Άν έκανα λάθος για το πόστ παρακαλώ τους μοντεράδες να σβηστεί.
Με ποιά εφαρμογή συνδέεσται μέσω ssh με το macbook? χρησιμοποίησα το fugu αλλά κρασάρει συχνά(νομίζω πως είναι γραμμένη για ppc ενώ έχω intel).Τί προτείνετε;
Άν έκανα λάθος για το πόστ παρακαλώ τους μοντεράδες να σβηστεί.
Με ποιά εφαρμογή συνδέεσται μέσω ssh με το macbook? χρησιμοποίησα το fugu αλλά κρασάρει συχνά(νομίζω πως είναι γραμμένη για ppc ενώ έχω intel).Τί προτείνετε;
La vie est belle !!!
Για μένα Cyberduck δαγκωτό.
My blog --> www.macedonas.gr
Και για μένα μία από τα ίδια. Cyberduck. Απλό αλλά και εύχρηστο.
Μια ακόμη εφαρμογή είναι και η Fugu την οποία και χρησιμοποιώ.
Επίσης να αναφέρω ότι με την εφαρμογή DiskAid κάνω την ίδια δουλειά με τη διαφορά ότι συνδέομαι μέσω USB και όχι με wifi. τώρα αν αυτό οφείλεται στο ότι η συσκευή μου είναι Jailbroken δεν το ξέρω. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας διαφωτίσει.
Εγώ με fugu δουλεύω γιατί δεν το ήξερα το cyberduck, αλλά δεν έχω παρατηρήσει τρομερά κρασαρίσματα σε fugu. Δεν είχα ποτέ κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Αλλά θα το γυρίσω σε cyberduck μιας και φαίνεται ότι είναι καλήτερο!
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
Το cyberduck δεν το χρησιμοποίησα αλλά απ' ότι βλέπω προτιμάται από πολλούς. Πάντως έχει ωραίο interface. Θα το δοκιμάσω αν και με το DiskAid κάνω τη δουλειά που θέλω.
Ευχαριστώ πολύ παίδες όλους σας.
La vie est belle !!!
Απο Terminal,
ssh username@host και μετά βάζεις το password...
Προσωπικά χρησιμοποιώ το ForkLift για SFTP συνδέσεις...αλλά δεν είναι free...
παιδιά και εγώ το fugu χρησιμοποιούσα και σήμερα ανακάλυψα το cyberduck το οποίο μου φαίνεται πολύ καλύτερο και είναι γραμμένο και στα ελληνικά! Μεγάλο πλεονέκτημα
Ένα APPLE την ημέρα . . .
Bookmarks