+ Απάντηση στο Θέμα
Αποτελέσματα 1 έως 8 από 8

Θέμα: Sos...παγώνει η οθόνη

1. Top - #1

Προεπιλογή Sos...παγώνει η οθόνη

Καλησπέρα και πάλι. Είναι το δεύτερο μου πόστ μέσα σε δύο μέρες και δυστυχώς όχι για καλό λόγο. Οπως είχα περιγράψει στο προηγούμενο το καινούριο μου imac μετράει 3 μέρες ζωής και το πήρα από το e-shop. Διαπίστωσα λοιπόν μόλις χθες βάζοντας να δω μια ταινία σε fullscreen οτι μετά από μερικά λεπτά που παίζει την ταινία κανονικά ΠΑΓΩΝΟΥΝ τα πάντα, δεν έχει ήχο, δεν μπορώ να κουνήσω το ποντίκι και δεν πιάνουν ούτε οι επιλογές cmd+q, cmd+. το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τον κλείσω από το κουμπί του. Και αυτό βέβαια από χθες που το ανακάλυψα μου το κάνει κάθε φορά που βάζω κάτι σε fullscreen mode. Εχεις κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει;
    Μάλλον θα πρέπει να τον πάω πίσω ε?
    Εκλιπαρώ για μια πιο ανώδυνη λύση...
    Τελευταία επεξεργασία: 03-05-2009 στις 14:33.

2. Top - #2
    MacLifer iCreate's Avatar
    Όνομα
    Πωλίνα

Προεπιλογή Απάντηση: Sos...παγώνει η οθόνη

...εβαλες καποιο καινουριο προγραμμα? Αν ναι κανε το uninstall και ξαναπροσπαθισε να κανεις full screen.
    ...και δοκιμασε να βγαλεις ολα τα ασχετα usb απο το iMac.
     Being a woman is a terribly difficult task
    since it consists principally in dealing with men.
    [Conrad]

3. Top - #3
    MacLifer Economou D.'s Avatar
    Όνομα
    Δημήτρης

Καλησπέρα και μην αγχώνεσαι!

Πες μας καταρχήν με ποιόν player σου παρουσιάζεται το πρόβλημα, τι είδους αρχείο προσπαθείς να αναπαράγεις, τι άλλα προγράμματα έχεις ανοιχτά ταυτόχρονα, αν έχεις κάνει όλα τα update.

Επίσης, άνοιξε το Console (Applications--> Utilities-->Console) και δες την ώρα που σου παρουσίασε το πρόβλημα τι μηνύματα λάθους σου βγάζει. Βάλε ένα screenshot να το δούμε για να καταλάβουμε αν είναι hardware ή software το πρόβλημα.

4. Top - #4

Λοιπόν α)το πρόβλημα μου το έβγαλε την πρώτη φορά με το quicktime ενό έπαιζα ένα αρχείο avi από έναν εξωτερικό σκληρό και τη δεύτερη με τον veoh παίζοντας μια σειρά από το greek movies.

β)και τις δύο φορές είχα ανοιχτό το vuze και κατέβαζα

γ)έχω κάνει όλα τα update εκτός από ένα imac EFI firmware που το έκανα τώρα

ΑΛΛΑ την ώρα που έγραφα για πρώτη φορά αυτή την απάντηση ξαναπάγωσε χωρίς αυτή τη φορά να παίζω κάποιο αρχείο βιντεο και επίσης δεν είχα ανοιχτό το vuze αλλά το photoshop και τo console. Επισυνάπτω και τα screenshots με τα επίμαχα σημεία το πρώτο σφάλμα έγινε 2:54 και το δεύτερο 3:22. Μετά και το τελευταίο όπως καταλαβαίνεται αγχώνομαι ακόμη περισσότερο...
    Συνημμένες Εικόνες

5. Top - #5
    MacLifer djarte's Avatar
    Όνομα
    Αρτέμης Διακογιάννης

Ποια κάρτα γραφικών έχεις? Όπως και εσύ θα παρατήρησες αφού λες ότι το έχεις εγκαταστήσει, η apple κυκλοφόρησε ένα καινούριο EFI FIRMWARE το οποίο από ότι αναφέρεται διορθώνει αυτό ακριβώς το πρόβλημα στα καινούρια imac που έχουν την radeon 4850.

Και μετά την εγκατάσταση δεν είδες κάποια διαφορά? Παγώνει ακόμα και με την ίδια συχνότητα?

6. Top - #6

Παιδιά όντως και εγώ μόλις είδα οτι αυτό ακριβώς κάνει το update που εγκατέστησα πριν λίγο και όλα δείχνουν να πάνε ρολόι σε ένα πρόχειρο τεστ. Εχω την ΑΤΙ. Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για την κατασπατάληση της φαιάς σας ουσίας χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Είμαι καινούριος ακόμη στα mac αλλά που θα πάει θα μάθω...

7. Top - #7
    MacLifer Economou D.'s Avatar
    Όνομα
    Δημήτρης

Κάνε και το καθιερωμένο Repair Permissions τώρα που έκανες update!

8. Top - #8
    MacLifer djarte's Avatar
    Όνομα
    Αρτέμης Διακογιάννης

Wink Απάντηση: Sos...παγώνει η οθόνη

Quote Originally Posted by Apol View Post
    Παιδιά όντως και εγώ μόλις είδα οτι αυτό ακριβώς κάνει το update που εγκατέστησα πριν λίγο και όλα δείχνουν να πάνε ρολόι σε ένα πρόχειρο τεστ. Εχω την ΑΤΙ. Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για την κατασπατάληση της φαιάς σας ουσίας χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Είμαι καινούριος ακόμη στα mac αλλά που θα πάει θα μάθω...
    Οκ φίλε, να σαι καλά... Από ότι φαίνεται αυτό ήταν το πρόβλημα. Σε περίπτωση που κάτι αλλάξει κράτα μας ενήμερους...

+ Απάντηση στο Θέμα

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντ: 8
    Τελευταίο Μήνυμα: 22-04-2009, 20:55
  2. Απαντ: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-03-2009, 13:19
  3. Οθόνη Samsung
    By TasosK in forum Οθόνες
    Απαντ: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 13-03-2009, 10:29
  4. Απαντ: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-03-2009, 13:20