Επίσης δες αν είναι τσεκαρισμένο το κουτάκι "Automatically load .srt subtitles with the same file name".
Επίσης δες αν είναι τσεκαρισμένο το κουτάκι "Automatically load .srt subtitles with the same file name".
Ορίστε.
http://cl.ly/image/1s2K2s1L2c0S
Ευχαριστώ πολύ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δούλεψε...!!!!![]()
MacBook Pro 13.3" 2.3GHz Intel Core i5 (Early 2011)
καλημέρα!
θέλω να "κατεβάσω" λίγο πιο κάτω τους υπότιτλους στο κάδρο της τηλεόρασης και ότι έχω δοκιμάσει τζίφος. Τι στο επίσημο φόρουμ, τι γενικότερο ψάξιμο @@ κατάφερα!
έπαιξα με αρκετές τιμές, στην αρχή βάσει των καθοδηγιών των ποστ στο επίσημο φόρουμ - και αφού απέτυχαν, άρχισε ένα trial & error για 40 λεπτά περίπου όπου τα δοκίμασα ΟΛΑ στον MEncoder, στο κάτω μέρος του παραθύρου, εκεί που είναι οι τιμές για τα margins κλπ (ΟΛΑ = τσεκάρισμα - ξετσεκάρισμα των διάφορων επιλογών, μικρές αλλαγές στις τιμές αλλά και ακραίες)
έχει μήπως καταφέρει κανείς να "κατεβάσει" πιο κάτω τους υπότιτλους, ώστε να βρίσκονται στο τελείως κάτω τμήμα της τηλεόρασης; (εννοείται ότι στην TV έχω απενεργοποιημένο το overscan, ας είναι καλά η θητεία μου στην Amiga από το 1987 και μετά....καθότι video μηχάνημα κατά κόρον, τέτοια πράματα τα μάθαινες ήθελες - δεν ήθελες λολ)
τα παραπάνω τα είπα, έχοντας "παίξει" (ρυθμίσεις) με τις εκδόσεις από 1.50.x έως και 1.70.x που είναι η τελευταία...
Bookmarks