+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 19

Θέμα: lion η οχι?

1. Top - #1

Προεπιλογή lion η οχι?

καλησπερα και καλο πασχα σε ολους!
    χρησιμοποιω ενα mbp 2,4 GHz intel core 2 duo me 4 gb ram και με ssd . Θελω να μαθω αν θα εχω προβληματα αν βαλω το lion, δηλαδη αν θα πηγαινει αργα ι οχι? επισης αν τα βαλω και μετα θελω να γυρισω σε SL αν μπορω να το κανω?
    ευχαριστω

2. Top - #2
    MacLifer mpampispal's Avatar
    Όνομα
    Μπάμπης

Προεπιλογή Re: lion η οχι?

Κι εγώ στο ίδιο δίλημμα ήμουνα και τελικά αποφάσισα να παραμείνω στο ΣΛ και ας έχω 12ραμ μνήμη.Φυσιολογικά θα γίνει πιο αργός με 4 gb ραμ. Γνώμη μου είναι περιμένεις να βγει το mountain lion ή να περιμένεις να βγει το 10.7.4 για να δεις αν θα διορθωθούν τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν. Εγώ προσωπικά αν δεν σταθεροποιηθεί 100% το λειτουργικό δεν πρόκειται να το αλλάξω αλλά η απόφαση είναι δικιά σου. Σύμφωνα με όσα λέγονται εδώ μέσα και όχι μόνο χρειάζεσαι τουλάχιστον περισσότερη μνήμη αν μετά θελήσεις να ξαναγυρίσεις σε ΣΛ είναι πολύ εύκολο αρκεί να έχεις τα cd του ΣΛ
    IMAC 21,5'' Late 2009, Macbook air 1,6 4gb 128gb ssd.

3. Top - #3

Έχω το Lion και στο mini (late 2009) και στο mbp (2007), core2duo και τα δυο, στα 2,5 και 2,4 GHz αντίστοιχα, με κλασικούς δίσκους και από 4GB RAM στο καθένα. Το mpb δεν έχει πρόβλημα, καθώς η χρήση που του κάνω είναι ελαφριά. Μόνο το mini δυσκολεύεται κάπως, αλλά αυτό συμβαίνει γιατί έχω πάντοτε 10-12 προγράμματα ανοιχτά (δεν υπερβάλλω) και ο αργός σκληρός του (5400 rpm) καθυστερεί στο διάβασμα/γράψιμο της εικονικής μνήμης. Με τον SSD, δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα.
    Mac Mini: τα κάνει όλα και συμφέρει...

4. Top - #4
    MacLifer jim clarinetist's Avatar
    Όνομα
    Δημήτρης

Κι εγώ με mb white 2.4 4gb ram έχω παραμείνει στο SL και είμαι μια χαρά.....Σταθερότατο και σβέλτο!!!
    La vie est belle !!!

5. Top - #5

'Οχι...χωρίς πολλή σκέψη.

Αυτά που απαιτεί από το σύστημα (περισσότερη μνήμη, σταθερό δίκτυο, ....) είναι πολύ περισσότερα από αυτά που δίνει.

Το έβαλα 3-4 φορές και άλλες τόσες το έβγαλα από το iMac 21,5. Ξαναγύρισα στo Leopard και συνεχίζω την δουλειά μου.

Πότε-πότε κοιτάζω τα πολλά μηνύματα, σαν το δικό σου, και άλλα που αναφέρουν προβλήματα με το Lion και λέω..... άρα είχα δίκιο που το " πέταξα " αλλά το κακό είναι ότι μαζί με αυτό

πέταξα και τα 24 Ευρώ μου.

'Eχω βάλει παράλληλα και σε εξωτερικό δίσκο την Developer Preview του OS X Mountain Lion.

Εκεί μάλλον τα πράγματα είναι πολυυυυυυυυύ καλύτερα. Σταθερότητα και Ταχύτητα τα πρώτα θετικά που έχω δεί. ...... Πολύ καλύτερο από το Leopard....

Περιμένουμε .......
    "ΑΕΙ ΧΑΙΡΕ"

6. Top - #6
    MacLifer skiabox's Avatar
    Όνομα
    Σταύρος

Πάντως παιδιά και λόγω της πίεσης που δέχεται η apple από τα windows 8 που είναι πανάλαφρα, αναμένω ελαφρύ mountain lion.

7. Top - #7

Quote Originally Posted by skiabox View Post
    Πάντως παιδιά και λόγω της πίεσης που δέχεται η apple από τα windows 8 που είναι πανάλαφρα, αναμένω ελαφρύ mountain lion.
    Mακαρι!, αν και δεν νομιζω.

dimosthenis, εγω εχω imac 21,5 i3 3,06GHz και 4ram με μαμησιο σκληρο 7200 στροφες, και του εβαλα lion και μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος. Μεχρι το 10.7.2 ειχα αρκετα προβληματα ram αλλα τωρα με το 10.7.3 οχι. Το λειτουργικο ειναι Σιγουρο οτι θα βαρυνει λιγο το μηχανημα σου αλλα αν το βαλεις ή οχι ειναι δικια σου αποφαση, γιατι σημασια εχει και τι χρηση του κανεις. Αν του κανεις καθημερινη απλη χρηση τοτε θα μινεις απολυτα ικανοποιημενος, αν χρησιμοποιεις το κατι παραπανω σαν και εμενα, photoshop - aperture και γενικα κανεις edit εικονα και βιντεο παλι καλα θα εισαι με τα 4GB, αλλα Οχι αν κανεις Επαγκελματικη χρηση τους. Για απλη χρηση τους μια χαρα ειναι. Συνηθως ανοιχτες εχω 7-12 εφαρμογες ανοικτες και προβληματακια με την ram πααρα πολυ σπανια αν εχω ανοιχτους Safari και Firefox ταυτοχρονα για πολυ ωρα.

Εγω θα σου προτινα να κρατησεις ενα back-up, να δοκιμασεις τΑ lion ( Καλη Ανασταση Γιωργο!!)για 2-3 βδομαδες και αν δεν σου κανουν γυρνας πισω, αν και δεν νομιζω. Προβληματακια ειδικα στην αρχη μπορει να εχεις αλλα στην συνεχια οχι.

8. Top - #8
    MacLifer mpampispal's Avatar
    Όνομα
    Μπάμπης

Θοδωρή νομίζω πως δεν αξίζει τον κόπο γιατί το mountain σιγά σιγά έρχεται. Άσε που για εμένα δεν αξίζει τα 24ε
    IMAC 21,5'' Late 2009, Macbook air 1,6 4gb 128gb ssd.

9. Top - #9

ΑΑΑ!! ναι σωστα, το ξεχασα!! Αν θελεις dimostheni περιμενε ως το Mountain Lion βγαινει το καλοκαιρι, αν και δεν νομιζω να θελει να το πληρωσουμε κιολας αλλα θα δειξει.

Μπαμπη για μενα αξιζε, μην ξεχνας ειναι ενα ολοκαινουργιο λειτουργικο, προστεθηκαν πολλες καινουργιες λειτουργιες, και κανει 24ε και οχι 124ε οπως εκαναν παλια οι αναβαθμισεις ή κανουν ακομα τα "παράθυρα".

10. Top - #10
    MacLifer Γιωργος's Avatar
    Όνομα
    Γιώργος

Quote Originally Posted by tiesto fun View Post
    τΑ lion ( Καλη Ανασταση Γιωργο!!).
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ επίσης Θεώδορε!!!!!!

11. Το παρακάτω Μέλος λέει 'Ευχαριστώ' στον Γιωργος για το χρήσιμο μήνυμα:

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 2 1 2 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα