Το Ps3 βλεπει τους media servers που εχω ...υπαρχει τροπος να δει τις φωτογραφιες video και ταινιες που εχω στο imac? Μπορω να κανω share τους κεντρικους καταλογους music,movies,photos στο ps3?
Το Ps3 βλεπει τους media servers που εχω ...υπαρχει τροπος να δει τις φωτογραφιες video και ταινιες που εχω στο imac? Μπορω να κανω share τους κεντρικους καταλογους music,movies,photos στο ps3?
Μπορείς... ιδού ένα σχετικό άρθρο.
Κατεβασα το medialink αλλα στο ps3 μου βγαζει εναν error ADLNA protocol error 7531.
Τι μπορει να συμβαινει? To imac μεσω του προγραμματος αυτου εντοπιζει το ps3, το ps3 το δειχνει κανονικα αλλα οταν παω να δω τα ρχεια που εχω κανει share μου βγαζει αυτο το error.
Restart έκανες;
Tελικα βρηκα την λυση πρεπε να απενεργοποιησω και να ξαναενεργοποιησω την connection media server απο το ps3.
Παιδια καλησπερα...κανω εδω την ερώτηση που θέλω γιατι νομιζω ότι είναι αρκετά σχετικη!
Έχω ps3, έχω και imac. Μπορώ κάπως να τα κάνω να συνεργαστούνε ώστε να παίξω ps3 με την οθόνη του imac? Ευχαριστω!![]()
MacLife.gr
iPhone:_____________________________4S_64GB_iOS.5.1
iPad:________________________________32GB_4G_iOS.5.1
Mac: MacBook Pro 15.4" 2.2 GHz i7 / Mac Pro 2.93GHz 12-Core
Ειναι δυσκολο να γινει νομιζω να δεις ps3 στην οθονη του imac. Και παλι νομιζω θα ειναι στανταρ αναλυση.
Κατεβαστε αυτο και ολα μια χαρα.
http://ps3mediaserver.blogspot.com/
Αν εχεις το 60αρι μην το κανεις θα ανεβασει θερμοκρασια πολυ γρηγορα.
Αν εχεις 40/80αρι προχωρα αν και γνωμη μου ειναι να μην κανεις stream στο ps3. Καις πολυ ρευμα και το ταλαιπωρεις τσαμπα. Παρε ενα καλωδιο και συνδεσε το στην θυρα RGB της τηλεορασης και εισαι οκ. Γνωμη μου.![]()
KTM racing. Kawasaki 636 rider.
Εγω θα ηθελα να ρωτησω κατι σχετικο με media servers αλλα ασχετο με ps3. Εχω ενα pc με vista 64-bit που εχει ενα σωρο ταινιες κλπ. και θελω να τις βλεπω μεσα απο το macbook pro μου στο σαλονι συνδεμενο στην τηλεοραση μεσω hdmi (μεσω ανταπτορα απο ebay), με ποιο προγραμμα θα μπορεσω να το κανω αυτο;
Επισης με wifi μεσω router απο το mac δε μπορω να δω τα αρχεια που εχω κοινα στο pc, αλλα απο το pc μπορω να δω του mac ασυρματα. Με καλωδιο ολα ΟΚ και απο τους 2 υπολογιστες παντως!
Για να δούμε ποιος μπορεί να βοηθήσει.
Κάποια αρχεία δεν τα διαβάζει το psm. Βγάζει data is corrupted. Τα αρχεία είναι 3d ή ασυμπίεστες ματρόσκες. Αν ήταν το πρόβλημα μόνο οι τελευταίες θα φανταζόμουν ότι είνια θέμα μεγέθους. Αλλά κολλάει και σε side by side 1 gb αρχείο.
Το avatar που είναι περίπου 17 gb το διαβάζει κανονικά, αν και έχει θεματάκι με τους υπότιτλους και το go to.
Any ideas?
I'm in the empire business...
Bookmarks