Είμαι σε δίλημα...Πριν βγει ήμουν σίγουρα για το λευκό αλλά τώρα και το μαύρο έιναι απίστευτο.... Εσείς τι επιλέγετε;
![]()
Black & Slate
White & Silver
Κανένα από τα δύο
Είμαι σε δίλημα...Πριν βγει ήμουν σίγουρα για το λευκό αλλά τώρα και το μαύρο έιναι απίστευτο.... Εσείς τι επιλέγετε;
![]()
Macbook pro 15-inch (Early 2011- High End)-iPad 2 16GB (wi-fi & 3G)
THINK DIFFERENT
Αν και πάντα ειχα μια προτιμηση στο λευκο το μαυρο αυτη τη φορα μου φαινεται υπεροχο !![]()
Όλα τα iPhones τα είχα πάρει μαύρα, πλην του 4S που το πήρα λευκό και το 5 όταν έρθει η ώρα να το πάρω πάλι σε λευκό θα το πάρω.
Βέβαια κ τα μαύρα όταν τα βλέπω έχουν τη χάρη τους (η γυαλάδα είναι υπέροχη), αλλά προσωπικό μου γούστο είναι το λευκό.
Sent from my iPhone using Tapatalk
iMac 27 i7 3.4Ghz Mid2011
iPad 32Gb iPhone 4S 16Gb Apple TV 3G
Το τελευταίο iPhone το πήρα σε λευκο κ δε το μετάνιωσα μιας κ νομιζω πως το βαριέσαι δυσκολότερα. Άρα παλι λευκο θα αγοραζα αν κ μαλλον θα περιμένω το 5s μιας κ πιστευω πως δεν αξίζει να κανω τη μετάβαση μονο κ μονο για τη μεγαλύτερη οθονη του 5. Άλλωστε πολλα ενδιαφέροντα features θα τα εχω με το iOS 6.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παιδιά το μαύρο που φέτος έχεις και τα πλαϊνά μαύρα είναι όλα τα λεφτά!!
Εννοείται ότι για αυτό θα τα σκάσω!
Άσπρο και ξερό ψωμί..!!![]()
Αυτή τη φορά θα προτιμήσω μαύρο..
Sent from my iPhone 4s using Tapatalk
iMac 27'' 3.06 SSD 240 GB + 3T HDD 12GB, MacBook Pro 2.4 13,3'' SSD 120, iPad 64GB Wi-Fi, iPhone 4S 16GB White
Λευκό..... ασε που δεν λερώνει κι ολας... ενω το μαυρο πρέπει να το πλένεις καθε μερα
Μάλλον θα παίξω σταθερά στο μαύρο. Μου αρέσει το λευκό αλλά δεν ξέρω αν μου αρέσει περισσότερο από το μαύρο.
Bookmarks