+ Απάντηση στο Θέμα
Αποτελέσματα 1 έως 3 από 3

Θέμα: Νέα ιστοσελίδα

1. Top - #1

Προεπιλογή Νέα ιστοσελίδα

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα σας,

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την νέα μου ιστοσελίδα και θα ήταν ενδιαφέρον να ακούσω τις απόψεις σας (θετικές και αρνητικές φυσικά) για να μπορώ να βελτιώνομαι προσωπικά και επαγγελματικά. Μπορείτε να ακολουθήσετε τον πιο κάτω σύνδεσμο:

www.pariskousoulos.com

Σας ευχαριστώ.

2. Top - #2
    MacLifer
    Όνομα
    Ηλίας

Προεπιλογή Re: Νέα ιστοσελίδα

Για να πω την αλήθεια,δεν θα κάνω καθόλου καλή κριτική.Από την είσοδο και μόνο στην ιστοσελίδα δεν βρέθηκε κάτι που να μου προξενίσει ενδιαφέρον.Στη συνέχεια,στο portfolio,δεν βρήκα καμία δουλειά να με ελκύει και που να βάζει την λέξη "προσλαμβάνω" σε σκέψεις.Οι ιδέες είναι παλιές και ξεπερασμένες,πολυχρησιμοποιημένες και οι αναλύσεις ειδικά στις φωτογραφίες εξαιρετικά lo-fi.
    In Flagrante Delicto

3. Top - #3

Προεπιλογή Re: Νέα ιστοσελίδα

Στο portfolio μερικά μου άρεσαν
    αλλά η κεντρική σελίδα θα μπορούσε να είναι καλύτερη.
    Φαίνεται οτι πήρες μια εικόνα, την έκανες απλά copy paste στο photoshop και της άλλαξες τα χρώματα ωστε να παραπέμπει στο CMYK.
    Χρόνος δουλειάς δηλαδή dt.

Κι εγώ σχεδιάζω ένα blog μου αυτή τη περίοδο (ολοκλήρωσα τον πρώτο χρόνο σε ΙΕΚ γραφιστικής έντύπου & ηλ. μέσου, πάω για τον δεύτερο απο Οκτώβριο)
    κι έχω αφιερώσει αρκετό χρόνο τόσο σε σχέδιο στο χέρι και μετά σε photoshop/illustrator κι ακόμα έχω δρόμο (έχουμε κι εξετάσεις αυτή τη περίοδο)
    Πιστεύω πως σε μερικές βδομάδες θα το έχω ολοκληρώσει σε wordpress σε πρώτη φάση, για εξοικονόμηση χρόνου, και με το που τελειώσω με την σχολή για το καλοκαίρι θα την περάσω σταδιακά σε ruby on rails.

Μην ξεχνάς οτι η κεντρική σελίδα είναι η βιτρίνα, φρόντισε να αφιερώσεις παρα πολυ χρόνο στην σχεδίασή της. Μην μείνεις σε ένα απλο copy/paste.
    Και προπαντός stay away from the computer σε φάση έμπνευσης!

+ Απάντηση στο Θέμα

Παρόμοια Θέματα

1. Ερώτηση: Θέλω να "κατεβάσω" ολόκληρη ιστοσελίδα στο 3g iPhone
    By MpiZeLoS in forum Λειτουργικό
    Απαντ: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-10-2010, 22:25
  2. MobileMe Ιστοσελίδα
    By kerrang in forum Προεγκατεστημένες, iLife, iWork
    Απαντ: 12
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-04-2010, 17:23
  3. Απαντ: 42
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-01-2010, 16:16