Πολυ κακο για το τίποτα. Αλλα εντελώς για το τίποτα. Αν αποδέχεστε ότι σας ζητά εγκατάσταση...τότε και ο ίδιος ο ιος να φτιάξει λογισμικό, θα κολλήσει ιό. Αλλα και πάλι σαν malware που είναι η υποτιθέμενη ζημιά που κάνει είναι άξια χλευασμού.
vargogagis : Εχει γραφτεί και στα ελληνικά εδώ
Σταματήστε επιτέλους να αναφέρεστε στο συγκεκριμένο σαν "ιος"!!!! Trojan είναι!!! Καμία σχέση!!!
καλησπερα. με το update της apple για το java αλαζει κατι? γιατι ο trojan λογικα δεν φεύγει με το update. εγω έχω προβλημα, κολλάει η οθόνη μου, ενω ο ηχος πχ απο μια ταινεια που έπαιζε συνεχίζει να ακούγεται. είχα ενα antivirus και είχε βρει trojan το οποιο υποτιθεται πως έσβησε.
παιδια μου εβγαλε αναβαθμιση της java στο 10.6 update 7 στο software update!να το κανω???η ειναι επιφοβο???
εγω το εκανα μπας κ λυθει το προβλημα μου αλλα φως δεν ειδα. παντως δε δημιουργει προβλημα το update αντιθετως εχει προσθηκες για security
Πώς μπορούμε να καταλάβουμε άν το έχουμε ή όχι...υπάρχει τρόπος;
Οι χρήστες Mac OS X που θέλουν να είναι σίγουροι για την ασφάλεια του συστήματος τους, μπορούν να τη διαπιστώσουν ακολουθώντας τον εξής απλό οδηγό της F-Secure.
http://www.f-secure.com/v-descs/troj...shback_i.shtml
MacBook Pro , iPhone 4 16G , iPad 2 3G 16G
Bookmarks