ποιο θεωρείτε τον κορυφαίο και γιατί;
Χρησιμοποιώ τον MobileRSS χρόνια τώρα. Δεν έχω καταφέρει να τον αντικαταστήσω με κανέναν άλλο.
έχω δοκιμάσει σχεδόν όλους τους rss readers… νομίζω ο καλύτερος για μένα είναι το Newstream για iPhone και το Pulse για το iPad
Εγω αμα σας πω οτι δεν μπορώ να αλλάξω με τιποτα το google reader μέσα απτον browser ? έχω δοκιμάσει κατα καιρούς διαφορα apps ούτε στο Mac ούτε στις iOS συσκευές κατάφερα να βρω κάτι που να μου αρέσει. Έχω πατήσει κι ενα add to home screen κ το έχω σαν web app και σε iPhone και σε iPad κ δεν έχω κανενα προβλημα
Ερωτηση ασχετου για να μαθαινουμε: τι ειναι ο rss reader? σε τι χρησιμευει;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εγώ έχω τον NetNewsWire κι είμαι ευχαριστημένος. Άλλα οι απαιτήσεις μου είναι πολύ ελάχιστες.
There is no way to happiness, happiness is the way!!!
Το RSS είναι μια "υπηρεσία" η οποία κάθε φορά που δημοσιεύεται ένα άρθρο, είδηση κλπ σε μια ιστοσελίδα, σε ενημερώνει στον RSS reader, εφόσον έχεις επιλέξει να παρακολουθείς την συγκεκριμένη ιστοσελίδα.
Δες στο παρακάτω screenshot ένα κομμάτι από τον δικό μου για παράδειγμα (MobileRSS).
ImageUploadedByTapatalk1320958366.554051.jpg
Πολυ καλο!!στο δικο μου κινητο πως το ενεργοποιω;
3g εχω στην 4.2.1
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν ενεργοποιείς κάτι, αυτό που είναι ιδανικό να κάνεις, είναι να αρχίσεις με ένα account στο Google Reader. Εκεί θα προσθέτεις τα rss από τις σελίδες που παρακολουθείς. Κάθε φορά που θα γράφεται κάτι, θα το βλέπεις στον reader.
Το δεύτερο βήμα είναι να κατεβάσεις μια εφαρμογή σαν τον MobileRSS που συνεργάζεται με τον Google Reader και θα τα βλέπεις στο iPhone. Από εκεί μπορείς να μοιράζεσαι ενδιαφέροντα link στο Twitter, Facebook κλπ.
Bookmarks