+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 3 1 2 3 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 22

Θέμα: Κατασκευαστικη ατελεια?

1. Top - #1

Προεπιλογή Κατασκευαστικη ατελεια?

Γεια σας παιδια!
    Σημερα παρελαβα ενα ipad 3 λευκο.
    Το προβλημα ειναι οτι στην οθονη στην επανω δεξια γωνια ειναι σαν ''φαγωμενο''...

Να τι εννοω:

http://oi50.tinypic.com/dm9wxt.jpg

Στεναχωρηθηκα ειναι η αληθεια στην αρχη αλλα μετα σκεφτηκα πως δεν αξιζει να επιχειρησω αλλαγη για κατι τετοιο (που δεν νομιζω να βρεθει κανεις να το αλλαξει γι αυτο το λογο)...

Μιλωντας ομως με εναν γνωστο μου, μου ειπε να το γυρισω οπωσδηποτε πισω γιατι μπορει να ειναι συσκευη αντικαταστασης..
    Οπου λεγοντας αντικαταστασης εννοουσε οτι ηταν εξαρχης ελαττωματικη η συσκευη, την επεστρεψε καποιος πισω στην apple και η τελευταια την επισκευασε κ την ξαναεβγαλε στην αγορα.... Οποτε εκεινη η φθορα μπορει να προηλθε απ την χρηση του προηγουμενου...
    Παιζει ρε παιδια τετοιο σεναριο??

Εχω εφιαλτες απ τη στιγμη που το ακουσα....

2. Top - #2
    MacLifer mogliset's Avatar
    Όνομα
    Ευριπίδης

Προεπιλογή Re: Κατασκευαστικη ατελεια?

Μπορεί να παίζει κι αυτό το σενάριο.
    Το θέμα είναι ότι αφού το πήρες χτες να το πας πίσω αμέσως και να απαιτήσεις να στο αλλάξουν. Έχεις νομίζω 3 μέρες περιθώριο από τη στιγμή που τα αγόρασες, αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είσαι ευχαριστημένος ή είναι προβληματικό αυτό που αγόρασες να απαιτήσεις να στο αλλάξουν.
    Μην τρελαίνεσαι πάντως με το γεγονός ότι είναι από επισκευή. Θα είναι σαν καινούργιο... Λέμε τώρα.

3. Top - #3
    MacLifer pavlidisc's Avatar
    Όνομα
    Χρήστος

Μου φαίνεται τελείως απίθανο να παρέλαβες ανακατασκευασμένο (να θεωρήσω ότι το αγόρασες τώρα καινούριο; Ή έστειλες πίσω κάποιο δικό σου με ελάττωμα και περιμενες επισκευή-αντιατάσταση ) !

ΑΠΙΘΑΝΟ λέμε!!! Αλλά επειδή στην χώρα που ζούμε έχουν γίνει όλα τα απίθανα, πιθανά, δεν βάζω ο χέρι μου στην φωτιά...

Το μεγάλο θέμα σου είναι πώς θα τους πείσεις ότι αυτό ΔΕΝ το προκάλεσες εσύ αλλά αυτοί! Πάντως και εγώ το προσπαθούσα ΣΙΓΟΥΡΑ...
    iPhone 4s 16GB iMac 21,5'' mid 2011
    www.macuse.net ... think realy different!

4. Top - #4
    MacLifer JimmakoS's Avatar
    Όνομα
    Δημήτριος

Καλημέρα. Χωρίς πολλά πολλά πήγαινε το πίσω και ζήτα ένα καινούργιο.

Ήμαρτον να δίνουμε τόσα λεφτά και να είναι χτυπημένα από το κουτί. Μπορεί να είναι κατασκευαστικό λάθος, δεν αντιλέγω.

Αλλά εσύ σαν αγοραστής θα πρέπει να θέλεις το τέλειο εφόσον τους ακουμπας τα λεφτάκια σου.

5. Top - #5
    MacLifer Γιωργος's Avatar
    Όνομα
    Γιώργος

Κοιτα… κι εγώ όταν αγόρασα τον iMac το 2008 ήταν καινούριο σφραγισμένο από τη μαμά του. Ωστόσο στο αλουμινένιο πλαίσιο σε μια γωνία είχε ένα μικρό σημάδι. Ατέλεια από τη γραμμή παραγωγής 1000%. Φυσικα δεν το επέστρεψα. Βλέποντας τη φωτογραφία σου, κάνει μπαμ πως είναι κι εσένα λάθος κομμένο από τη γραμμή παραγωγής και όχι από πτώση που ίσως επικαλεστούν εδώ στην Ελλάδα… Για να το κάνει κανεις αυτό πρέπει να πάρει σουγια και να κόψει κομμάτι και να το φρεζάρει κι ολας! Οπότε μη μασήσεις αν σου πουν πως μπορεί να το έκανες εσύ γιατί και λόγο δεν έχεις και προφανώς μηχανικά δεν θα έχει κανένα θέμα…. ΝΑ ΤΟ ΠΑΣ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ!!!!!

6. Top - #6

Προεπιλογή

Καλησπερα. Μιλησα με το καταστημα που το πηρα κ τους το πηγα. Μου ειπαν θα το πανε στον ελεγχο και θα μου πουν την τριτη...

7. Top - #7
    MacLifer Γιωργος's Avatar
    Όνομα
    Γιώργος

Περιμένουμε νεα σου

8. Top - #8

Καλησπερα!
    Σημερα περιμενα τηλεφωνο τους οπως μου ειχαν πει αλλα ματαια..
    Τους πηρα εγω πριν λιγο κ μου ειπαν να επικοινωνησω αυριο 10 με 2 για να μιλησω με το τεχνικο τμημα...
    Ημαρτον...

9. Top - #9

Τους πηρα τηλεφωνο σημερα... Ο Τεχνικος κ καλα μιλουσε στον τηλεφωνο και μου ειπαν να αφησω τον αριθμο μου για να με παρει... Ειμαι σχεδον 100% σιγουρος ομως οτι δεν προκειται να επικοινωνησει... Τελικα μονο για να πουλησουν ενδιαφερονται...

10. Top - #10
    MacLifer JimmakoS's Avatar
    Όνομα
    Δημήτριος

Δυστυχώς έτσι είναι. Ελπίζω να βγάλεις γρήγορα άκρη με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα(αντικατάσταση με νέο δηλαδή)!!

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 3 1 2 3 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα Δημοσίευσης