+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 16

Θέμα: Mobee vs Επαναφορτιζόμενες Μπαταρίες

1. Top - #1

Προεπιλογή Mobee vs Επαναφορτιζόμενες Μπαταρίες

Σκεφτομαι να πάρω το magicmouse - έχω δει διάφορα threats σχετικά με pros/cons - και επειδή πρέπει να δω τι θα κάνω με το θέμα επαναφόρτισής τους θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος έχει εμπειρία κυρίως από τη χρήση του Mobee Magic Charger και αν υπάρχει κάποια σύγκριση με την αντίστοιχη χρήση μπαταριών. Το κόστος, νομίζω ότι σε βάθος χρόνου ξεπερνιέται...
    Δεν ξέρω αν έχει σημασία, αλλα προορίζεται για χρήση με macbook pro 15'
    Ευχαριστώ
    MacBook Pro 15', i7 2,2GHz, 4GB Ram, 750G HDD

2. Top - #2
    MacLifer neke's Avatar
    Όνομα
    Γιάν

Προεπιλογή Re: Mobee vs Επαναφορτιζόμενες Μπαταρίες

Έχω πάρει το magic mouse απ την πρώτη στιγμή που βγήκε κι προσωπικά δεν με βόλεψαν οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μιας κι κάθε λίγο κι λιγάκι θέλανε αλλαγή. Από την ώρα που πήρα το mobee ησύχασα κυριολεκτικά. το συστήνω +10000. Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι, όταν δεν δουλεύεις το ποντίκι να το βάζεις στην βάση του για να μην σου αδειάσει, που εδώ που τα λέμε δεν έγινε ποτέ, κι ειδικά με τα παιδιά μου που το αφήνουν όπου νάνε.
    There is no way to happiness, happiness is the way!!!

3. Top - #3

Quote Originally Posted by neke View Post
    Έχω πάρει το magic mouse απ την πρώτη στιγμή που βγήκε κι προσωπικά δεν με βόλεψαν οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες μιας κι κάθε λίγο κι λιγάκι θέλανε αλλαγή. Από την ώρα που πήρα το mobee ησύχασα κυριολεκτικά. το συστήνω +10000. Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι είναι, όταν δεν δουλεύεις το ποντίκι να το βάζεις στην βάση του για να μην σου αδειάσει, που εδώ που τα λέμε δεν έγινε ποτέ, κι ειδικά με τα παιδιά μου που το αφήνουν όπου νάνε.
    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!! Κ εμένα μου φαίνεται πολύ πιο πρακτικό...
    Δύο ακόμα ερωτήσεις:
    1. Aπλά χρειάζεσαι στο magicmouse τις κλασσικές επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ή χρειάζεσαι κάποιες ειδικές που να είναι "συμβατές" με το Mobee?
    2. Eίναι υποχρεωτικό να είναι συνδεδεμενο με το macbook το mobee ή μπορείς να το έχεις και σε κάποια γωνιά π.χ. σε κάποια μπρίζα του σπιτιού όπου και θα το αφήνω να φορτίζει όλο το βράδυ??? Γιατί γενικά μου τη βαράει να έχω πολλά καλώδια και γενικά συνδεδεμένα πράγματα το laptop....

4. Top - #4
    MacLifer neke's Avatar
    Όνομα
    Γιάν

1. το ίδιο το mobee είναι επαναφορτιζόμενη μπαταρία άρα δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Δες εδώ
    2. η βάση του mobee συνδέεται με USB στον υπολογιστή σου. Ανοίγει κι κλείνει μαζί με το μακ σου. Δεν μπαίνει στην μπρίζα του σπιτιού. Διάρκεια μπαταρίας του είναι αρκετά μεγάλη.

5. Top - #5

Ευχαριστώ για το λινκ. Τώρα κατάλαβα πως λειτουργεί...
    Καλή σου μέρα!!!

6. Top - #6
    MacLifer stayros's Avatar
    Όνομα
    Σταυρος

Φαντάζομαι όμως ότι για να φορτίζει την στιγμή που το έχεις στην βάση του θα πρέπει να είναι ανοιχτός και ο υπολογιστής έτσι δεν είναι?
    I like two kinds of music: Heavy & Metal imac20"macbook/unibody13"iPhone4 //http://www.flickr.com/photos/stayrarg/

7. Top - #7

Quote Originally Posted by stayros View Post
    Φαντάζομαι όμως ότι για να φορτίζει την στιγμή που το έχεις στην βάση του θα πρέπει να είναι ανοιχτός και ο υπολογιστής έτσι δεν είναι?
    Αν το έχω καταλάβει καλά, δεν είναι ανάγκη....γιατί υποτίθεται ότι το αφήνεις όλο το βραδυ να φορτίσει...Τι αφήνεις και τον υπολογιστή ανοικτό? Δεν μου φαίνεται λογικό...
    Δεν ξέρω κ όλας αν το usb του μπορείς να το βάλεις σε ειδικό μετατροπέα μπρίζας και να το έχει τελείως εκτός υπολογιστή...σε κάποια μπρίζα του σπιτιού.
    Έχω σκοπό να πάω να ρωτήσω! Όταν μάθω πληροφορίες θα κάνω update...

8. Top - #8
    MacLifer neke's Avatar
    Όνομα
    Γιάν

Εάν είναι ανοιχτός ο υπολογιστής σου φορτώνει. Αν δεν, δεν φορτώνει. Για μετατροπέα USB δεν έχω ακούσει κάτι. Ρώτα.

9. Top - #9
    MacLifer marios1508's Avatar

Κρίμα δεν είναι όμως εκεί που απαλλάσσεσαι από καλώδια, να μπλέκεις πάλι με επεκτάσεις usb και φορτιστές. Εγώ προσωπικά με τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες για keyboard και magic mouse είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, κρατάνε αρκετό καιρό και φορτίζουν πλήρως σε περίπου 10-12 ώρες, μιας και είναι αρκετά μεγάλης χωρητικότητας 2450 mAh η καθεμία.

Anyway όπως τον βολεύει τον καθένα.
    Mac Mini 2.26 Ghz-8GB RAM-OCZ Vertex 2 120GB, iPad 16GB 3G, iPhone 4 White 16GB

10. Top - #10

Άργησα αλλά ρώτησα & βρήκα την άκρη...
    Σχετικά με mobee magic charger: πρέπει είτε να είναι συνδεδεμένο με mac σε λειτουργία, είτε να συνδεθεί σε μπρίζα τελείως αναξάρτητα από το laptop.
    Η δεύτερη επιλογή, προσωπικά, μου αρέσει!!!

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντ: 71
    Τελευταίο Μήνυμα: 29-12-2011, 01:24
  2. Απαντ: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 05-05-2009, 14:56

Δικαιώματα Δημοσίευσης