Τι ακριβώς έχεις δει για να καταλάβουμε δηλαδή; Και εδώ και στο άλλο θέμα πετάς μπηχτές. Αν έχεις πρόβλημα με την λειτουργία του φόρουμ, δεν είναι υποχρεωτικό να μπαίνεις, το έχουμε πει ένα κάρο φορές.
Τι ακριβώς έχεις δει για να καταλάβουμε δηλαδή; Και εδώ και στο άλλο θέμα πετάς μπηχτές. Αν έχεις πρόβλημα με την λειτουργία του φόρουμ, δεν είναι υποχρεωτικό να μπαίνεις, το έχουμε πει ένα κάρο φορές.
Παιδιά καλησπέρα. Για πείτε και σε εμάς τους "άσχετους" τι είναι αυτό το instagram; Έχω δει ότι είναι μια εφαρμογή με φωτογραφίες αλλά γιατί θέλει account κτλ; Μοιράζεσαι φωτογραφίες με κάποιους;
iPhone 4s 16GB iMac 21,5'' mid 2011
www.macuse.net ... think realy different!
Είναι ένα είδος social networking που ανεβάζεις φωτογραφίες που τραβάς με το iPhone, τους προσθέτεις κάποιο από τα διαθέσιμα εφέ αν θέλεις και... αυτό
Έχει ενδιαφέρον πάντως. Δοκίμασέ το να δεις πως είναι.
Το δικό μου είναι vanpotamianos
Υπάρχει κάποια έξτρα εφαρμογή που επεξεργάζεται τις φωτογραφίες για το instagram? Έχω παρατηρήσει πως πολλοί έχουν επεξεργαστεί φωτογραφίες με εφέ που δεν έχει η συγκεκριμένη εφαρμογή.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πολλοι τραβανε τις φωτογραφιες και προσθέτουν εφέ με αλλα προγραμματα και μετα τις ανεβαζουν στο instagram. υπάρχει αυτη η δυνατοτητα
Χημικός - Chemist.gr : Η δικτυακή πύλη των Χημικών
Ναι αυτο σκέφτηκα και εγω. Αλλα πως γίνεται; Δεν έχει κάποια επιλογή για upload. Στο iPhone γίνεται;
Υπάρχει η επιλογή αυτη στην εφαρμογή. αν ανοιξει η καμερα μεσα απο την εφαρμογη να τραβηξεις φωτογραφια, κατω αριστερα έχει ενα τετραγωνακι. πατας εκει και μπορεις να διαλέξεις από τις φωτογραφιες που εχεις αποθηκευμένες στο τηλεφωνο.
Χημικός - Chemist.gr : Η δικτυακή πύλη των Χημικών
Τι λες τώρα; Ωραίος ρε φίλε σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια. Πως δεν το είχα δει τόσο καιρό; Να είσαι καλά φίλε μου ;-)
Δεν είναι μπιχτες.. Λέω την άποψή μου ελεύθερα... Το συγκεκριμένο το λέω γιατί ίσως κάποιες φορές κάποιοι είναι πολύ αυστηροί σε κάποια πράγματα και εξαφανίζονται τόπικ (χωρίς καν να λαβω ενημερωση η απλα να κλειδωθεί ) Τεσπα δεν θα ήθελα να δώσω επέκταση και να χαλάσουμε το topic αν θες κάτι παραπάνω μπορείς να μου στείλεις pm. Kαι απαντήσεις του τύπου αν γουστάρεις μπαίνεις δεν μου αρέσουν.. Φυσικά και αν γουστάρω μπαίνω στο φόρουμ.. Δεν με υποχρέωσε κανείς... Λες να μπαίνω εδώ μέσα με το ζόρι ? (τόσο μαζόχα να μαι) οπότε τέτοιες απαντησεις δεν έχουν νόημα. Ευχαριστώ και sorry για το off topic.. Ας κρατήσουμε το θέμα καθαρό. Ευχαριστώ.
http://img694.imageshack.us/img694/1695/screen2co.png
Google +: alexk07
Bookmarks