+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 4 1 2 3 4 ΤελευταίαΤελευταία
Αποτελέσματα 1 έως 10 από 37

Θέμα: Αξίζει να αγοράσω iMac

1. Top - #1
    MacLifer
    Όνομα
    Γιάννης Μόρφος

Unhappy Αξίζει να αγοράσω iMac

Σκέφτομαι να πάρω, έναν iMac και θέλω να δω κατά πόσο αξίζει. Το χρειάζομαι κυρίως για video editing, premiere, after effects, photoshop, final cut pro και προγράμματα που υπάρχουν μόνο για mac, όπως το final cut pro.

Θα μου πείτε, με εξέρεση το final cut pro όλα μπορώ να τα έχω στο pc, αλλά αν και έχω έναν τελευταίας τεχνολογίας pc που είναι τούμπανο σε παιχνίδια, "τρώω" πολλά κολλήματα σε εφαρμογές photo & video editing, από την άλλη είναι και η τιμή του mac που φτάνει τα 1500 ευρώ...

Θέλω λοιπόν να ρωτήσω αν αξίζει να αγοράσω τον imac... Δεν μπορώ να περιγράψω την αίσθηση που νιώθω κάθε φορά που τον βλέπω στο public του Mall!!!

2. Top - #2
    MacLifer JimmakoS's Avatar
    Όνομα
    Δημήτριος

Προεπιλογή Re: Αξίζει να αγοράσω iMac

Γεια σου φίλε μου και καλώς ήλθες στην παρέα μας. Φυσικά και αξίζει η αγορά ενός iMac. Θα ξενοιάσεις από κολλήματα + του ότι είναι ένα κόσμημα πάνω στο γραφείο σου.

3. Το παρακάτω Μέλος λέει 'Ευχαριστώ' στον JimmakoS για το χρήσιμο μήνυμα:

4. Top - #3
    MacLifer kostas_tio's Avatar
    Όνομα
    Κώστας

Προεπιλογή

Αφου το θες για photo & video editing, τοτε το imac ειναι μονοδρομος...

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. Top - #4
    MacLifer
    Όνομα
    Γιάννης Μόρφος

Καλώς σας βρήκα, επιτέλους ένα forum που ασχολείτε με mac. Θέλω πολύ να αγοράσω έναν imac, δυστυχώς το οικονομικό δεν είναι και το πιο εύκολο αλλά ας πούμε ότι τα βγάζω πέρα. Όλοι μου σχεδόν οι φίλοι, μου λένε ( μιλάμε για τρελά windows fanboys) ότι οι mac είναι βλακίες και δεν αξίζουν τόσα χρήματα και ότι τα χαρακτηριστικά τους είναι της πλάκας...

6. Top - #5

Καλησπερα και απο εμενα και καλωσηρθες!! Οπως ειπε και ο Δημητρης παραπανω, ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ αξιζει η αγορα ενος imac! Εχω μεινει καταευχαριστημενος 2 χρονια τωρα!!! ΚΑι για την δουλεια που τον θελεις, θα σου ειναι οτι πρεπει. Εγω απλα θα σου προτινα, αναλογα και με τα οικονομικα σου of course, να παρεις τον 27αρη για video edit. Θα εισαι πολυ πιο χαλαρος. Επισης για video edit ΣΙΓΟΥΡΑ 8gb ram. Και εγω τωρα ασχολουμαι λιγο με final, ξερεις για hobby χαβαλε και ετσι, και τα 4 δεν μου φτανουν με τιποτα! Ram μπορεις να παρεις και απο Crusial, 8αρες με 40 ευρω, θα τις βαλεις μαζι με τα 4gb του imac σου, και θα εχεις 12GB ^_^! Σφαιρα θα πηγαινει.

Α, και κατι σοβαρο, για μενα. Εγω θα περιμενα σιγουρα την αναβαθμιση! Δυστιχως κανεις δεν ξερει ποτε θα ερθει το επομενο update των imac, αλλα οπως βλεπεις και εδω, η τελευταια αναβαθμιση ηταν πριν 438 μερες!!! Οποτε ειναι κριμα να το παρεις εσυ το μηχανημα σε ενα μηνα, και μετα απο ενα μηνα να ακουσεις "ΝΕΟΙ iMAC" . Aσε που για να την καθυστερου τοσο την αναβαθμιση θα ετοιμαζουν κατι ΚΑΛΟΟΟΟ!!!!! (μεχρι και νεα σχεδιαση μπορουμε να δουμε!,,,,για retina δυσκολο αλλα απο την Apple ολα να τα περιμενεις)

Y.Γ Ε πες τους φιλους σου να πανε να κανουν καμια ανασυγκροτιση και να αναβαθμισουν το antivirus τους και μετα ας μιλησουν για Mac os. ΤΟ σπαστικο ειναι οτι ΣΥΝΕΧΙΑ, οσοι κραζουν mac και iphone, το 98% αυτων δεν ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ mac/iphone!!!!!!!! ΤΟ οικονομικο ειναι σιγουρα ενας παραγοντας. Επανω σου λεω για τον 27αρη, και εγω που εχω το 21,5 mid 2010 τελεια ειμαι. Μονο η ram με χαλαει, αλλα θα την αναβαθμισω καποια στιγμη
    Ψάχνετε σείρα??.... Person of Interest !!.............Fringe!!.........Suits

7. Top - #6
    Όνομα
    Δημήτριος

Γιάννη σε πληροφορώ πως θα ησυχάσεις τόσο, που θα σκέφτεσαι τι έκανες όλα αυτά τα χρόνια.

Όλα όσα ακούγονται για την Apple και την σταθερότητα της είναι αλήθεια. Σίγουρα κι αυτή έχει τα κακά της αλλά είναι μηδαμινά σε αυτά των Windows...

Όταν θα τον αγοράσεις και θα έχουν περάσει 3-4 χρόνια χωρίς να ασχοληθείς με format και άλλες τέτοιες βλακείες και η απόδοση του θα είναι σαν να τον άνοιξες χτες να δω τι θα έχουν να σου πούνε οι φίλοι σου.

8. Top - #7
    MacLifer
    Όνομα
    Γιάννης Μόρφος

Και να φανταστείς έχω ένα pc από το 2010 και του έχω φορέσει μια nvidia 550ti ( κάτι παραπάνω από καλή για τα λεφτά της) και έχω και ένα 4 ram ( όχι πολυ, αλλά αν πάρω mac δεν θα το χρειαστώ, εκεί θα τη βάλω).

Το ξέρω ρε παιδιά, κάθε φορά που πάω στο "The Mall" περνάω γύρω στις 3-4 ώρες μπροστά στην οθόνη του 27 iMac, και σκέφτομαι πως θα ήταν να τον είχα... Έχει αυτή την όψη που σε μαγνητίζει και αυτό το λειτουργικό που ερωτεύεσε...! Το βλέπω και μου τρέχουν τα σάλια.... δεν μπορώ να φανταστώ, πόσο τυχεροί είστε εσείς που τον έχετε κάθε μέρα στο γραφείο σας, του αλλάζετε τα φώτα και αυτός δεν αντιδρά...!!! Όμως, αν και είμαι μικρός 13 χρονών, νομίζω ότι ξέρω να χρησιμοποιώ προγράμματα επεξεργασίας επαγγελματικά, κάτι που οι γονείς μου, αν και με το δίκιο τους, δεν το συμερίζονται. Αυτός είναι δυστυχώς ο νο1 λὀγος που μάλλον δεν θα καταφέρω να αγοράσω iMac... Βέβαια αν δουν κανά 19-20 από το σχολείο ίσως κάτι να γίνει .

Όσοι από εσάς έχετε mac και pc πιο από τα δύο χρησιμοποιείτε περισσότερο από τη στιγμή που πήρατε mac; Εγώ πάντως αν πάρω mac θα χαρίσω το pc μου στον αδερφό μου!!!

9. Top - #8
    Όνομα
    Δημήτριος

Προσωπικά στο σπίτι μου δεν υπάρχει συσκευή που έχει Windows...

iMac, Macbook pro, ipad, iphone και έχω το κεφάλι μου ήσυχο...

+ του ότι αν για τον χ,ψ λόγο θέλεις Windows υπάρχουν αρκετοί τρόποι να τα έχεις κι αυτά στον mac σου και να τρέχουν.

10. Top - #9
    MacLifer
    Όνομα
    Γιάννης Μόρφος

Έχω και εγώ, δηλαδή η μάνα μου, ένα iPad 2 και βλέπω ρε φίλε τη διαφορά. Για να είναι το tablet έτσι φαντάσου το computer!!! Ναι γνωρίζω το bootcamp που είναι πραγματικά κάτι φανταστικό γιατί οι microsoft δε σε αφήνει δε σε αφήνει να βάλεις mac γιατί σε χάνει από πελάτη... Μακάρι να το πάρω το mac να έχω να λέω τις εμπειρίες μου. Να ρωτήσω, πόσο καλό είναι το ασύρματο πληκτρολόγιο και το magic mouse. Έχω ακούσει πως δεν είναι εργονομικά, αλλά γνωρίζω τι πόλεμο κάνουν στην apple, οπότε θέλω τη γνώμη σας. Πάντως σε μια σύντομη επαφή που είχα με το magic mouse μου φάνηκε κάτι παραπάνω από τέλειο!

11. Top - #10
    Όνομα
    Δημήτριος

Προσωπικά λόγω gestures χρησιμοποιώ στον iMac το Trackpad που είναι πάρα πολύ βολικό.

12. Το παρακάτω Μέλος λέει 'Ευχαριστώ' στον JimmakoS για το χρήσιμο μήνυμα:

+ Απάντηση στο Θέμα
Σελίδα 1 από 4 1 2 3 4 ΤελευταίαΤελευταία

Παρόμοια Θέματα

1. Ερώτηση: Αξίζει Να Αγοράσω Το Apple TV-3?
    By unabomber in forum Apple TV
    Απαντ: 28
    Τελευταίο Μήνυμα: 27-08-2012, 18:36
  2. Απαντ: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 17-08-2011, 14:54
  3. imac (early 2008) 20'' αξίζει;
    By yiannisbot in forum iMac
    Απαντ: 5
    Τελευταίο Μήνυμα: 02-03-2011, 22:26
  4. Ερώτηση: Αξίζει ο iMac για εμένα?
    By Katana in forum iMac
    Απαντ: 21