Ευχαριστούμε Λεωνίδα! Τα συννεφάκια ταξιδεύουν κι αυτά μαζί ή είναι στάσιμα;
Ευχαριστούμε Λεωνίδα! Τα συννεφάκια ταξιδεύουν κι αυτά μαζί ή είναι στάσιμα;
Λοιπόν μιας και βρίσκομαι στο ΚΤΕΛ και πηγαίνω για Εύβοια μπόρεσα και έκανα κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με το Panorama View 3D και έβγαλα 2 screenshots που αξίζουν λόγω μορφολογίας του εδάφους.
Η θέση του ήλιου που απεικονίζεται στο Navigon είναι η πραγματική θέση του ήλιου και αλλάζει όταν στρίβεις. Όσον αφορά τα σύννεφα προφανώς δεν είναι πραγματική φωτογραφία τους και πραγματική απεικόνισή της γεωμετρίας τους, αλλά είναι σχετικά με την πυκνότητα τους και την φωτεινότητα που υπάρχει στο εκάστοτε σημείο.
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
Καλησπέρα!
...ασχετο, τα screenshots πως τα εβγαλες?
Σ ευχαριστώ πολύ!
Καλή Ανάσταση!
Εγω δεν μπορω να καταλαβω την χρησιμοτητα του landscape 3d παντως!!
Η Μονή χρησιμότητα είναι τα εφέ και ίσως να βοηθήσει κάποιος που είναι ανιδεος από προσανατολισμο.. Δεν υπάρχει κάτι το μαγικό το λέει και ο τίτλος της απεικόνισης. Αν γουσταρεις να έχεις ρεαλιστικους 3D χάρτες πληρώνεις 10 ευρώ και τους κατεβαζεις (260mb). Εγώ τους ήθελα και τους κατεβασα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
ένα καλό της αναβάθμισης είναι ότι ανοίγει ποιο γρήγορα η εφαρμογή και δεν χάνει το σήμα του δορυφόρου τόσο εύκολα όσο η προηγούμενη.
για την έξτρα απεικόνιση την έχω αγοράσει και απλός είναι ποιο ρεαλιστική η πλοήγηση
Δυστυχώς δεν την έχει όλη! Το Μ. Σάββατο πήγα μια βόλτα στα Γρεβενά για να φωτογραφίσω γεφύρια και διαπίστωσα ότι πριν το Κηπουρειό η Ν. Εγνατία εξαφανιζόταν. Επίσης διαπίστωσα σημαντικές παραλείψεις και σε επαρχιακούς δρόμους στην περιοχή του Βοϊου. Πχ. ο δρόμος που συνδέει τα Γρεβενά με το Ανθοχώρι από ένα σημείο και μετά δεν υπάρχει, και δεν είναι κανούριος! Έτσι λοιπόν σύμφωνα με το Navigon θα έπρεπε να πάω από Νεάπολη, Τσοτύλι και να κάνω έναν τεράστιο κύκλο.
Bookmarks