookmarks