Δεν ξερω ακρυβως τι UPS ειναι καταλληλο για το συγκεκριμενο. Παιζουν ρολο τα VA τα Watt τα Volt?? Εχω διαβασει για αυτα τα APC ,αλλοι λενε για Belkin, μεχρι που ανακαλυψα το φορουμ αυτο και φανταζομαι οτι ειναι το καταλληλο να ρωτησω!!
Δεν ξερω ακρυβως τι UPS ειναι καταλληλο για το συγκεκριμενο. Παιζουν ρολο τα VA τα Watt τα Volt?? Εχω διαβασει για αυτα τα APC ,αλλοι λενε για Belkin, μεχρι που ανακαλυψα το φορουμ αυτο και φανταζομαι οτι ειναι το καταλληλο να ρωτησω!!
Σαν νεοφερμένος, μήπως θα έπρεπε, προτού ζητήσεις εξυπηρέτηση, να περάσεις πρώτα από το νήμα «καλώς ήλθατε» να μας πεις μια καλημέρα, να συστηθείς, να πεις δυό κουβέντες για 'σένα ;![]()
Κι όταν όλα αποτύχουν... ρίξε μια ματιά στο manual !
Αν τον θέλεις μόνο για τον Mac και τους δίσκους τότε δεν έχεις πρόβλημα. Άλλωστε η δουλειά του UPS είναι να προλάβει να κλείσει το μηχάνημα 5-10 λεπτά από στιγμή που θα πέσει το ρεύμα. Δεν είναι να μείνει ανοιχτό για 4 ώρες χωρίς ρεύμα
Οπότε κι ένα APC μικρό σου κάνει την δουλειά. Μην ξεχάσεις αν βάλεις επάνω και τις μπρίζες για περιφεριακούς USB/firewire δίσκους.
The wise man said: "Never argue with an idiot. They bring you down to their level and beat you with experience.".
Hardware
iMac 2,88 Ghz Extreme - Leopard 10.5.x
Macbook Aluminium 13" 2.0 Ghz, 2 MB RAM
iPod Touch 16G, 1st GEN
iPhone 3GS
Mac Mini G4 - Tiger 1.4.x
Amilo x86 P4, Gentoo GNU/Linux
Dreambox 600-PVR + 2.5 HD" 160 GB
web: convalesco
να συστηθω? 23 ειμαι, την παλευω να τελειωσω μια σχολη, ε οτι κανει ενας 20αρης δηλαδη!
θελω να εχω πανω μονο το iMac και μια καρτα ήχου. Ποιο συγκεκριμενα μου κανει? Ποσο μικρο δηλαδη να ειναι ? Απο προσωπικες εμπειριες κανεις? Δεν εχω ιδιεα γιαυτο ρωταω ετσι. Τα λογισμικα αυτων των UPS ειναι συμβατα με MacOS?
Ένα με 600VA κάνει την δουλειά μια χαρά, δοκιμασμένο από μένα σε iMac 24. Κάποιες εταιρείες έχουν και software για mac, εγώ έχω 2 UPS MUSTEK, ένα 600VA για το iMac κα ένα 1000VA για το mac pro.
Καλησπερα,...παιδια να ρωτησω και εγω κατι,....
Εχω και εγω "iMac 24" και αναρωτιεμαι αν χρειαζεται να παρω UPS ή APC?????
Δεν ξερω τι κανει το 2ο για την ακριβειακαι για το 1ο οτι ξερω απο το PC οπως ολοι πιστευω. Θα αναγνωριζει το προγραμμα απο το λειτουργικο του mac ωστε αν ειναι για UPS να μπορεις να ρυθμισεις το κλεισιμο σε περιπτωση διακοπης??
![]()
Η APC είναι μάρκα UPS Hλία. Κάποια UPS συνοδεύονται από λογισμικό όχι όλα. Επίσης λίγα από αυτά θα έχουν συμβατότητα με Mac. Πρέπει να κοιτάξεις στο site της εταιρείας για συμβατότητα λογισμικού κτλ.
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
![]()
Σωστα!!!! Αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει τι χρειαζομαι?? Σταθεροποιητη ή UPS??? UPS ομως θα πρεπει να ειναι με την μορφη πριζας σωστα?
UPS χρειάζεσαι. Ο σταθεροποιητής τάσης απλά σε προστατεύει από υπερφορτώσεις του δικτύου! Αν κοπεί το ρεύμα όμως ο υπολογιστής θα κλείσει απότομα. Μόνο το UPS παρέχει 100% προστασία.
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701116
Το παραπανω ups κανει για ιμακ 24 ? Ρωταω επειδη ειναι 550W....
Bookmarks