bil_chil. Νέος στο άθλημα
bil_chil. Νέος στο άθλημα
I'm in the empire business...
Το δικό μου είναι LeicaR9 κλασικά...
@velkus μΕ Πολύ πράμα… ;p
MacLife.gr
iPhone:_____________________________5_64GB_iOS_6
iPad:________________________________32GB_4G_iOS_6
Mac: MacBook Pro 15.4" 2.6 GHz i7 (Retina) / MacBook Pro 13.1" 2.7 GHz i7 / Mac Pro 2.93GHz 12-Core
@gkok και γω νέος.
@pr0meth3us εγώ.
Άσχετο: LeicaR9, έχεις τήν συγκεκριμένη μηχανή; Με φίλμ ή ψηφιακή πλάτη;
Πρέπει να είναι κορυφαία!
Με φίλμ την εχω σε ασημί μάυρο...Η πλάτη ψηφιακή για την συγκεκριμένη μηχανή είχε 4500€ με ανάλυση 7ΜΡ και χάλια εικόνα για τα σημερινά δεδομένα...
Την έχω στο ράφι και την βλέπω αλλα είναι κουκλί...
Η πλάκα είανι ότι κάποια στιγμή ήθελα και να την πουλήσω αλλα δεν εχει πια αξία..Οποτε θα την εχω στο ράφι...Εχω σταματήσει να τραβάω slides που δούλευα παλιά...Αλλες εποχές..
4.500Ε , ε? Εντάξει, η Leica δεν φημίζεται και γι τις καλές τιμές της., αλλά αυτό παραπάει. Αλλά να μου πείς και η Μ9 σήμερα 7000 κάνει χωρίς φακό!
Πάντως νομίζω τα slides ποιοτικά μια χαρά κρατάνε. Και σαν ανάλυση (άνετα με καλό σκανάρισμα ισοδυναμούν με 20ΜP) ενώ από χρώμα καμία σχέση σε εύρος και τονικότητα με τίς ψηφιακές... Είναι θέμα γούστου βέβαια, αλλά με τί να συγκριθεί το Fuji Velvia?!
(Από περιέργεια, πόσο σκεφτόσουν να τήν πουλήσεις? Γιατί συνήθως οι Leica κρατάνε τήν αξία τους, σαν τα Μac ένα πράγμα! ).
Σας εκανα ολους follow.
kostas_tio το δικο μου
Μετα το τελευταιο update (2.2.0) , μου κρασαρει αρκετες φορες οταν τραβαω φωτο μεσα απο την εφαρμογη. Ειναι bug ή το κανει μονο σ᾽εμενα?
Εμενα δε μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα παντως. Εγινε μαλιστα και πολυ γρηγορο πλεον οταν τραβας φωτογραφιες. Πριν περιμενες καποια δευτερολεπτα. Εχω iPhone 4S.
Bookmarks