+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 3 1 2 3 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 30

Θέμα: Νέο iPad, απορίες δικτύωσης για αρχάριους και πρόβλημα στον ήχο

1. Top - #1
    MacLifer Daphne's Avatar
    Όνομα
    Δάφνη

Liked (1).

Προεπιλογή Νέο iPad, απορίες δικτύωσης για αρχάριους και πρόβλημα στον ήχο

Καλησπέρα σε όλους! Είχα προσπαθήσει συνειδητά να μη θελήσω και να μην επιθυμήσω κανένα iPad, εφόσον δεν το χρειάζομαι για τη δουλειά μου, ώστε να μην έχω μία επιπλέον άχρηστη ανάγκη όταν θα ξεπεραστεί. Αλλά κάποιο αθώο και άμυαλο πλάσμα έκρινε ότι θα μου άρεσε, οπότε εντελώς ξαφνικά, βρέθηκα με ένα του κουτιού στα χέρια. Και μιας και το έχω, κι επειδή δεν ξέρω πως να του συμπεριφερθώ, είπα να μοιραστώ τις απορίες μου μαζί σας!

Καταρχήν υπάρχει πρόβλημα στον ήχο. Ενώ το ηχείο του δουλεύει κανονικά, δεν μεταφέρει τον ήχο στα ακουστικά όταν τα συνδέω, αλλά συνεχίζει να παίζει από το ηχείο... Γιατί? :-(. Αυτό είναι ένα major, πιστεύω, θεματάκι, γιατί θα θέλω να δω καμία ταινία στο κρεββάτι αλλά χωρίς ακουστικά θα ξυπνάω και το αθώο, άμυαλο πλάσμα. Διάβαζα ότι φταίει το Skype, λέει. Έκανα απεγκατασταση και επανεκκίνηση, αλλά τίποτα... Δοκίμασα με άλλα ακουστικά, πάλι τίποτα... Ο ήχος συνεχίζει να βγαίνει στο ηχείο.

Κατα δεύτερον, το πλάσμα αυτό τυχαίνει να έχει shared φάκελο με ταινίες στο windows pc του, στον οποίο συνδέομαι με smb από το λάπτοπ μου. Πώς θα συνδεθώ εκεί απο το iPad? :-)
    Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

(αχ, αυτό το πλάσμα θέλει σκότωμα! Δεν είναι εποχές για έξοδα....)
    Ψάχνω ιδέες για να φτιάξω web applications για παιδιά. Αν θες ρίξε την γνώμη σου -->εδώ.

2. Top - #2
    MacLifer Γιωργος's Avatar
    Όνομα
    Γιώργος

Liked (1).

Προεπιλογή Re: Νέο iPad, απορίες δικτύωσης για αρχάριους και πρόβλημα στον ήχο

Quote Originally Posted by Daphne View Post
    (αχ, αυτό το πλάσμα θέλει σκότωμα! Δεν είναι εποχές για έξοδα....)
    Κλασική γυναίκα!!!!!

3. Top - #3

Το πήρα χθες,και έχω να πω δεν έχω πρόβλημα με τον ήχο.Έχω αγοράσει τα ακουστικά της apple και μεταφέρει τον ήχο κανονικά χωρίς καμία ρύθμιση.
    Μήπως φταίνε τα ακουστικά σου? Δοκίμασες άλλα?

Τις ταινίες τις περνάω μέσω Itunes. Επιλέγω το Ipad - μετά πατάω appl - και μετά κάτω επιλέγω το πρόγραμμα που θα ρίξω τις ταινίες. Εγώ έχω βάλει το AVPlayer HD.Τις ρίχνω εκεί τις ταινίες.

4. Top - #4
    MacLifer Daphne's Avatar
    Όνομα
    Δάφνη

Δοκίμασα 4 ζευγάρια ακουστικά. Όλα παίζουν με το iPhone, απροβλημάτιστα. Με το iPad, κανένα... Ο ήχος συνεχίζει να βγαίνει από το ηχείο και μόνο. Τι στο καλό?!?

Όσο για τις ταινίες, δεν θέλω να τις αντιγράφω στο iTunes και μετά από κει να τις τραβαω, χαιρετίσματα. Έχω μόλις 4gb διαθέσιμο χώρο στο σκληρό του λάπτοπ(!). Οπότε καλά είναι να μέινουν στο shared φάκελο στο δίσκο του desktop. Άσε που όλη αυτή η διαδικασία (να συνδέομαι απο το λαπτοπ στο desktop, να αντιγραφω την ταινια, να την περνάω στο iTunes, και μετά να την τραβάω από εκεί στο ipad) ακούγεται απίστευτα βαρετή. σκοπός είναι να μη μπλεξεις καθόλου με το λάπτοπ, και με αντιγραφές απο εδώ κι απο κει. Οπότε ψάχνω μάλλον κάτι σε streaming μέσω smb. Κοιτάζω μερικές εφαρμογές τώρα και κάτι βρήκα. Αλλά θέλουν δοκιμή.
    Ψάχνω ιδέες για να φτιάξω web applications για παιδιά. Αν θες ρίξε την γνώμη σου -->εδώ.

5. Top - #5
    MacLifer Γιωργος's Avatar
    Όνομα
    Γιώργος

Δοκίμασες να κάνεις επαναφορά?

6. Top - #6
    MacLifer Daphne's Avatar
    Όνομα
    Δάφνη

Βεβαίως. Κανένα αποτέλεσμα.

7. Top - #7
    MacLifer Daphne's Avatar
    Όνομα
    Δάφνη

Παιδιά μόνο εγώ το έχω το πρόλημα με το jack των ακουστικών? Λέτε να είναι software και να διορθωθεί με κανένα update...?
    Αχ, απογοήτευση.

8. Top - #8
    MacLifer tjordas's Avatar
    Όνομα
    Τάσος

Προεπιλογή

Εχω το iPad 2 και δεν εχω το πρόβλημα με τα ακουστικά που περιγράφεις. Ακούω τον ήχο απο τα ακουστικά αμέσως αφού τα συνδέσω. Εχω 2 ζευγάρια, το ένα της apple και ένα κινέζικο.
    Καλο θα ήταν να επικοινωνήσεις με το service ή το κατάστημα που το αγόρασες, γιατι υποπτεύομαι hardware πρόβλημα.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

9. Top - #9
    MacLifer Daphne's Avatar
    Όνομα
    Δάφνη

Αχ, σώπαινε. Σώπαινε γιατί και μένα μου μυρίζει hardware αλλά είμαι σε φάση άρνησης, ακόμη. Μα γιατί, γιατί, γιατί...; :-( κλάψ κλαψ

10. Top - #10
    MacLifer skiabox's Avatar
    Όνομα
    Σταύρος

Δάφνη δε τα πας καλά με το hardware τώρα τελευταία.

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 3 1 2 3 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Απορίες, πολλές απορίες!
    By Sputnik Beloved in forum iMac
    Απαντ: 41
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-08-2012, 15:04
  2. Απαντ: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-02-2011, 11:10
  3. ipad & απορίες
    By nikoss in forum Εφαρμογές (iPad + iPhone)
    Απαντ: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 30-11-2010, 11:05
  4. Screenshots - (οδηγός για αρχάριους)
    By iGiorgio in forum Αρχείο
    Απαντ: 2
    Τελευταίο Μήνυμα: 21-11-2010, 14:27
  5. Απαντ: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 15-04-2010, 19:29

Δικαιώματα Δημοσίευσης