+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 3 1 2 3 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 30

Θέμα: Γεια σας παιδια

1. Top - #1

Προεπιλογή Γεια σας παιδια

Γεια σας μαγκες και καλη χρονια. Σημερα εκανα την παραγγελια και την παρασκευη περιμενω να παραλαβω το 4s σε μαυρο.
    Πρωτη μου αγορα οσον αφορα apple.
    Το θεωρω κινητο τυπου, οταν μπω στο τρενο θα εχω με κατι να ασχοληθω μεχρι να φτασω. *Εφαρμογες *Παιχνιδια κτλπ..
    Εχω να κανω τις εξης ερωτησεις.
    Πρωτον, το 4s δεν θελει συνδεση με υπολογιστη σωστα; ( για το set up λεω )
    Δευτερον, το κινητο το θελω επειδη ειναι apple, επειδη εχει 8MP καμερα και ελπιζω να μεινω ευχαριστημενος γιατι μου αρεσει να τραβαω φωτογραφιες απο τοπια κτλπ ( επισης θελω πολλη να αγορασω το gadget που βαζεις πανω στη καμερα του κινητου. Δεν εχω ιδεα πως λεγεται και αν κανει δουλεια. Εαν καποιος το εχει ας μου πει )
    Τριτον, γινεται να περασουμε ταινιες στο κινητο και να τις βλεπουμε απο εκει;
    Τεταρτον, απ'το itunes μπορουμε να κατεβαζουμε τραγουδια μεσω κινητου; Η` τα αγοραζουμε; Μπορουμε να περναμε μεσω usb τραγουδια απ'τον υπολογιστη και να τα ακουμε στο κινητο;
    Πεμπτον, θελω να πιστευω πως θα βγαλει τα λεφτα του και με το παραπανω! ;;;
    Εκτον, ειστε ευχαριστημενοι απο αυτο;
    Αυτα τα λιγα, ευχαριστω εκ των προτερων και συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος!!

2. Top - #2
    App Developer Geocool's Avatar
    Όνομα
    Γιώργος Σοφιανός

Προεπιλογή Re: Γεια σας παιδια

Καλώς ήρθες φίλε μου !
    1) Δε θα χρειαστείς να το συνδέσεις με υπολογιστή για την εκκίνηση.
    2) -
    3) Ναι μπορείς να περάσεις ταινίες (μέσω του itunes στο pc σου) απλά πρέπει να είναι στο κατάλληλο Format(MPEG-4). Επίσης μπορείς να νοικιάζεις ταίνίες μέσω του itunes store.
    4) Μπορείς να περάσεις δικά σου τραγούδια στο iPhone (μέσω του itunes στο pc σου) ή να αγοράζεις απο "itunes store" απευθείας απο το itunes store του κινητού.
    5) Άποψη του καθενός. Οι περισσότεροι είναι ευχαριστημένοι
    6) Εγώ προσωπικά δεν έχω 4s αλλά 4 και είμαι υπερευχαριστημένος. Είναι σα να έχεις μικρό υπολογιστή στην τσέπη σου. Μετά από το πρώτο μου iPhone δε μπορώ να ξαναπάω σε οποιοδήποτε άλλο κινητό.
    "There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't." **Geocool's Game Dev**

3. Top - #3
    Banned
    Όνομα
    ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Σε όλα τα ερωτήματα σου σου λέω απλά ότι είναι ένας μικρός υπολογιστής που τρέχει το καλύτερο λειτουργικό, και σε όλα αυτά απαντάει και κάνει κλήσης τηλεφώνου.
    Έτσι απλά γιατί είναι Apple.

ΥΓ. Ετοιμάσου μετά να αλλάξεις και υπολογιστή ...το σίγουρο είναι ότι δεν θα είναι PC.

4. Top - #4
    MacLifer Economou D.'s Avatar
    Όνομα
    Δημήτρης

Προεπιλογή

Quote Originally Posted by GracioVidarlo View Post
    Γεια σας μαγκες και καλη χρονια. Σημερα εκανα την παραγγελια και την παρασκευη περιμενω να παραλαβω το 4s σε μαυρο.
    Πρωτη μου αγορα οσον αφορα apple.
    Το θεωρω κινητο τυπου, οταν μπω στο τρενο θα εχω με κατι να ασχοληθω μεχρι να φτασω. *Εφαρμογες *Παιχνιδια κτλπ..
    Εχω να κανω τις εξης ερωτησεις.
    Πρωτον, το 4s δεν θελει συνδεση με υπολογιστη σωστα; ( για το set up λεω )
    Δευτερον, το κινητο το θελω επειδη ειναι apple, επειδη εχει 8MP καμερα και ελπιζω να μεινω ευχαριστημενος γιατι μου αρεσει να τραβαω φωτογραφιες απο τοπια κτλπ ( επισης θελω πολλη να αγορασω το gadget που βαζεις πανω στη καμερα του κινητου. Δεν εχω ιδεα πως λεγεται και αν κανει δουλεια. Εαν καποιος το εχει ας μου πει )
    Τριτον, γινεται να περασουμε ταινιες στο κινητο και να τις βλεπουμε απο εκει;
    Τεταρτον, απ'το itunes μπορουμε να κατεβαζουμε τραγουδια μεσω κινητου; Η` τα αγοραζουμε; Μπορουμε να περναμε μεσω usb τραγουδια απ'τον υπολογιστη και να τα ακουμε στο κινητο;
    Πεμπτον, θελω να πιστευω πως θα βγαλει τα λεφτα του και με το παραπανω! ;;;
    Εκτον, ειστε ευχαριστημενοι απο αυτο;
    Αυτα τα λιγα, ευχαριστω εκ των προτερων και συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος!!
    1. Δεν θέλει σύνδεση στον υπολογιστή (πλέον) αλλά πρέπει να έχει μέσα SIM και να είσαι συνδεδεμένος στο Internet (είτε με WiFi είτε μέσω κινητής τηλεφωνίας) για να ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση.

2. Εννοείς τους φακούς που μπαίνουν πάνω στην κάμερα και είναι είτε ευρυγώνιοι είτε macro κλπ ε; Δεν τους έχω δοκιμάσει αλλά απ' ό,τι έχω διαβάσει κάνουν καλή δουλειά.

3. Μπορείς να περάσεις οποιονδήποτε τύπο αρχείου θέλεις αρκεί να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή media player που να παίζει όλα τα αρχεία για να μην χρειαστεί να κάνεις την μετατροπή που αναφέρει ο Γιώργος.

4. Ναι σε όλα.

5. Τα λεφτά του θα τα βγάλει 1000% αρκεί να ξέρεις τι σου προσφέρει και τι χρειάζεσαι εσύ. Αν θέλεις, για παράδειγμα, να στέλνεις αρχεία σε άλλους μέσω Bluetooth, δεν το κάνει. Αν θέλεις να βλέπεις σελίδες με Flash περιεχόμενο, δεν μπορείς με τον browser της Apple. Μπορείς με άλλες εφαρμογές, αμφιλεγόμενου, για μένα, αποτελέσματος.

Από την άλλη, παίρνεις το πιο όμορφο, γρήγορο και ποιοτικό smartphone αυτή τη στιγμή.

5. Top - #5

Ευχαριστω πολλη για τον χρονο σας.
    Παρασκευη η Δευτερα με ειπαν θα παρω τη συσκευη.
    Παρασκευη ομως ειναι αργια ε; Φτου γαμωτη
    Καλη δευτερα τωρα..
    Οταν αγοραζεις μια εφαρμογη απο το Itunes, χρεωνεται στον λογαριασμο ετσι; αν εχεις συμβολαιο ας πουμε..
    Χρειαζομαι ιντερνετ γρηγορο στο κινητο και ε-μαιλ. Σε αυτα ελπιζω να ειμαι καλυμενος. +1
    Χρειαζομαι καλη φωτογραφικη γιατι μ'αρεσει οπως ειπα να τραβαω τοπια κτλπ.. +1
    Εχει πολλες εφαρμογες για κατεβασμα αλλα καποιες τις πληρωνεις. + - 1 ( Πρεπει ως κοινοτητα, να στειλετε ενα ε-μαιλ στην αππλε και να τους κανετε παραπονα για τις τσουχτερες τιμες που εχουν στο αππλε στορε. ) ;; -
    Θεωρω πως το ιφον ειναι κινητο χαμελεοντας. Μπορεις να το στησεις συμφωνα με τις απαιτησεις σου ( εαν εισαι επαγγελματιας ας πουμε η αν σου αρεσουν τα παιχνιδια κτλπ.. ) +1
    Ειναι πανεμορφο. +1
    Ειναι apple.
    ΥΓ: Μου αρεσει η μουσικη πολλη. Το κινητο θα το γεμισω με τραγουδια. Υπαρχει καποια εφαρμογη που να εχεις ενα preview του τραγουδιου και αμα σ'αρεσει να το κατεβασεις;

6. Top - #6
    MacLifer Economou D.'s Avatar
    Όνομα
    Δημήτρης

Προεπιλογή

Καλορίζικο! Όσο για τις τιμές στο App Store, θεωρώ ότι είναι αρκετά χαμηλές.

7. Top - #7
    App Developer Geocool's Avatar
    Όνομα
    Γιώργος Σοφιανός

Θα συμφωνήσω με το Δημήτρη.
    Και παρά είναι χαμηλές για κάποιες εφαρμογές βάση της δουλειάς που κάνουν οι Developers.

Όσο για το preview του τραγουδιού, μπορείς να τα ακούς δωρεάν τα preview στο iTunes Store.
    "There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't." **Geocool's Game Dev**

8. Top - #8

Πηγα σε ενα καταστημα σημερα και το πηρα. Φαινεται υπεροχο εργαλειο!!
    Παιδια, το εβαλα για φορτιση τωρα και το εχω κλειστο. Παρ'ολα αυτα δεν μου δειχνει καποια ενδειξη οτι φορτιζει.. Γιατι; Μηπως πρεπει να το φορτισω ανοικτο;;

9. Top - #9
    MacLifer lagoudakis's Avatar
    Όνομα
    Γιαννης

αν λες για καποιο λαμπακι δεν υπαρχει,αν πατησεις το κεντρικο κουμπι σου δειχνει την μπαταρια σε εικονιδιο σωστα;καλοριζικο
     THINK DIFFERENTmbp 13 mid 2010-mac mini mid 2011-Iphone 4s-ipad 2

10. Top - #10

το παταω και δεν μου εμφανιζει τιποτα.
    Ευχαριστω!

---------- Post added at 16:39 ---------- Previous post was at 16:38 ----------

Μηπως πρεπει να το φορτωσω ανοιχτο;

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 3 1 2 3 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντ: 7
    Τελευταίο Μήνυμα: 18-10-2011, 01:26
  2. Βοηθεια Παιδια- Mini Mac
    By Dinosma in forum Mac mini
    Απαντ: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-05-2011, 19:01
  3. Παιδια βοηθηστε οποιος μπορεί!!!
    By Stvrs in forum Windows, Linux, κλπ. στον Mac