Πρέπει να το επιλέξεις από τις ρυθμίσεις να εμφανίζει τον 3D χάρτη. Επιλογές--> Προβολή Χάρτη.
Πρέπει να το επιλέξεις από τις ρυθμίσεις να εμφανίζει τον 3D χάρτη. Επιλογές--> Προβολή Χάρτη.
Mac is for Working, Linux is for Networking, Windows is for Solitaire...
Facebook Group: Greek Mac Community
Αναζήτηση Πάρκων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα: www.rsegr.com
απογοητευση!!! στο 3g κανοντας ειτε σμικρυνση του χαρτη, ειτε σε landscape εμφανιζει το panorama view 3d χωρις δρομους!!! στο 3gs το σκεφτομαι να κανω update...!
Jobs ...RULE$$$
Στο restore που έκανες ελπίζω να επέλεξες set up as new devide, γιατί αν έκανες restore από το backup, τότε προφανώς θα σου κάνει το ίδιο αν έχει φάει κάποιο κόλλημα.
Πιθανότατα πρόκειται για bug με το iPhone 3G και την 4.2.1. Κανε και το 3GS σου μην ανησυχείς πάντως. Και να μην παίζει, το bug θα διορθωθεί από την navigon σε update.
Κυκλοφόρησε νέο update της εφαρμογής (version 1.7.0) με πολλές αλλαγές και κυριότερη κατά την γνώμη μου την υβριδική έκδοση για native υποστήριξη στο iPad!
Μεταξύ άλλων:
- Προβολή πιο ρεαλιστικών δρόμων και πορείας συμπεριλαμβανομένων των στροφών με δυναμικό travelling animaton. Πλέον σου δείχνει και το πότε είναι ο σωστός χρόνος για να αλλάξεις λωρίδα κυκλοφορίας.
- Επιπλέον πληροφορίες για διαμονή σε ξενοδοχεία, εστιατόρια αλλά και αξιοθέατα, μέσα από In App Purchase.
- Αν χρησιμοποιείτε το Navigon σε περισσότερες από μία συσκευές μπορείτε να μεταφέρετε να αγαπημένα σας από την μία συσκευή στην άλλη με ένα email.
- Οι χρήστες μπορούν πλέον μέσω της εφαρμογής να κάνουν report σε δρόμους ή ονόματα που έχουν αλλάξει ώστε να εξεταστούν από την ομάδα της Navigon και να συμπεριληφθούν στο επόμενο update.
Το έχει χρησιμοποιήσει κανένας? Εγώ έχω μία συσκευή πλοήγησης(mls) και θέλω βάλω ένα τέτοιο app και στο iphone μου, αξίζει???Παλιά είχα ένα navigon και θυμάμαι ότι ο χάρτης του είχε τα λαθάκια του αλλά δεν το είχα κάνει και πολύ χρήση...
Τόσες σελίδες από σχόλια, δεν σου φτάνουν? Τί θέλεις να μάθεις? Από την στιγμή που έχεις mls, γιατί να αγοράσεις και αυτή την εφαρμογή? Εγώ βασικά πούλησα το gps που είχα επειδή αγόρασα την εφαρμογή και ήταν καλύτερη. Για μένα είναι είναι αρκετά καλοί οι χάρτες και νομίζω ότι είναι η καλύτερη εφαρμογή μέχρι στιγμής για την Ελλάδα.
Και εγώ το Navigon το κατέβασα πρώτη φορά πριν 2 χρόνια σχεδόν με την προσφορά γνωριμίας 59 ευρώ, για όσους θυμούνται και δεν είμαι διατεθιμένος να την αντικαταστήσω με καμία άλλη...η καλύτερη μακράν!
MacLife.gr
Bookmarks