Παιδιά για πείτε μου τι παίζει με την μπαταρία στο iPhone 4 γτ στο 4s μέσα σε 3 ώρες συνεχής χρήσης είμαι 65 %
Παιδιά για πείτε μου τι παίζει με την μπαταρία στο iPhone 4 γτ στο 4s μέσα σε 3 ώρες συνεχής χρήσης είμαι 65 %
Πολλοι λενε για προβλημα στην μπαταρια,οποτε αναμονη για καποιο update,σε τι χρηση εχεις την πτωση που λες;αν εχεις ανοιχτο το gps πχ τοτε ειναι λογικο,αν ομως μιλας 10 λεπτα και εχεις αυτη την πτωση τοτε κατι δεν παει καλα
THINK DIFFERENTmbp 13 mid 2010-mac mini mid 2011-Iphone 4s-ipad 2
Ναι όλα ανοιχτά ...gps... και πολύ μεγάλη χρήση στο web..
Γενικά το 4 πως τα παει με την μπαταρία ;κρατάει 1 μέρα με πλήρη χρήση;
Ναι κρατάει χαλαρά.
Τότε έχει θέματακι το 4s γενικά δεν θυμάμαι απο όσα iPhones είχα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα....
Η Apple δίνει 9 ώρες συνεχούς χρήσης Internet με WiFi, οπότε λογικό μου ακούγεται να είσαι στο 65% μετά από τρεις ώρες χρήσης και με τα πάντα ανοιχτά.
Άμα το τηλέφωνο ανταποκρίνεται στα εργοστασιακα standards που φαίνεται ότι το κάνει τότε είμαστε μια χαρουλα ....
Θα στο επιβεβαιωσω κι εγω που το χω γυρω στο μηνα. Οχι τοσο το gps, οσο το 3g ειναι ο υπαιτειος.
Με ανοιχτο ιντερνετ σε 3g για μια ωρα η μπαταρια χανει πανω απο 15-20% Δεν το χω δει μονο στο δικο μου αλλα και σε ολους τους αλλους που το εχουν. Τρομερο τηλεφωνο αλλα δυστηχως η μπαταρια απογοητευτικη.
Ειχα παλιοτερα το iphone 3g και αμεσως μετα samsung galaxy. Και στα δυο το ιντερνετ ηταν σχεδον ολη μερα ανοιχτο και το βραδυ ειχα ακομα 30-40%. Με το 4s αν αφησω ιντερνετ ανοιχτο μεσα σε 10 ωρες περιπου ειμαι για φορτισμα.
Παιδιά, όπως έχω γράψει κι αλλού, εγώ μόλις πρωτοπήρα το 4S είχα σοβαρό θέμα με την μπαταρία καθώς άδειαζε σαφώς γρήγορα. Τόσο, που είχα αρχίσει να πιστεύω μήπως είναι ελαττωματική.
Ευτυχώς όμως αποδείχτηκε ότι είναι καθαρά θέμα software. Η διαδικασία που έλυσε οριστικά το πρόβλημα ήταν η εξής: Αναβάθμιση σε iOS 5.0.1, και κατευθείαν μετά Restore στη συσκευή. Τονίζω το Restore, καθώς η αναβάθμιση από μόνη της δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα: Το Restore ήταν αυτό που έλυσε το θέμα.
Πλέον η κατανάλωση είναι περίπου στα επίπεδα του iPhone 4 που είχα πριν - με άλλα λόγια, εντελώς φυσιολογική.
Ζακ
Συσκευές: MacBook Pro 15'' i7 - iPhone 4S 64GB - iPad 3 64GB 4G - iPod Nano 8GB
Bookmarks