Γεια σας παιδιά,
μετά από 3 μήνες που έχω τον macbook pro, αρχίζουν να παρουσιάζονται τα πρώτα προβλήματα και θα χαιρόμουν πολύ αν είχατε μια λύση για αυτά. Αρχικά, μου έχει παρουσιαστεί ένα πρόβλημα με την οθόνη. Υπάρχουν στιγμές που η οθόνη σβήνει για μισό δευτερόλεπτο και μετά επανέρχεται. Αυτό δεν το κάνει σε σταθερό διάστημα αλλά όποτε ναναι. Μπορεί να το κάνει και 3 φορές σε ένα λεπτό ή και 3 φορές σε μια ώρα. Το παράξενο είναι ότι όταν μπαίνω με boot camp partition με windows αυτό το πρόβλημα δεν υπάρχει. Επίσης τώρα τελευταία, κάθε 5 λεπτά ακούω τα ανεμιστηράκια να λειτουργούν με αρκετή δύναμη και οφείλω να ομολογήσω, ότι κάτι τέτοιο είναι αρκετά εκνευριστικό. Αυτό το πρόβλημα δεν υπήρχε μέχρι πριν από λίγο καιρό. Τώρα κάθε 5 λεπτά ακούω τον macbook μου να ζορίζεται.
Έχει κανείς καμιά ιδέα τι συμβαίνει?
Αποφάσινα να πάρω mac για να ξεφορτωθώ επιτέλους τα απαίσια windows με τα άπειρα προβλήματα, και δεν αντέχω την ιδέα να παρουσίαζονται προβλήματα hardware σε υπολογιστές σαν τους macbook pro.
Αυτή τι στιγμή που γράφω, ακούω πάλι τα ανεμιστηράκια μου να ζορίζονται...και σε 5 λεπτά αφού σταματήσουν θα τα ξανακούσω. ΕΛΕΟΣ!!!
Bookmarks