+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 11

Θέμα: Πως κανω share εναν δισκο στο internet?

1. Top - #1
    MacLifer

Προεπιλογή Πως κανω share εναν δισκο στο internet?

Θελω αν καποιος ξερει να μου πει κατι σχετικο, θελω να χω προσβαση στον εξωτερικο σκληρο μου(απο αλλο pc, εκτος τοπικου δικτυου) η σε καποιον φακελο πχ ταινιες στον εξω-εσω δισκο, αν γινετε, θελω η αδερφη μου που ειναι εξω να μπορει να μπει να τραβιξει ταινιες κ τραγουδια, γιατι σκευτομαι αλλιως να παρω τον wd live 1tb(μιας κ τα φτυσε ο παλιος), επισης εχω το Dgnd3700 με usb βαζω τον δισκο αλλα δεν τον βλεπω παντα στο δικτυο κ χωρις ασφαλεια, αν καποιος το εχει η ξερει κατι κ μπορει να με βοηθησει!!

2. Top - #2
    MacLifer EchiDNA's Avatar
    Όνομα
    Γιώργος

Προεπιλογή Re: Πως κανω share εναν δισκο στο internet?

Γίνεται αυτό που θέλεις αλλά όχι και τόσο εύκολα!

Χρειάζεται να έχεις στατική ip ή κάποια υπηρεσία του τύπου dyndns που θα σου δίνει τη δυνατότητα αυτή. Μετά θα πρέπει να σετάρεις τον δικτυακό σου δίσκο με μια σταθερή ip στο τοπικό σου δίκτυο και να ανοίξεις μια πόρτα στο router σου μέσω τις οποίας θα μπορείς να βλέπεις το δίσκο σου από το ίντερνετ.

Αν αγοράσεις το My Book Live, έχει μια υπηρεσία η οποία σου επιτρέπει να έχεις πρόσβαση στο δίσκο σου από το iPhone ή από κάποιον browser, χωρίς να κάνεις την παραπάνω διαδικασία. Μη φανταστείς όμως ότι θα έχεις καλές ταχύτητες! Όλα εξαρτώνται από το upload της σύνδεσής σου.
    iPhone 4S 16GB Black - MacBook Pro 13" (mid 2010)

3. Top - #3
    MacLifer

Και στις 2 περιπτωσεις εξαρτωνται απ το upload που εχω? Απλα αν μπορω να το κανω μ εναν οποιοδηποτε δισκο, προτειμο να παρω τον wd studio με firewire συνδεση, στην περιπτωση μεσω μοντεμ απο πορτα, θα υπαρχει ασφαλεια, μπορω να βαλω καποιον κωδικο η αυτοματα θα ζηταζει τον υπαρχον κωδικο που εχει το μοντεμ τωρα? Οσο για την ip ξερω, απλα δεν ξερω αν αξιζει να ζητησω στατικη η να παρω το φτηνο πακετο που δηνει για 1 χρονο to dyndns!!

4. Top - #4
    Όνομα
    Γιώργος

ο δίσκος σου θα πρέπει να είναι δικτυακός. Σε άλλη περίπτωση δε νομίζω να δουλεύει ούτε η υπηρεσία της wd ούτε η μέθοδος με την πόρτα

5. Top - #5
    MacLifer

Αν τον βαλω στο μοντεμ τον βλεπω απο οπουδηποτε αλλα δεν εχει κωδικο, μπορει οποιοσδηποτε που ξερει την ip αλλα δυσκολο το βλεπω αυτο, οχι ομως απιθανο!! δικτυακος? Υπαρχουν τετοιοι η απλα τον κανεις share? Δεν ειναι οι nas ε? Αν υπηρχε τροπος δηλαδη να βαλω κωδικο οταν παει να μπει καποιος στον δισκο στο μοντεμ οκ, γαμ%$&$@ντε κ αυτοι στην netgear, δεν σκαμπαζουν τι ρωτας η εγω δεν ξερω τι λεω(πιστευο λιγο απιθανο χαχαχα)!!

6. Top - #6
    Όνομα
    Γιώργος

Δικτυακό έχω κι εγώ, υπάρχουν αρκετές επιλογές! http://www.wdc.com/en/products/network/networkstorage/

7. Top - #7
    MacLifer

ΑΑ τον live εχεις κ συ, τον βλεπεις απ το μακ μεσω δικτυου σωστα?

8. Top - #8
    Όνομα
    Γιώργος

Τον έχω πάνω στο ρούτερ και τον βλέπω από mac, pc και iphone.

9. Top - #9
    MacLifer

Λοιπον τον πηρα κ γω, εχω παιδευτει λιγο, να σου πω τι θελω να κανω να μου πεις πως μπορω να το κανω κ τι εχω καταλαβει εγω ακριβως.
    Θελω λοιπον να μπαινω εγω απο iphone, mac, pc κ να βλεπω τα παντα οτι εχω μεσα, θελω να μπει ενας φιλος μου για να κατεβασει ταινια χωρις να βλεπει ολα τ αλλα, αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι κανεις δυο χρηστες με διαφορετικο μαιλ κ αναλογα το share που εχεις φτιαξει επιλεγεις ποιος χρηστης θα το βλεπει τ οποιο επισης ανοιγει σε δικτυακο δισκο, μπορω αυτο που θελω να κανω να το κανω μ εναν χρηστη η πρεπει με 2 κ στον δικο μου ανοιγω ενα share μετα τον βρισκω στο finder κ περναω τα δικα μου λοιπα αρχεια μεσα, επισης αν τον ιδιο φακελο τον πεταξω μεσα στον δυκτιακο δισκο public που βγαινει στο desktop, θα πιασει διπλο χωρο? Δεν ξερω αν με καταλαβες, αλλα επι της ουσιας θελω να πω οτι, οτι θελω να βαλω ολα τα αρχεια μου μεσα στον δισκο χυμα, μπορω μετα να διαλεξω ποια θα βλεπει ο καθενας η πρεπει να φτιαξω διαδικτυακους δισκους (share)? Αυτο θα μου γεμιζει το desktop κ καλα, απλα δεν μπορω να καταλαβω πως ακριβος λειτουργει αυτο το μαραφετι, επισης για να βλεπω τις φωτο απ το iphone(wd photos) πρεπει να της βαλω στον φακελο share photos που σημαινει θα της βλεπουν ολοι?

Ελπιζω φιλε να μην σε ζαλισα..

10. Top - #10
    MacLifer

Βασικα για να βλεπω τις φωτο απ το iphone πρεπει να τις εχω στον φακελο share photos, αυτον τον φακελο ομως τον βλεπουν ολοι οι χρηστες(φιλοι κλπ) υπαρχει τροπος να τις βλεπω στο iphone και να μην τις βλεπουν αλλοι?

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντ: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 10-01-2012, 10:20
  2. Απαντ: 1
    Τελευταίο Μήνυμα: 12-09-2011, 12:38
  3. Απαντ: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 03-08-2011, 15:44
  4. Απαντ: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-08-2010, 09:09
  5. Ερώτηση: Αδειασμα καδου οταν κανω mount τον εξ. δισκο. Πως?
    By user4567 in forum Παλαιότερες εκδόσεις Mac OS X
    Απαντ: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 06-07-2009, 19:17

Δικαιώματα Δημοσίευσης