ευχαριστω μαριε-σταυρο....το κατεβασα
ευχαριστω μαριε-σταυρο....το κατεβασα
THINK DIFFERENTmbp 13 mid 2010-mac mini mid 2011-Iphone 4s-ipad 2
Καλημερα,θα ηθελα να μου προτεινετε free εφαρμογες για: Κατεβασμα videos απο youtube και μετατροπη σε mp3, προγραμνα για μετατροπη αρχειων σε διαφορες μορφες(πχ απο avi σε mp4 κα),προγραμμα για καψιμο cd,dvd).
Επισης,αν εχω ζιπαρισμενο αρχειο,τι να χρησιμοποιησω για να το ξεζιπαρω;
Ειμαι νεος χρηστης οποτε βοηθατε παιδια!!
Ευχαριστω
Καλησπερα Κωστα. Καταρχην, Μεγιες μεγιες!
Λοιπον για αποσιμπιεση αρχειων βαλε το The Unarchiver, το καλυτερο ειναι, προσωπικα. 1 χρονο τωρα, κανενα προβλημα. Για να κατεβαζεις απο το youtube δεν θα χρειαστεις καποιο προγραμμα. Απλα ενω φορτωνει το βιντεο που θες να κατεβασεις, θα πας απενω στην μπαρα Window-Activity και θα σου εχει ολες τις καρτελες που εχεις ανοιχτες. Πανε στην καρτελα youtube και και πατα διπλο κλικ στον στον αρχειο που Εχει τα περισσοτερα mb. Βεβαιος το μονο που εχει Mb ειναι το βιντεο. Και ετσι κατεβενει. Αλλα επειδη διαβασα οτι στο lion πρεπει να διαφερει για δες εδω, την απαντηση του Ηλια, στην 44 σελιδα.Για προγραμμα μετατροπη αρχειων δεν γνωριζω, εγω χρησιμοποιω μονο το xACT για μετατροπη της flac συλογης μου σε Wav ή mp3 320kbps. Και βασικα προτινω, Μην ακους μουσικη απο youtube, ειναι πολυ ασχημη η ποιοτητα. Επεισης βαλε το MPlayer. Το Μplayer και το the Unarchiver θα τα βρεις free στο Mac app store.
Ψάχνετε σείρα??.... Person of Interest !!
.............Fringe!!
.........Suits
- Handbrake για μετατροπες βίντεο.
- Unarchiver για ξεζιπαρισματα (δωρεάν στο Mac AppStore)
![]()
MacBook Pro 13.3" 2.3GHz Intel Core i5 (Early 2011)
Παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια.
Απο το youtube δε θελω να κατεβασω τα βιντεο,θελω ενα προγραμμα που να μετατρεπει το βιντεο σε mp3 κατευθειαν. Δηλαδη να μη το κατεβαζω πρωτα και μετα να το μετατρεπω.
Ξαναλεω παιδια free γιατι με μαδησε ο υπολογιστης!
Ευχαριστω
Κώστα, έχω υπόψιν μου κάτι δωρεάν που μπορεί να σε βοηθήσει, τουλάχιστον εγώ είμαι αρκετά ικανοποιημένη, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιείς firefox και να έχεις υπομονή και ίσως μία κάποια οικειότητα με την κονσόλα για την εγκατάσταση του encoder.
Αρχικά, πρεπει να εγκαταστήσεις το εξής plugin -που δυστυχώς το έχω βρει μονο για FF- και λέγεται DownloadHelper. Αυτό το βηματάκι είναι πανεύκολο.
Στη συνέχεια, πρεπει να αναζητήσεις στο σύστημα σου έναν encoder/converter (δηλ. το προγραμμα που θα αναλάβει να κάνει τη μετατροπή απο mp4 ή flv σε ό,τι άλλο θες). Ψάξε για τον FFMpeg. Αν υπάρχει, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι στο /opt/local/bin/ffmpeg. Αν δεν υπάρχει εκεί, ή κάπου αλλού στο σύστημά σου, θα πρεπει να τον εγκαταστήσεις εσύ. Στη δική μου περίπτωση, νομίζω πως τον είχα εγκαταστήσει με MacPorts, αλλά δεν παίρνω κι όρκο γιατί πάει καιρός και δε θυμάμαι. Τέλοσπαντων, αν δεν τον έχεις, πρέπει να δεις πώς θα εγκαταστήσεις πρώτα τα MacPorts, και στη συνέχεια να κατεβάσεις και να εγκαταστήσεις τον ffmpeg μέσω των ports (με την εντολή: sudo port install ffmpeg).
Τέλος, πρέχει να δηλώσεις το path του ffmpeg στο DownloadHelper. Αυτά για την εγκατάσταση.
Οδηγίες για μετατροπή απο youtube (μετά την εγκατάσταση):
1) Στο βίντεο της αρεσκείας σου, πατάς το κουμπί του DownloadHelper
2) Επιλέγεις την ποιότητα που θέλεις > Download & Convert > επιλέγεις το target format (πχ MP3)
3) Γράφεις πώς θες να ονομαστεί και πού να αποθηκευτεί
Αν αντιμετωπίσεις δυσκολίες, δες και το conversion manual που παρέχει το site του DownloadHelper. Καλή επιτυχία κι ελπίζω να βοήθησα!
Ψάχνω ιδέες για να φτιάξω web applications για παιδιά. Αν θες ρίξε την γνώμη σου -->εδώ.
Yπάρχει ένα site που κάνει την δουλειά που θες δωρεάν, χωρίς να έχεις κάποιο πρόγραμμα στον υπολογιστή σου.
YouTube to mp3 από την mediahuman !!!
---
I am here: http://maps.google.com/maps?ll=37.992825,23.763709
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ψάχνω ιδέες για να φτιάξω web applications για παιδιά. Αν θες ρίξε την γνώμη σου -->εδώ.
Ευχαριστω πολυ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks