Καλησπέρα σε όλους! Είχα προσπαθήσει συνειδητά να μη θελήσω και να μην επιθυμήσω κανένα iPad, εφόσον δεν το χρειάζομαι για τη δουλειά μου, ώστε να μην έχω μία επιπλέον άχρηστη ανάγκη όταν θα ξεπεραστεί. Αλλά κάποιο αθώο και άμυαλο πλάσμα έκρινε ότι θα μου άρεσε, οπότε εντελώς ξαφνικά, βρέθηκα με ένα του κουτιού στα χέρια. Και μιας και το έχω, κι επειδή δεν ξέρω πως να του συμπεριφερθώ, είπα να μοιραστώ τις απορίες μου μαζί σας!
Καταρχήν υπάρχει πρόβλημα στον ήχο. Ενώ το ηχείο του δουλεύει κανονικά, δεν μεταφέρει τον ήχο στα ακουστικά όταν τα συνδέω, αλλά συνεχίζει να παίζει από το ηχείο... Γιατί? :-(. Αυτό είναι ένα major, πιστεύω, θεματάκι, γιατί θα θέλω να δω καμία ταινία στο κρεββάτι αλλά χωρίς ακουστικά θα ξυπνάω και το αθώο, άμυαλο πλάσμα. Διάβαζα ότι φταίει το Skype, λέει. Έκανα απεγκατασταση και επανεκκίνηση, αλλά τίποτα... Δοκίμασα με άλλα ακουστικά, πάλι τίποτα... Ο ήχος συνεχίζει να βγαίνει στο ηχείο.
Κατα δεύτερον, το πλάσμα αυτό τυχαίνει να έχει shared φάκελο με ταινίες στο windows pc του, στον οποίο συνδέομαι με smb από το λάπτοπ μου. Πώς θα συνδεθώ εκεί απο το iPad? :-)
Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
(αχ, αυτό το πλάσμα θέλει σκότωμα! Δεν είναι εποχές για έξοδα....)
Bookmarks