+ Απάντηση στο Θέμα
Results 1 to 8 of 8

Θέμα: Αλλαγή upper case σε MBP 17" Unibody

Προεπιλογή Αλλαγή upper case σε MBP 17" Unibody

Αγαπητά μέλη καλησπέρα! Εδώ και περίπου 1,5 μήνα είμαι κάτοχος ενός Macbook Pro 17" Unibody στα 2,66Ghz. Το συγκεκριμένο είναι και η πρώτη μου επαφή με mac. Με μεγάλη μου λύπη διαπίστωσα σήμερα οτι η πάνω αριστερή πλευρά του upper case, στο ύψος δηλαδή της τροφοδοσίας, είχε στραβώσει. Το πως και το γιατί δεν το ξέρω αφου το μηχάνημα δε δέχτηκε κανένα χτύπημα ούτε εκεί ούτε πουθενά αλλου. Προσπάθησα να το επαναφέρω λιγάκι και μέχρι ενός σημείου τα κατάφερα. Όμως το αποτέλεσμα ήταν να μείνουν κάποια σημάδια στο πάνω μέρος της θύρας ethernet. Όντας αρκετά σχολαστικός σε θέματα αισθητικής, θα ήθελα να ρωτήσω εσάς του παλαιότερους, και όχι μόνο, κατόχους αντίστοιχων μηχανημάτων κατα πόσο είναι εφικτή και αν αξίζει τελικά, κυρίως απο πλευράς κόστους, η αλλαγή στη Rainbow (πού αλλού?) του case. Επίσης, οι τεχνικοί της εταιρίας, είναι καλοί ή θα πάρω πίσω το μηχάνημα με περισσότερα προβλήματα απ' ότι τους το πήγα; Ευχαριστώ!

MacLifer esykas's Avatar
    Όνομα
    Στράτος

Προεπιλογή Απάντηση: Αλλαγή upper case σε MBP 17" Unibody

δεν έχω περάσει ακόμη παρόμοια κατάσταση αλλά θα ξεκινούσα με το να βρώ κάποιν εξουσιοδοτημένο για να έχω εγγύηση και όχι υποχρεωτικά στην rainbow λόγο καθυστερήσεων το αναφέρω
    ρίξε μια ματιά εδώ στους πιστοποιημένους και βρες ποίος είναι κοντά σου για να κάνεις τις ερωτήσεις σου και να μας ενημερώσεις για τις τιμές για να ξέρουμε http://rainbow.gr/apple/resellers.html

MacLife.gr MihalisGR's Avatar
    Όνομα
    Μιχάλης

Καλώς όρισες στο φόρουμ του MacLife.gr!

Η αλλαγή του εξωτερικού case δεν είναι απλή υπόθεση και θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιο εξουσιοδοτημένο κέντρο AASP προκειμένου να ενημερωθείς για τις επιλογές σου ή εκεί που έκανες την αγορά. Εναλλακτικά μπορείς ν' απευθυνθείς σε οποιονδήποτε μεταπωλητή αναφέρει παραπάνω ο Στράτος.
    MacLife.gr

Καλώς σας βρήκα και σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Λέω αύριο, μιας και λόγω δουλειάς θα είμαι σχετικά κοντά, να πεταχτώ απο Rainbow να τους ρωτήσω και για το κόστος αλλά και για το χρόνο παράδοσης. Όταν έχω νέα θα ενημερώσω.

Γιά να επανέλθω στο θέμα, όταν πήγα στη Rainbow δεν έκανα δουλειά αφού ήμουν εκπρόθεσμος. το service τους είναι ανοικτό μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Ούτε στο δημόσιο τέτοια ωράρια... Τελικά έστειλα προχθές mail στην Document και μου απαντήσαν οτι το κόστος της αντικατάστασης(ανταλλακτικό και εργατικά) είναι 290 euro πλέον ΦΠΑ (345 με ΦΠΑ). Αν και είναι ακριβά, λέω να τους το πάω.

MacLife.gr leonbis2000's Avatar
    Όνομα
    Λεωνίδας

290 ευρώ προφανώς γιατί αλλάζουν όλο το case..! Εγώ πάντως δεν θα το έκανα αν είναι μόνο θέμα εμφάνισης και όχι λειτουργικό.
    Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
    Facebook Group: Greek Mac Community
    Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com

Quote Originally Posted by leonbis2000 View Post
    290 ευρώ προφανώς γιατί αλλάζουν όλο το case..! Εγώ πάντως δεν θα το έκανα αν είναι μόνο θέμα εμφάνισης και όχι λειτουργικό.
    Δεν έχεις άδικο... Απλά επειδή είναι καινούργιο, γι'αυτό το σκέφτομαι να τα δώσω. Ισως τους το πάω αύριο. Το αν θα τους το αφήσω θα εξαρτηθεί και από το πόσο χρόνο θα το κρατήσουν γιατί το χρειάζομαι και για τη δουλειά μου.

MacLife.gr leonbis2000's Avatar
    Όνομα
    Λεωνίδας

Θές να το βγάλεις μία φωτό να μας το δείξεις πριν το πάς? Εγώ τουλάχιστον έχω περιέργεια να δώ πώς μπορεί να στραβώσει το case σ' αυτό το σημείο!!
    Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
    Facebook Group: Greek Mac Community
    Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com

+ Απάντηση στο Θέμα

Παρόμοια Θέματα

1. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο Μήνυμα: 28-05-2010, 02:18
  2. Folder, αναγνωρίζεται από το OS X σαν "package"
    By iGiorgio in forum Οδηγοί (Εφαρμογές)
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο Μήνυμα: 07-05-2009, 18:23
  3. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο Μήνυμα: 19-02-2009, 08:49
  4. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο Μήνυμα: 09-01-2009, 16:52
  5. Αλλαγή χρώματος στο "Selected Text"
    By iGiorgio in forum Οδηγοί (Mac OS)
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο Μήνυμα: 26-11-2008, 08:23

Μέλη που έχουν διαβάσει αυτό το θέμα: 0

You do not have permission to view the list of names.