Παιδιά θα ήθελα να μου πείτε ποια θεωρείται την καλύτερη εφαρμογή για remote control του mac μας απο το iphone. Δεν θέλω απλά έλεγχο του itunes
Παιδιά θα ήθελα να μου πείτε ποια θεωρείται την καλύτερη εφαρμογή για remote control του mac μας απο το iphone. Δεν θέλω απλά έλεγχο του itunes
Ένα APPLE την ημέρα . . .
Εγώ χρησιμποιώ το iTap και ουσιαστικα μπορείς να κάνεις τα πάντα. Το συστήνω..![]()
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
γιατί δεν μπορώ να χειριστώ το mac;;; εκεί που λέει να βάλω ip δεν βάζω την ip που βρίσκω μέσα στο mac;
γιατί απο μόνο του δεν τον βρίσκει.
το iphone και το mac είναι στο ίδιο δίκτυο του σπιτιού μου.
Επισης υπάρχει και το Remote Buddy που θεωρείται πολύ καλό και συμβατό με ένα μεγάλο μέρος εφαρμογών.
παιδιά δεν μπορώ να συνδεθώ. Δεν το βρίσκουν το mac και επίσης ούτε με την ip που βάζω εγώ πιάνει.
και το mac και το iphone είναι συνδεμένα ασύρματα στο router
Υποθέτω ότι έχεις εγκαταστήσει το iTap και στον Mac έτσι? Και το ανοίγεις κάθε φορά πριν το ανοίξεις από το iphone. Μία καλή λύση είναι να το ορίσεις να ανοίγει αυτόματα στον Mac κατά το log in.
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
βέβαια και το έχω... αλλα τπτ δεν γίνεται... γιατι ρε γαμωτο. δοκίμασα και άλλο ένα το airmouse και αυτό τα ίδια.
παίζει ρόλο μήπως το επίπεδο προστασίας που έχω βάλει στο router το ασύρματο;
απίστευτο τελικά το βρήκα!!!!
τι έφταιγε;;
system preferences-->security
και στο firewall επρεπε να επιλεξω allow all icoming connections γιατι είχε
allow only essential services...
ουφφφ με κουρασε απο το πρωι
Ναι,αλλα δεν ειναι σωστο.Δεν σε προστατευει το firewall τωρα.
εντάξει το έφτιαξα και αυτό επέλεξα allow only essential services και έβαλα σαν εξαίρεση το itap
Bookmarks