+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4
Αποτελέσματα 31 έως 37 από 37

Θέμα: Imac και PS3 Media Server

1. Top - #31
    MacLifer mogliset's Avatar
    Όνομα
    Ευριπίδης

Προεπιλογή Re: Imac και PS3 Media Server

Επίσης δες αν είναι τσεκαρισμένο το κουτάκι "Automatically load .srt subtitles with the same file name".

2. Top - #32
    MacLifer Babis_ECE's Avatar
    Όνομα
    Μπάμπης

Quote Originally Posted by JimmakoS View Post
    Μπάμπη φαντάζομαι από τις εικόνες παραπάνω που έχω παραθέσει έχει βάλει στα "κουτάκια" τις σωστές καταλήξεις για να διαβάζει τους υπότιτλους ε?
    Quote Originally Posted by mogliset View Post
    Επίσης δες αν είναι τσεκαρισμένο το κουτάκι "Automatically load .srt subtitles with the same file name".
    Tα εν λόγω κουτάκια που είναι? Μπορούμε να έχουμε κάποιο πιο κοντινο screenshot γτ δεν φαίνονται καλα?
    Ευχαριστω παιδιά.
    MacBook Pro 13.3" 2.3GHz Intel Core i5 (Early 2011)

3. Top - #33
    MacLifer JimmakoS's Avatar
    Όνομα
    Δημήτριος

4. Το παρακάτω Μέλος λέει 'Ευχαριστώ' στον JimmakoS για το χρήσιμο μήνυμα:

5. Top - #34
    MacLifer Babis_ECE's Avatar
    Όνομα
    Μπάμπης

Ευχαριστώ πολύ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δούλεψε...!!!!
    MacBook Pro 13.3" 2.3GHz Intel Core i5 (Early 2011)

6. Top - #35

καλημέρα!

θέλω να "κατεβάσω" λίγο πιο κάτω τους υπότιτλους στο κάδρο της τηλεόρασης και ότι έχω δοκιμάσει τζίφος. Τι στο επίσημο φόρουμ, τι γενικότερο ψάξιμο @@ κατάφερα!

έπαιξα με αρκετές τιμές, στην αρχή βάσει των καθοδηγιών των ποστ στο επίσημο φόρουμ - και αφού απέτυχαν, άρχισε ένα trial & error για 40 λεπτά περίπου όπου τα δοκίμασα ΟΛΑ στον MEncoder, στο κάτω μέρος του παραθύρου, εκεί που είναι οι τιμές για τα margins κλπ (ΟΛΑ = τσεκάρισμα - ξετσεκάρισμα των διάφορων επιλογών, μικρές αλλαγές στις τιμές αλλά και ακραίες)

έχει μήπως καταφέρει κανείς να "κατεβάσει" πιο κάτω τους υπότιτλους, ώστε να βρίσκονται στο τελείως κάτω τμήμα της τηλεόρασης; (εννοείται ότι στην TV έχω απενεργοποιημένο το overscan, ας είναι καλά η θητεία μου στην Amiga από το 1987 και μετά....καθότι video μηχάνημα κατά κόρον, τέτοια πράματα τα μάθαινες ήθελες - δεν ήθελες λολ)

7. Top - #36
    MacLifer kormos's Avatar
    Όνομα
    Κωνσταντίνος

Quote Originally Posted by Lefteris_X View Post
    καλημέρα!

θέλω να "κατεβάσω" λίγο πιο κάτω τους υπότιτλους στο κάδρο της τηλεόρασης και ότι έχω δοκιμάσει τζίφος. Τι στο επίσημο φόρουμ, τι γενικότερο ψάξιμο @@ κατάφερα!

έπαιξα με αρκετές τιμές, στην αρχή βάσει των καθοδηγιών των ποστ στο επίσημο φόρουμ - και αφού απέτυχαν, άρχισε ένα trial & error για 40 λεπτά περίπου όπου τα δοκίμασα ΟΛΑ στον MEncoder, στο κάτω μέρος του παραθύρου, εκεί που είναι οι τιμές για τα margins κλπ (ΟΛΑ = τσεκάρισμα - ξετσεκάρισμα των διάφορων επιλογών, μικρές αλλαγές στις τιμές αλλά και ακραίες)

έχει μήπως καταφέρει κανείς να "κατεβάσει" πιο κάτω τους υπότιτλους, ώστε να βρίσκονται στο τελείως κάτω τμήμα της τηλεόρασης; (εννοείται ότι στην TV έχω απενεργοποιημένο το overscan, ας είναι καλά η θητεία μου στην Amiga από το 1987 και μετά....καθότι video μηχάνημα κατά κόρον, τέτοια πράματα τα μάθαινες ήθελες - δεν ήθελες λολ)
    Καλησπέρα Λευτέρη, ρίξε μια ματιά αν με τις παρακάτω "τιμές" είσαι εντάξει. *ποιά έκδοση έχεις;

1.Mac Mini (late 2009) | 2. iPod Nano 4th Generation 8GB | 3.iPhone 3G 8GB Black

8. Top - #37

τα παραπάνω τα είπα, έχοντας "παίξει" (ρυθμίσεις) με τις εκδόσεις από 1.50.x έως και 1.70.x που είναι η τελευταία...

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 4 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1 2 3 4

Παρόμοια Θέματα

1. VLC media player για Mac
    By iGiorgio in forum Αρχείο
    Απαντ: 27
    Τελευταίο Μήνυμα: 16-05-2010, 17:25
  2. Ερώτηση: Mac OS X Server σε iMac
    By mariosal in forum iMac
    Απαντ: 10
    Τελευταίο Μήνυμα: 31-05-2009, 18:24
  3. Φήμες: Media Pad και iPhone Lite